TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Yaa benlik itiraf yok mu? Geçen hafta bana itiraf atan arkadaş bariştik mı? Sana cevap yazıyormuyum😕


@Çiğdem- Aleyna konusu resmen ve kesin sana yazılmış


@sokak sanati Ian itirafını yollayan bence @cookies
o da takık ian'a
 
Valla neye inanıyorsan İnan ama ortada büyük bir iş dönüyor o kesin. Araştırmayı seven bir insansın araştırırsın

İp adresler söz konusu ediliyor ama ortada ip eşleşmesi de yok? Ankara'dan bağlanan herhangi bir üyenin ip kısmı İstanbul gözüküyor mu peki? Bildiğim kadarıyla evet. Öyleyse istanbul muhabbetinin temeli boştur. Tamamen teoriler, varsayımlar üzerinden yargılama yapılmış. Ancak bildiğim kadarıyla kanıtsız suç olmaz. Hiçbir kanıt yokken arkadan konuşmak da etik sayılmaz.
 
Ben zaten tartışmıyorum, sen fikrini belirtmişsin. Ben de hatayı kendinde ara dedim. Ben 2-3 yıl buradayım, sen foruma ne ara girdin de öyle kanaate vardın onu da anlamadım. Zaten ayda yılda bir giriyordun, şu an son birkaç aydır ilk kez aktif görüyorum. Kaan'ın sana yanlış ya da hata yaptığını hiç duymadım. Tam aksine seni seviyordu, sayıyordu biliyorum ben. Şimdi geçip de arkasından böyle itiraf yapmak hiç hoş olmamış. Neyse tartışma ya da koruma amacıyla yapmadım, tamamen içimden geldiği için yaptım.
 

Anlaşıldı sen istediğine inan bizde gördüğümüze inandığımıza yorum yapalım. Geçmiş gitmiş biri için tartışmaya gerek yok. Neyse ankaradayım deyip İstanbulda çıkanlar 15 temmuzda İstanbulda olan ama İsveçteyim diyenler bizden uzak dursun.
 
Ya istediğine inan artık ne diyim.
 
İyi de öyle değil ki. Kaanın bana karşı kötü hareketi olmadı, millete yazmış o yüzden itiraf, benle ilgili durum değil. düzgün çocuk olduğunu biliyorum, tanıyorum. Zaten o yüzden garip geldi, bana. Eski konulara bakma gibi huyum var. Bir kaç mesaj gördüm, garibime gitti. Arkadaşını korumanı anlıyorum da gerek yok ki. Dışarıdan biri değilim, taniyorum zaten. Sadece bir kaç gündür aklıma kurcalıyordu, paylaşayım dedim. Yazdıklarımı anlamıyor olamazsın.
 

Ya istediğine inan artık ne diyim.

Bana şu sorunun cevabını verin yeterli, @mrt-06 ip olarak nerede gözüküyor?


@Yiğitt
 
Ne yaptırımı la yakında ban yiyecem zaten
 
ben ne bana bulaşana karşılık veriyorum nede beni savunmak isteyene git savun diyorum sakın gidip birşey deme diyorum benim kimseyle derdim yok olanlarada ne kendim cevap vermişimdir nede arkdslarıma hucum edin demişimdir çoğu kez sakın karışmayın diye susturduğumu hatırlıyorum benim forumdakı tek görevim forumun eğlencesini yüksekltmek 4 yıldır bu çizgimi bozmadım 100 yıl forumda kalsam yine bozmam o süre zarfında çoktan geberiririm zaten ama örnek amaçlı dedim ayoll
 
Millete yazmış diyorsun da kime yazdığı da önemli? Bana, Atacana, Çiğdeme öyle bir şey yazmaz mesela. Sevmediği, belki de tartıştığı birine yazmıştır. Birkaç mesajla insanların karakterine not mu veriyorsun? Arkadaşımın korunmaya ihtiyacı yok zaten, forumda olan ve belli aralıklarla girip gören herkes biliyordur Kaan'ı.
 
Dosi 15 Temmuz'da Türkiye'de olduğunu söylemişti zaten. Hatta kurduğu cümleyi bizzat bulup anında eklerim o kadar da emin konuşuyorum. Gömmek için ne kastınız be.
 
Dosi 15 Temmuz'da Türkiye'de olduğunu söylemişti zaten. Hatta kurduğu cümleyi bizzat bulup anında eklerim o kadar da emin konuşuyorum. Gömmek için ne kastınız be.
Ben niye Dosi'yi gömmek için kasayım? Şu an ben de karşı cephede olduğum için üzerime alındım.
 
Ben niye Dosi'yi gömmek için kasayım? Şu an ben de karşı cephede olduğum için üzerime alındım.
Sana söylemedim zaten sokak sanati'naydı o mesajım. 15 Temmuz'da nerede olduğuna dair yalan söylediğini iddia etmiş ben de açıklık getirdim.
 
Ne demişler bozacı şıracı. Yalan söyleyenlere destek yalan söyleyerek foruma girenden gelir. Kesin emin oldum Doai'den de senin arkadaşın olduğu için.
))
 
Arkadaş çok merak ediyorum neler oluyor, ama anlamıyorum hiçbir şey