TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Forumda ne saflar varmış yaa
tşşk ederim desteğin için cnm

aa vlla beni forumun eğlencesi dısında birşey ilgilendirmiyor en çok özelden kimelrle görüşüyorum @Yiğitt @mrt-06 sen @Harunnn60 çoğu şeyi herhangi biriniz diyince öğreniyorum çünkü kendi sohbetlerim dısında kim ne yazmıs ilgilenmiyorum bana birşey diyen olursa zaten karşılık vermiyorum bu saydığım 4 kişi siz birşey demek isteyince sizede boşverin karışmayın diye sizide engelliyorum bizi bilen zaten bildiği için itiraflara açıklama bile yapmıyorum itirafta yapmam zaten yaparsamda ismimi kullanırım biz eğlenmemize bakalım

İşte gerçek kraliçe. Sana hakaret edenler bir bir gitti sen kaldın. Bizim için katlanıyordun bizde senin için susuyorduk sabrın sonu selamet işte.

IP adresleri denen bir şey var...

Ee sonuç? Aynı mı çıkmış yani, net bir karar çıksında her hafta aynı itiraflar yapılmasın kanka.

Birincisi ne banlandı ne başka bir şey oldu, foruma ara verip dönen herkes gibi istediği zaman dönebilir, neden böyle bir zahmete girsin ki?
Daha şimdi baktım IP'lerinin alakası bile yok.

Etiket yapmadıysan itirafları da paylaşmayacaksın o zaman. İstemiyorum hatta benimle beraber çoğu arkadaşım da istemiyor. Daha önce @takas da istemediğini söylemişti ama hala devam ediyor inatla. Eee sen adama hakaret edersen biz de doğal olarak istememe hakkını kendimizde buluruz? Burda paso 7'24 bize hakaret edilecek biz de bir şey demeyeceğiz? Yapma ya?

Atatürk ile ilgili bi çok kullandığın cümle hakarete vardığı için ve ceza alıp silindiği için bulamazlar daha makul isteklerde bulun.
Dediğim gibi şahsına ve hatıratına tek bir hakaretim olmamıştır. Sadece onu ilahlaştıranlara hakaret etmiş olabilirim bir anlık sinirle.

Düşünce özgürlüğü ve düşündüğünü söyleme özgürlüğü diye birşey var, eğer ne diye duymadıysan bir araştır. Eminim haberin bile yok.
O üyeler aynı mesajları bura değil, durum güncellemesi ve ya direkt özelde de diyebilirler. Ve itiraflarda hakarete kaçacak birşey yok, olsa zaten direkt ben kaldırırım. Sen istesen de istemesende bu programda kim ne düşünüyorsa paylaşacdır.

Anlaşılmayan ne ben onu anlamadım ama her şey ortada. Toz kondurmamamak burada yapılanlar.

Düşünce özgürlüğü mü? Ahahaha güleyim de boşa gitmesin. Bi yukarılara çık bak bakalım kaç tane hakaretvari itiraflar var. Hatta hakaretin ötesine geçen laflar var. Yukarda ropörtaj yaptığın eşcinsel hemcinsin @takas'a 15 yaşında falan demiş
Karşısında görse Taksimde polisten kaçan lgbti elemanlarına döner

İtiraflar hakaret dolu ve bir daha hakkımızda itiraf yapılmasını istemiyoruz. Çok basit İSTEMİYORUZ. Bu kadar. Anlayış göstermeni bekliyorum.

Aynen öyle programı yapan arkadaşlar bende doğu gibi boş beleş ıvır zıvırla uğraşmak istemiyorum hakkımda itiraf olmasın etiket olmasın

Uzun zamandır böyle elemli konu olmamıştı. Forum bi kendine geldi.

Bazı itiraflar maksatını aşmış, okurken rahatsız oldum..

İtiraf 21 için çok teşekkürler. 🙄

İkinci kısmı şuan işlerim var okuyamadım yarın okuyacağım.

Maalesef birisi itiraf yapınca, bu üye itiraf istemiyor o yüzden onunla ilgili yapma diyemiycem bro.

Şikayetin varsa @mrt-06 admin online. Kendisi ile iletişim kur.

Bazı itiraflar maksatını aşmış, okurken rahatsız oldum..

İtiraf 21 için çok teşekkürler. 🙄

İkinci kısmı şuan işlerim var okuyamadım yarın okuyacağım.
Bundan sonra istersen eskisi gibi admin olarak önce sana atarım itirafları bir yoklarsın. Böylece rahatsız olan kesim de cevabını alır.