TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Senle hiç konuşamadık biz ya benim ara verdigim zaman gelmissin çünkü
Naber? Orda hayat iyi mi
Hahahahah pek fazla kişiyle konuşamadım 1 ay olmasına rağmen. İyiyim sağol memleketteyim hayat çok sıcak burada
Sen nasılsın ?

Hahahahah pek fazla kişiyle konuşamadım 1 ay olmasına rağmen. İyiyim sağol memleketteyim hayat çok sıcak burada
Sen nasılsın ?
iyiyim ben de Kibrista tıp okuyorum belki biliyosundur turkiyeye gelmeye calisiyorum bu aralar @Çiğdem- bilir
Kaç gundur Istanbula gidip duruyorum o yuzden

itiraflardan 4 ve 23 yine kin ve şiddet içeriyor. O arkadaşlar her kimse anlaşılan fazlasıyla takmış, ne desek boşa. Kötü söz sahibinindir diyelim.
Dostu çok olanın düşmanı da çok olurmuş..
Bence çok iyimser yaklaşıyorsun, bu kadar iyi kalpli olma bee.

Arkadaşlar benim hakkımda itiraf yapmazsanız sevinirim zira böyle vıcık vıcık programlar beni germeye başladı.

Evet kardeşim karşıt görüşe tahammülüm yok. Benim gibi düşünmeyenleri bir kaşık suda boğmak, kafasını duvardan duvara vurmak, on gün zifiri karanlık bir odada aç bırakıp onbirinci gün karşısında lahmacun yemek istiyorum. Oldu mu?

Yok. Gel durdur, gel boğ hadi.

Benim Atatürk'ün şahsına edilmiş bir tane hakaret içeren mesajımı göster forumu bırakırım. Genelde sizin gibi, kafasında Mustafa Kemal'i peygamber ve put sanan tiplere hakaret etmişimdir. Sen de sana anlatılan, okulda beyninin yıkandığı beşinci sınıf tarih bilginle hep ''Atatürke hakaret ediyor'' sandın. Oysa işin aslı öyle değil
Sen biraz daha beyin jimnastiği yap, belki anlarsın. Hadi canım.

Bu arada arkadaşlarıma, kardeşlerime ikidir hakaretler ediliyor. Akıllı olun haddinizi aşmayın. Eşcinsel falan dinlemem bozarım milletin içinde.

itiraflardan 4 ve 23 yine kin ve şiddet içeriyor. O arkadaşlar her kimse anlaşılan fazlasıyla takmış, ne desek boşa. Kötü söz sahibinindir diyelim.

Dostu çok olanın düşmanı da çok olurmuş..

Bu kadar zorlama pampa şöyle bi caps at çekil kenara. Bu caps tam senlik