sohbetten daha çok fotolarıyla ilgileniyorumİtirafları oku demedim zaten sohbeti oku. Bu hafta herkes okuyacak bu sohbeti
kardeşinmi o çocuk
sohbetten daha çok fotolarıyla ilgileniyorumİtirafları oku demedim zaten sohbeti oku. Bu hafta herkes okuyacak bu sohbeti
Hahahahah pek fazla kişiyle konuşamadım 1 ay olmasına rağmen. İyiyim sağol memleketteyim hayat çok sıcak burada Sen nasılsın ?Senle hiç konuşamadık biz ya benim ara verdigim zaman gelmissin çünkü Naber? Orda hayat iyi mi
Aynı kulvardayız maalesef Evet ablamın oğlu Benziyor muyuz ?sohbetten daha çok fotolarıyla ilgileniyorum
kardeşinmi o çocuk
iyiyim ben de Kibrista tıp okuyorum belki biliyosundur turkiyeye gelmeye calisiyorum bu aralar @Çiğdem- bilir Kaç gundur Istanbula gidip duruyorum o yuzdenHahahahah pek fazla kişiyle konuşamadım 1 ay olmasına rağmen. İyiyim sağol memleketteyim hayat çok sıcak burada Sen nasılsın ?
Muhteşem kişiliğimle ilgili.
aa yok o şarısın ilerde saçı siyaha dönmezse tabi ama şarısın kalırsa alakanız yok görünüyorAynı kulvardayız maalesef Evet ablamın oğlu Benziyor muyuz ?
Yok be kumral bizde öyleymişiz küçükken sonradan esmerleşiyoruzaa yok o şarısın ilerde saçı siyaha dönmezse tabi ama şarısın kalırsa alakanız yok görünüyor
Sohbet yorumun ?itiraflardan 4 ve 23 yine kin ve şiddet içeriyor. O arkadaşlar her kimse anlaşılan fazlasıyla takmış, ne desek boşa. Kötü söz sahibinindir diyelim.
Dostu çok olanın düşmanı da çok olurmuş..
AA ben kardeşin sanmıstım ablanın çocuğuymuş ozaman çok benzemenizede gerek yok zatenYok be kumral bizde öyleymişiz küçükken sonradan esmerleşiyoruz
Bence çok iyimser yaklaşıyorsun, bu kadar iyi kalpli olma bee.itiraflardan 4 ve 23 yine kin ve şiddet içeriyor. O arkadaşlar her kimse anlaşılan fazlasıyla takmış, ne desek boşa. Kötü söz sahibinindir diyelim.
Bilmiyordum. Nasıl gelmeye çalışıyorsun anlamadım pek ?iyiyim ben de Kibrista tıp okuyorum belki biliyosundur turkiyeye gelmeye calisiyorum bu aralar @Çiğdem- bilir Kaç gundur Istanbula gidip duruyorum o yuzden
İtiraf 5
Doğu bir mesajında "onları yerlerde sürükleyeceğiz" şeklinde bir cümle kurmuştu, belki yanlış hatırlıyordum, kafama takıldı gerçekten karşıt düşüncede ki insanlara nefreti bu denli mi yüksek ?
-Anonim-
İtiraf 14
Doğu'ya yönetimden başka dur diyecek bir delikanlı yok mu acaba?
Ne zaman Atatürk hakaretleri bitecek? Ne ara bizim forum Atatürk'e hakaret edenler ile doldu.10 Kasım'da foruma Atatürk resmi konulurken şimdi eleştirilen bir zamana geldik tıpkı Türkiye gibi. Burada gerçek Atatürkçüleri ayrı tutuyorum ama bazıları eleştiri ile saygısızlığı karıştıran çok insan dolmaya başladı.
Birisi gerçekten okyanusta boğulmak istiyor anlaşılan. Boğulmak isteyene de bizim yapacağımız hiçbir şey yok.
-Anonim-
İtiraf 22
Lafa gelince vatanseverlikte mangalda kül bırakmayan"Doğu" adlı üye konu Türkiye'nin kurucusu olan Atatürk'e açık ve net şekilde hareket vari mesajlar yazıyor. )))Ama bu ve ekürileri konu vatanseverlik olunca kimseye toz kondurmuyorlar. Üstelik 15 Temmuz'dan sonra bir çok üyeyi hain olarak suçladı bu arkadaşlar.))))
Atatürk'ü artık geçtim bu yaştan sonra değişmezsiniz ama bir gün sizi milli bayramlar da forumda aktif bir şekilde görebiliriz umarım. )) Niyeyse sen ve senin vatansever tayfan suskunlaşıyor o gün.)))) Önümüzde 30 Ağustos Milli Bayram var belki unutursunuz siz hatırlatayım vatansever cici çocuklar. ))))
#AklımızlaOynamayın
-Anonim-
Sende hortak gibi ne zaman karşımıza çıkıcağın belli olmuyor bu aralariyiyim ben de Kibrista tıp okuyorum belki biliyosundur turkiyeye gelmeye calisiyorum bu aralar @Çiğdem- bilir Kaç gundur Istanbula gidip duruyorum o yuzden
itiraflardan 4 ve 23 yine kin ve şiddet içeriyor. O arkadaşlar her kimse anlaşılan fazlasıyla takmış, ne desek boşa. Kötü söz sahibinindir diyelim.
Yatay geçişleBilmiyordum. Nasıl gelmeye çalışıyorsun anlamadım pek ?