İfşa etmişsin kendini neden anonim oldun kiBen daha çok dizidekine benzettim aslında.
Kamufle etmek istedim kendimi.
İfşa etmişsin kendini neden anonim oldun kiBen daha çok dizidekine benzettim aslında.
Kamufle etmek istedim kendimi.
@xemrexxx yine ara verdi galiba 😱 o degilde @vadikızı da yok 😱bende bir eksiklik var diyorum şimdi jeton düştü @xemrexxx kaçırdı cuncunayı
@Yiğitt @sokak sanati @cookies @mrt-06 @Harunnn60
Ben kötü bişey demedim ki ian için
Kiz itirafta denuz marulu diyor totos destere diyor ama forumda bir sen varsin söz konusu kiskanclik olunca hepsini gömmüşsün😱bende bir eksiklik var diyorum şimdi jeton düştü @xemrexxx kaçırdı curcunayı
@Yiğitt @sokak sanati @cookies @mrt-06 @Harunnn60
ıp adresi İstanbul olarak çıkardı bu arada.
Umut'u Lan'a benzetmeme ne diyorsun?@Çiğdem-
aaa senmi benzettin onuben ödül olarak görmüştüm aa belki vampir oldundan gönderme yapmıssındır ama adam dünya yakısıklısı dizinin en sevileni @sokak sanati na sana ödül gibi olur ona benzemek demiştim
Güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. 🙄
Kendini iyi bir şekilde tanıtmışsın Baha, ismini ve hakkında biraz olsun bir şeyler öğrenebildik. Aslında yeni gelen üyelerinde böyle programlarda tanınması gerçekten önemli. O yüzden iyi olmuş. @Ahmad
Ayrıca 9 ülke gezmişsin hangi ülkeler merak ettim. Mutlaka görülmesi gereken yerler dediğin yerler, gezdiğin yerler neler merak ettim. Önerilerini merak ediyorum Baha.
Birkaç kez yorumlarını görmüştüm @Thequeer'in zaten nickinden de profilinden de anlaşılıyor cinsel yönelimi.Yalnız nickin queer olduğu için dikkatimi çekti, queer'de farklı bir cinsel yönelim değil miydi? Sen mesela kendini queer olarak mı tanımlıyorsun ya da nick olarak mı benimsedin sadece?
Geçen gün birinin duvarında gördüm bende soracaktım sana hangi bölümdesin diye de gitmiştin forumdanEtiket konusuna lafı açılmışken açıklık getireyim: İki etiketten tabii ki rahatsız olmam ama amacına uygun kullanılmazsa bunu belirtmekten çekinmem, sevgi pıtırcığı değilim, sinirlendiğimi belli ederim. Etiketleme diye bir şey niye vardır? Bir konuya İLGİLİ olduğunu düşündüğünüz birini o konudan haberdar etmek için. Bir bölümüne bile yorum yapmadığım bir diziden ya da bir kez bile oy kullanmadığım bir en favori x yarışmasının 3. tur b grubundan bildirim gelirse rahatsız olurum.
Gelelim bölümün yıldızı ve Yıldızlısı @Thequeer'e. Seninle birçok ortak yönümüz varmış.En başta üniversitemiz aynı, şaşırdım buna. Bir başka şaşırdığım şey de feminenliği sevmemen, kullanıcı adını gördüğümde feminen olabileceğini düşünmüştüm. Atatürk hayranlığını ve düşünce özgürlüğü bayramı fikrini beğendim.
Şimdilik öyle görünüyorForuma bırakma kalıcı ol burada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?