TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

@sokak sanati büyük iltifatlar yapılmış sana kanka :F Ama şu fake mevzusunu anlamadım.

@Aserat yin bişilerden şikayetçi sanırım :A @MayısKralı sana da yılan demişler. :A

@S.G.A.T. Bully konusunda katılmıyorum pek değişmedi bence. Aksine çocuk durgunlaşmıştı.

@yatutarsa etiket konusunda bende demiştim biraz güldürmeli emojili koy diye. :A

@Thequeer samimi sohbetin olmuş bende senin fake zannetmiştim ama kaliteli mesajların ile foruma kalite getirdin bence. Senin gibi birisi ile forumda arkadaş olmak isterim :Z

@Ahmad ellerine sağlık :A
Çok çok teşekkür ederim. Kişi kendisi gibi bilir karşısındakini, her zaman kapım açık arkadaşlığa :)

Dosi'nin en online olduğu dönemlerde ben pek foruma uğramadığım için hiç nasıl birisi pek fikrim yok ama genel havasını sevmezdim o ayrı. :D
Ama gitdikden sonra bile hala bu kadar bu hafta hakkında itiraf gelmesi kızın başarısı heralde. :D

Uzun süre sonra baya itiraf gelmiş, eskiden hep böyle gelirdi zaten. :D

@Aserat bence de sakin ol, sen en iyisisin. Takma o kadar etiketleri, yollama millete. Beni konuk ederek kaliteni tescillendirdin zaten. :A

@Bully hakkında yapılan itirafa katılmıyorum. Okulu sebebiyle foruma fazla zaman ayırmadı, kendi özel durumları var. Gitmesinin sebebi de bunlar zaten. Bence @S.G.A.T. hatayı sen kendinde ara. :) Atacan ve Kaan forumun bence gelmiş geçmiş en iyi yöneticileri, sen geçip de Ozan geri dönsün ne bu forumun hali gibi bir cümle kurmuştun. İkisine karşı büyük saygısızlık olarak gördüm ben, tabi kendi düşüncen orası ayrı. O lafın üzerine Kaan'dan nasıl bir samimiyet, nasıl bir güleryüz bekliyorsun? :)

@Thequeer soruları çok iyi cevaplamışsın ama ben de seni fake üye sananlardanım. Foruma bir anda gelip böyle popüler olan üyelerde aynı şeyi hissediyorum. Bu sohbet iel bu düşüncemi baya zayıflattın. Bu arada yakışıklı çocuksun, Allah sahibine bağışlasın. :D
Ben olduğum gibiyim valla. Maşallah ne çok kişi fake olduğumu düşünüyormuş :A Teşekkür ederim beğenmene sevindim. AMMİİİNNN :D

Yarım türkçesiyle program yapmaya kalkarsa olacağı bu:A @Ahmad
10 kişi yorumlamış adam koysana.:A

Ayrıca idol edindiğin @mrt-06 o sigaralı resim için bi papara şov yapacaktır. Kendisi forumun Yeşilayı.:A
:T::T:
@Thequeer forumdan birisi bana İvana Sert'den daha kötü türkçen demişdi diye bişey demişdim sana. O buydu.s.s