Çok çok teşekkür ederim. Kişi kendisi gibi bilir karşısındakini, her zaman kapım açık arkadaşlığa@sokak sanati büyük iltifatlar yapılmış sana kankaAma şu fake mevzusunu anlamadım.
@Aserat yin bişilerden şikayetçi sanırım@MayısKralı sana da yılan demişler.
@S.G.A.T. Bully konusunda katılmıyorum pek değişmedi bence. Aksine çocuk durgunlaşmıştı.
@yatutarsa etiket konusunda bende demiştim biraz güldürmeli emojili koy diye.
@Thequeer samimi sohbetin olmuş bende senin fake zannetmiştim ama kaliteli mesajların ile foruma kalite getirdin bence. Senin gibi birisi ile forumda arkadaş olmak isterim
@Ahmad ellerine sağlık![]()
Foruma bırakma kalıcı ol burada.Çok çok teşekkür ederim. Kişi kendisi gibi bilir karşısındakini, her zaman kapım açık arkadaşlığa![]()
Ben olduğum gibiyim valla. Maşallah ne çok kişi fake olduğumu düşünüyormuşUzun süre sonra baya itiraf gelmiş, eskiden hep böyle gelirdi zaten.
@Aserat bence de sakin ol, sen en iyisisin. Takma o kadar etiketleri, yollama millete. Beni konuk ederek kaliteni tescillendirdin zaten.
@Bully hakkında yapılan itirafa katılmıyorum. Okulu sebebiyle foruma fazla zaman ayırmadı, kendi özel durumları var. Gitmesinin sebebi de bunlar zaten. Bence @S.G.A.T. hatayı sen kendinde ara.Atacan ve Kaan forumun bence gelmiş geçmiş en iyi yöneticileri, sen geçip de Ozan geri dönsün ne bu forumun hali gibi bir cümle kurmuştun. İkisine karşı büyük saygısızlık olarak gördüm ben, tabi kendi düşüncen orası ayrı. O lafın üzerine Kaan'dan nasıl bir samimiyet, nasıl bir güleryüz bekliyorsun?
@Thequeer soruları çok iyi cevaplamışsın ama ben de seni fake üye sananlardanım. Foruma bir anda gelip böyle popüler olan üyelerde aynı şeyi hissediyorum. Bu sohbet iel bu düşüncemi baya zayıflattın. Bu arada yakışıklı çocuksun, Allah sahibine bağışlasın.![]()
kişişel olarak bana yine itiraf gelmemiş böylede iyi zaten@Çiğdem- sen yokken harbi rahattık ya dermişim tabi![]()
Evet bahsedilen fake hesap benim aslında
@Thequeer forumdan birisi bana İvana Sert'den daha kötü türkçen demişdi diye bişey demişdim sana. O buydu.s.s
Sohbetimi oku ve yorumla please.
Yine muhteşem türkçemle sesli mesajlar atacam sana.İstanbul'a gelsene seninle ne dalga geçerim bu türkçen ile.![]()
Senin Türkçe ne kurban olsun o
@Thequeer forumdan birisi bana İvana Sert'den daha kötü türkçen demişdi diye bişey demişdim sana. O buydu.s.s
Yine muhteşem türkçemle sesli mesajlar atacam sana.
Hem wp'da hikayelerime bakıyon ama mesaj yok hiç.s.s
açıkcası öyle kabaca baktım dikkatli okumadım itirafları sohbeti aleynadan dolayıSohbetimi oku ve yorumla please.![]()
Senle hiç konuşamadık biz ya benim ara verdigim zaman gelmissin çünküBen olduğum gibiyim valla. Maşallah ne çok kişi fake olduğumu düşünüyormuşTeşekkür ederim beğenmene sevindim. AMMİİİNNN
![]()
İtirafları oku demedim zaten sohbeti oku. Bu hafta herkes okuyacak bu sohbetiaçıkcası öyle kabaca baktım dikkatli okumadım itirafları sohbeti aleynadan dolayı
zaten itiraf pogramıyla oldum olası ilgilenmiyorum![]()
![]()
![]()