TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. 🙄

Kendini iyi bir şekilde tanıtmışsın Baha, ismini ve hakkında biraz olsun bir şeyler öğrenebildik. Aslında yeni gelen üyelerinde böyle programlarda tanınması gerçekten önemli. O yüzden iyi olmuş. @Ahmad :X

Ayrıca 9 ülke gezmişsin hangi ülkeler merak ettim. Mutlaka görülmesi gereken yerler dediğin yerler, gezdiğin yerler neler merak ettim. Önerilerini merak ediyorum Baha. :X

Birkaç kez yorumlarını görmüştüm @Thequeer'in zaten nickinden de profilinden de anlaşılıyor cinsel yönelimi. :X Yalnız nickin queer olduğu için dikkatimi çekti, queer'de farklı bir cinsel yönelim değil miydi? Sen mesela kendini queer olarak mı tanımlıyorsun ya da nick olarak mı benimsedin sadece?

ıp adresi İstanbul olarak çıkardı bu arada. :A

@Yiğitt ben bu mesajdan bahsediyorum. İstanbul demiş çocuk bende İstanbul dedim.:A

Umut'u Lan'a benzetmeme ne diyorsun? :A @Çiğdem-

aaa senmi benzettin onu :F ben ödül olarak görmüştüm aa belki vampir oldundan gönderme yapmıssındır ama adam dünya yakısıklısı dizinin en sevileni @sokak sanati na sana ödül gibi olur ona benzemek demiştim :F :F :F

Sen niye sadece Ian'a benzettigin itirafı söyledin ki. Geçen hafta cool davranmaya çalışıyor popülerliği düştü itirafınıda yaptığını şöyle Çiğdem onuda yorumlasın. İçinde bi yılan var resmen.:A

Birkaç itirafa bir şey yazmak isterdim lakin o kadar vaktim yok.

Sadece itiraf 15'e bir sözüm var. @yatutarsa 'ya yazılmış ama bu konuda aynı fikirdeyiz onunla.
Evet arkadaşım rahatsız ediyor. 1-2 gelmiyor, geldi mi 5-10 tane geliyor. Bu sebeple bazen inat ediyor girmiyorum konuya. Bu etiket olayına bir çare bulunması gerek yönetim tarafından. Bir kere etiketlemek yeterli. Eyvallah emek veriyorsunuz görülsün istiyorsunuz anlıyorum lakin bir kere etiketlemeniz yeterli. Günde bin tane konu açılan bir Forum değil burası, gören son/yeni mesajlardan görür zaten.

Bunları itiraf 11 sebebiyle yazmadım @Aserat üstüne alınma. Kaliteli iş yapıyorsunuz zaten bu sebeple Favori Editör'de sana oy verdim ama genel olarak forumda etiketleme hastalığı var. Haber konularında da öyle. Ne gerek var haberden sonra etketleme yapmaya, ilgisi olan gelir bakar. Görüntü kirliliği.

Güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. 🙄

Kendini iyi bir şekilde tanıtmışsın Baha, ismini ve hakkında biraz olsun bir şeyler öğrenebildik. Aslında yeni gelen üyelerinde böyle programlarda tanınması gerçekten önemli. O yüzden iyi olmuş. @Ahmad :X

Ayrıca 9 ülke gezmişsin hangi ülkeler merak ettim. Mutlaka görülmesi gereken yerler dediğin yerler, gezdiğin yerler neler merak ettim. Önerilerini merak ediyorum Baha. :X

Birkaç kez yorumlarını görmüştüm @Thequeer'in zaten nickinden de profilinden de anlaşılıyor cinsel yönelimi. :X Yalnız nickin queer olduğu için dikkatimi çekti, queer'de farklı bir cinsel yönelim değil miydi? Sen mesela kendini queer olarak mı tanımlıyorsun ya da nick olarak mı benimsedin sadece?

Öncelikle, güzel yorumun için çok teşekkür ederim :D

Röportaj da da belirttiğim gibi, 9 ülkeyi gerçekten içine sine sine gezmek istiyorsan ya çok zengin olacaksın yada öğrenci olacaksın ( benim seçeceğim buydu ). Erasmus ile Macaristantaydım. Dolayısıyla başta oraya yakın olan; Polonya, (Krakow, Warsow ) Çek Cumhuriyeti, (Prag) Avusturya, (Viyana) Slovakya, (Bratislava) Slovenya, (Moribor) yı gezdik. Daha sonra Batı'ya doğru gittik oralarda da; Hollanda, (Amsterdam, Den Haag, Roterdam) Belçika, (Brugge) Fransa, (Paris) İtalya, (Roma ve Venedik ) ve İspanya (Barcelona) yı gezdik. Öncelikle şunu söyleyeyim gitmek hiç zor değil. İnsanlar gözünü korkutuyor sadece. Ama tek tavsiyem eğer eğitim ile gitmiyorsan bu kadar çok ülkeyi sıkıştırıp, gördüm demek için gitme. Bana sorarsan Doğu tarafında Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Polonya gezilmeli. Batı tarafında ise Hollanda, İspanya ve İtalya'yı gezmelisin :) Fransa beni en çok hayal kırıklığına uğratan ülke oldu. Hayallerinde güzelse, öylede kalmalı. Dediğim gibi eğer gezmek için gidecek ve gerçekten keyif almak istiyorsan 2 kerede gitmeni öneririm. Doğu Avrupa'da Macaristan, Batı da Hollanda benim kalbimde taht kurdu :bhr: Macaristan'ı Türkiye'nin daha modern hali gibi düşünebilirsin. Zaten küçük İstanbul da deniyor. Sebebi Tuna'nın şehri Buda Ve Peşte diye 2'ye bölmesi. Çok fazla Türk var, ama gerçekten çok iyiler ve kendilerini geliştirebilmiş Türkiye'nin kurduğu algılardan kendilerini kurtarabilmişler. Gerçi Avrupa'nın her yerinde Türk var. Ama İlginçtir ki, eşcinsel mekanlarında hiç görmedim :A
Herhangi bir yere gitme planın falan varsa bana yazabilirsin, elimden geleni yaparım :)

Diğer soruna gelirsem; Queer, eskiden eşcinsel bireyleri aşağılamak için söylenen (Garip, tuhaf, ibne) bir sözcüktü. Daha sonra eşcinsellerin onlara tepki olarak kullandığı genel olarak bütün eşcinselleri (Gay, Lezbiyen, Trans ) kapsayan bir terim oldu. Ben gay'im ama nickimin daha genel olmasını istedim bu nedenle eşcinsel anlamında kullanıyorum :)

Son düzenleme:
Etiket konusuna lafı açılmışken açıklık getireyim: İki etiketten tabii ki rahatsız olmam ama amacına uygun kullanılmazsa bunu belirtmekten çekinmem, sevgi pıtırcığı değilim, sinirlendiğimi belli ederim. Etiketleme diye bir şey niye vardır? Bir konuya İLGİLİ olduğunu düşündüğünüz birini o konudan haberdar etmek için. Bir bölümüne bile yorum yapmadığım bir diziden ya da bir kez bile oy kullanmadığım bir en favori x yarışmasının 3. tur b grubundan bildirim gelirse rahatsız olurum.

Gelelim bölümün yıldızı ve Yıldızlısı @Thequeer'e. Seninle birçok ortak yönümüz varmış. :D En başta üniversitemiz aynı, şaşırdım buna. Bir başka şaşırdığım şey de feminenliği sevmemen, kullanıcı adını gördüğümde feminen olabileceğini düşünmüştüm. Atatürk hayranlığını ve düşünce özgürlüğü bayramı fikrini beğendim. :)

Etiket konusuna lafı açılmışken açıklık getireyim: İki etiketten tabii ki rahatsız olmam ama amacına uygun kullanılmazsa bunu belirtmekten çekinmem, sevgi pıtırcığı değilim, sinirlendiğimi belli ederim. Etiketleme diye bir şey niye vardır? Bir konuya İLGİLİ olduğunu düşündüğünüz birini o konudan haberdar etmek için. Bir bölümüne bile yorum yapmadığım bir diziden ya da bir kez bile oy kullanmadığım bir en favori x yarışmasının 3. tur b grubundan bildirim gelirse rahatsız olurum.

Gelelim bölümün yıldızı ve Yıldızlısı @Thequeer'e. Seninle birçok ortak yönümüz varmış. :D En başta üniversitemiz aynı, şaşırdım buna. Bir başka şaşırdığım şey de feminenliği sevmemen, kullanıcı adını gördüğümde feminen olabileceğini düşünmüştüm. Atatürk hayranlığını ve düşünce özgürlüğü bayramı fikrini beğendim. :)
Geçen gün birinin duvarında gördüm bende soracaktım sana hangi bölümdesin diye de gitmiştin forumdan :D
Feminenlik bana göre toplumda oluşan yanlış algının sebebi. Eşcinsel denildiği zaman akıllara hep feminen, cinsiyet karmaşası yaşayan insanların gelmesinin sebebide bu bence. O yüzden pek desteklediğim bi durum değil, kendimde değilim ama olanlara da saygılıyım tabii.
Teşekkür ederim, beğenmene sevindim :)

Bu hafta itiraflar oldukça fazla,bazı itiraflar maksadını aşmış kin dolu mesajlar yazılmış. Forumda çoğu üye arasında tartışmalar oldu, bu forumda birçok üye birbiriyle tartıştı,o açıdan tartışmalar oldu diye biri iyi biri kötü yorumu yapmak oldukça yanlış olur.Forumda olmayan birinin hakkında bu kadar fazla kinli konuşmak adaletli bir durum değildir.