TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Ben de biliyorum, hem de bayağı biliyorum. Bundan önceki uzun aktif dönemim onun üye olduğu döneme denk gelmişti, tanıyorum yani. Tesadüf ondan önceki uzun aktif dönemimde de @mrt-06 üye olmuştu galiba onu da oradan tanıyorum.
Bir kaç mesaj değil işte konular, genel tavır. Ayrıca yakın olmadığın insanlara nasıl davrandığın da önemlidir. Sana karşı tabi ki her zaman anlayışlıdır. normal. ya neyse kendimi çok garip hissediyorum şu an, Kaan'a karşıymışım gibi
Seni anlıyorum, beni de anladığını umuyorum.
İzninle şimdi Baha'nın röportajını okuyayım.

Bizzat programımda söylemişti nerede olduğunu oradan aklımda kalmış. Eğer sallayacaksan emin ol.

5) Bir de son günlerde yaşanan terör olayları var. Haberleri dışarıdan tanık olan biri olarak 'iyi ki yurt dışında yaşıyorum' diye bir düşünceye kapıldığın oluyor mu? Ya da Türkiye'nin durumuyla ilgili neler hissediyorsun?
Hiçbir zaman iyi ki yurt dışında kalıyorum demedim. Darbe zamanında Türkiye'deydim ve korkup buraya gelme çabam olmadı. Ben inşallah bu sene yine gideceğim. Eğer ecel gelmişse ayağın bir taşa takılsa bile ölüyorsun, o yüzden benim Türkiye'ye gitmeme hiçbir şey engel olmaz. Türkiye'nin durumuna da çok üzülüyorum, güzel ülkemi ne hale getirdiler.

Anlatın dicem de anlaşılan anlatılamayacak kadar büyük olaylar. Okuyup parçaları birleştirmeye çalışıyorum
cevap yazdıklarımın dısındakıleri okumadım bende gece gece kafamı karıştıramam ayoll öyle boş boş dolanıyorum forumda

@sokak sanatinin tipini gormedim, Ianinda karakterini nasil bir benzetme yapabilirim

@Ahmad bak sokak sanatini da konuk et fotolarini merak ediyorum

aaa dediğin gibi bile olsa benim sevgim sana yeter zaten ayoll
Canım ablamm

Şuan benim de kafam karıştı az önce istanbul nerden çıktı o zaman
Bir ara birinin IP bize söylediği yerden farklı çıkmıştı, ben de şüphelendim tabi. Sonra öyle esprisine Atacanla konuşurken onun da IP İstanbul'dan geliyordu.
Kim açtı bu konuyu, biz üçlü biliyorduk @Çiğdem- mi açtı

Hiç İstanbul gözükmediğini söyleyebilir misin peki?

Herif @Aserat ın etiketlerden o kadar bıkmış ki kendisini etiket sisteminden soyutlamış ya da bi ben etiket yapamıyorum
@mrt-06
Ara sıra IP çakışmıyor, farklı yerlerde görünüyoruz ama bir iki oluyor. Sürekli olmuyor yani.

Az önce konuda konuşuldu ben Çiğdem'den duymadım.

Şimdi Dosi İsveçte yaşamıyormuydu? :S
Yorumları okurken ben de anlamadım.

Bu Ip denilen şey bende surekli degisti mesela.Konya-Trabzon-Bursa-Kibris diye gidiyor.Eger dosi girdiyse ki sanmiyorum ankaradayken giriyodur o zaman da ipsi isvicreden farkli olmali