Hangi itiraf beni senin aklına getirdi acaba?@Billy Kane nasılsın pampa. Bu konuda aklıma geldin nedense
Hangi itiraf beni senin aklına getirdi acaba?@Billy Kane nasılsın pampa. Bu konuda aklıma geldin nedense
Hangi itiraf beni senin aklına getirdi acaba?
Bro şu avatarını değiştirsen artık ya. 3 yıldır aynı avatarım var sen de kedi yapınca olmuyor işte.Itiraf 9 bana yazilmis galiba.Foruma arada giriyorum zaten son kontrol kismimdan bakabilirler yani.Mesela dün muydu neydi @Çiğdem- e bisey sormustum ozelden
2 bana ait.İtirafın var mı hiç
2 bana ait.Ozanın yorumu görünce bi tırstım ama gerçek dışı bi itiraftı.
Sokak sanati ile tatlı sert diye program yapmalı sana.İlgi çekmeyi başardınZaten bi sen yapardın öyle bi itiraf yönetimden@mrt-06 @Çiğdem- buldum elemanı.
Cidden sen misin ? 😱 😱2 bana ait.Ozanın yorumu görünce bi tırstım ama gerçek dışı bi itiraftı.
Ciddiyim ama gerçektende paylaşmadım tabiiki.Cidden sen misin ? 😱 😱
Yalancı Çoban hikayesini duymuşsundur. Yapmadıysan bile iyi olmadı bu itirafCiddiyim ama gerçektende paylaşmadım tabiiki.
Sokak sanati ile tatlı sert diye program yapmalı sana.
Hayırdır forumda 15 tane üyeyi katletmiş seri katil gibisin bugün. Neye borçluyuz bu mutluluğu çikolata felan mı yedinDaha çok sert olur benden. Hırçın asabi bi program. Sinirlerin gerildiği katılmak için cesaret isteyen bi program
Arada entrika gerekli.Yalancı Çoban hikayesini duymuşsundur. Yapmadıysan bile iyi olmadı bu itiraf
Hayırdır forumda 15 tane üyeyi katletmiş seri katil gibisin bugün. Neye borçluyuz bu mutluluğu çikolata felan mı yedin
Yıllar önce egolarımdan arındım yani kendime egom var ama başkalarına karşı arındım diyelim. Dediklerim hep kendim için aslında yani pis düşüncem felan yok. En iyisi sen dokun kendine Feel your badi yani kendin için program yap düşüncelerin ortaya çıkarMesajımı beğenmişsin. Sende böyle şeylerden hoşlanıyorsun sanırım. Bi ara bi program ile seninde içinde ki o pis düşüncelerini çıkaracağım.
Yıllar önce egolarımdan arındım yani kendime egom var ama başkalarına karşı arındım diyelim. Dediklerim hep kendim için aslında yani pis düşüncem felan yok. En iyisi sen dokun kendine Feel your badi yani kendin için program yap düşüncelerin ortaya çıkar
Güzel imaj ama beni korkutmuyorsun git şöyle dram dizisi felan izleyenlere söyle bunları ben Dexter felan izlerim yaniBenim her yerinden pislik akıyor zaten görünmeyen iki yüzlü olanlar daha ilgi çeker.
Güzel imaj ama beni korkutmuyorsun git şöyle dram dizisi felan izleyenlere söyle bunları ben Dexter felan izlerim yani
İlgi çekmeyi başardınZaten bi sen yapardın öyle bi itiraf yönetimden@mrt-06 @Çiğdem- buldum elemanı.
hhaha aa bunun yönetim kadrosunda ne işi var zaten ayoll2 bana ait.Ozanın yorumu görünce bi tırstım ama gerçek dışı bi itiraftı.
hhaha aa bunun yönetim kadrosunda ne işi var zaten ayoll
ben geçen aylarda bu yakında yönetimide satar demiştim @mrt-06 a buyurun işte
@Harunnn60 @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?