TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 52.Bölüm

Itiraf 9 bana yazilmis galiba.Foruma arada giriyorum zaten son kontrol kismimdan bakabilirler yani.Mesela dün muydu neydi @Çiğdem- e bisey sormustum ozelden :)

Itiraf 9 bana yazilmis galiba.Foruma arada giriyorum zaten son kontrol kismimdan bakabilirler yani.Mesela dün muydu neydi @Çiğdem- e bisey sormustum ozelden :)
Bro şu avatarını değiştirsen artık ya. 3 yıldır aynı avatarım var sen de kedi yapınca olmuyor işte. :(

giphy.gif

Mesajımı beğenmişsin. Sende böyle şeylerden hoşlanıyorsun sanırım. Bi ara bi program ile seninde içinde ki o pis düşüncelerini çıkaracağım.:A
Yıllar önce egolarımdan arındım yani kendime egom var ama başkalarına karşı arındım diyelim. Dediklerim hep kendim için aslında yani pis düşüncem felan yok. En iyisi sen dokun kendine Feel your badi yani kendin için program yap düşüncelerin ortaya çıkar :D :D

Yıllar önce egolarımdan arındım yani kendime egom var ama başkalarına karşı arındım diyelim. Dediklerim hep kendim için aslında yani pis düşüncem felan yok. En iyisi sen dokun kendine Feel your badi yani kendin için program yap düşüncelerin ortaya çıkar :D :D

Benim her yerinden pislik akıyor zaten görünmeyen iki yüzlü olanlar daha ilgi çeker.:A

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd