TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 52.Bölüm

O kişiyle pek samimi değilsin diye biliyorum :A
İtirafı yapan kişiyle de (tahminime göre o kişi yaptı. :A ) itirafta bahsedilen kişiyle de samimi olduğumu düşünüyorum. :F

Ben offline olan kişinin sana bıkkınlık verdiğini falan duydum o yüzden o kişiden bahsediyorum itirafı yapandan değil.:F
Haaa. :A

İtirafta Dosi'den bahsediliyor, niye bıkkınlık verecekmiş bana? :A

@S.G.A.T. ile röportaj yapıp yetmezmiş gibi resmini paylaşmış. Başka sevmediğim üyelerin de resmini paylaşın arttırın yok mu dahası :X Adam yakışıklıymış bu arada. Bekar ayrıca. Forumdaki kızlara duyrulur :F

İtiraflara gelince özet @denizz19 çok seksi biz niye seksi değiliz. Biz neden şarkı söyleyemiyoruz falan filan hep kıskançlık şeyleri paylaşmışlar deniz hakkında. Çatlamaya devam edin haterlar. Adam zaten egosuz biriyim demedi ki niye hala çok egolu felan yazıyorsunuz olur okadarlık :D

İtiraf 13 artık her kimsen yada ne anlatmaya çalışıyorsan. Birisinin 3'lü yada 2'li ilişkisi bizim umrumuzda değil. Hem umrumuzda olsa bile sanane bundan. Bence her 3'ünü de çekemeyen birisisin. Haydi hoşçakal :)

İtiraf 2 yönetimdeki özel şeyleri paylaşıyorsan çok güzel yakında banlanırsın zaten bende arkandan diğer bütün forumdan ayrılan üyeler gibi hoşçakal yazarım ama arkandan 2 tur halay çekerim. Yönetimdeki özeli paylaşmak yasak genco :)

Aslında çok da bomba birbölüm olmamış.

Bu arada @denizz19 şu küslük olayını sonlandırın @Aserat :D

aa 2014 de ben geldiğimden beridir revan döneminden beridir var bu program itirafların en boş haftası olmuş bukadar boş itiraf haftası ben hatırlamıyorum
:A :A :A

@Ahmad a @S.G.A.T. sohbeti için emeğine sağlık diyorum azeri tipi var haccak çocuk diyip geçelim :A :A :A

@S.G.A.T. ile röportaj yapıp yetmezmiş gibi resmini paylaşmış. Başka sevmediğim üyelerin de resmini paylaşın arttırın yok mu dahası :X Adam yakışıklıymış bu arada. Bekar ayrıca. Forumdaki kızlara duyrulur :F

İtiraflara gelince özet @denizz19 çok seksi biz niye seksi değiliz. Biz neden şarkı söyleyemiyoruz falan filan hep kıskançlık şeyleri paylaşmışlar deniz hakkında. Çatlamaya devam edin haterlar. Adam zaten egosuz biriyim demedi ki niye hala çok egolu felan yazıyorsunuz olur okadarlık :D

İtiraf 13 artık her kimsen yada ne anlatmaya çalışıyorsan. Birisinin 3'lü yada 2'li ilişkisi bizim umrumuzda değil. Hem umrumuzda olsa bile sanane bundan. Bence her 3'ünü de çekemeyen birisisin. Haydi hoşçakal :)

İtiraf 2 yönetimdeki özel şeyleri paylaşıyorsan çok güzel yakında banlanırsın zaten bende arkandan diğer bütün forumdan ayrılan üyeler gibi hoşçakal yazarım ama arkandan 2 tur halay çekerim. Yönetimdeki özeli paylaşmak yasak genco :)

Aslında çok da bomba birbölüm olmamış.

Bu arada @denizz19 şu küslük olayını sonlandırın @Aserat :D
Aslında bunu dert edecek biri değil ama biraz uzattı bu sefer. :A

aa 2014 de ben geldiğimden beridir revan döneminden beridir var bu program itirafların en boş haftası olmuş bukadar boş itiraf haftası ben hatırlamıyorum
:A :A :A

@Ahmad a @S.G.A.T. sohbeti için emeğine sağlık diyorum azeri tipi var haccak çocuk diyip geçelim :A :A :A
Herkes kinini gütmüş ortaya dökmüş neyi boş :A

Beğenmedim bu haftayı. İtiraf 2 ciddi mi acaba :F

İtiraf 13 ise fena olmuş, gerçekse bilemiyorum yani. :D

İtiraflar pek ilgimi çekmedi. Ama çok sertler. Ayrıca ne entrikalar varmış da haberimiz yokmuş. :D Olmasın da mümkünse.

@S.G.A.T. tip olarak daha olgun beklemiştim seni. :D Azerilere de benzetemedim ben pek.

@denizz19 ile ilgili tüm olumsuz itiraflara katılıyorum, underrated olduğu yorumuna ise katılmıyorum tabii. :A

İtiraf 2'yi yapanı tespit edip banlarız yakında inşallah. :):)
Ban atarken haber verin de canlı ban olsun ya Hatta youtube videosu çek. Şu an bile heyecanlandım :D

İtiraflarda rüzgargülüne itiraf fazla ilgimi çekti. Yapan kimse yeni üyelerden olması muhtemel. :D Eskilerden olsa tanırdı. Warlords forumumuzda çoğumuzdan eskidir hatta bence 2011den bile daha eski :A, en önemli üyelerden de biridir. Fame olmak için öyle bir şey yapmasına da gerek yok. Tanıyan tanıyor.
Bana itiraf yok ki ?