Şu an yapmış oldum.@dreamy sen yorum yaptın mı![]()
Şu an yapmış oldum.@dreamy sen yorum yaptın mı![]()
Kanalımızın kadrolu ismi olarak bu davranışların değerlendirilecek.Şu an yapmış oldum.![]()
Programın adı itiraz ediyoruz olsun bu ka kavga çıktığına göre@dreamy sen yorum yaptın mı![]()
Ortada kavga çıkarılacak bir şey yoktu aslında, sağlık olsun.Programın adı itiraz ediyoruz olsun bu ka kavga çıktığına göre![]()
Kendimi kaosun içinde bulmak istemediğim için yorum yapmadım yanlış anlamaKanalımızın kadrolu ismi olarak bu davranışların değerlendirilecek.![]()
Gelecek bölümde bu hafta kaos çıkaranları programdan banlayacağım.Kendimi kaosun içinde bulmak istemediğim için yorum yapmadım yanlış anlama![]()
90. bölüm konuğunu mu banlayacaksın? 😱Gelecek bölümde bu hafta kaos çıkaranları programdan banlayacağım.Sorun çıkmayacak.
![]()
Sen konuktun, konuğun günahı olmaz.90. bölüm konuğunu mu banlayacaksın? 😱
Görmüştüm evetTeşekkür ederiz Deniz, 2-3 soru da kaldırıldı aslında onlar biraz farklıydı bilmem okudun mu önceden. Bazı soruları da birleştirdim aynı diye.![]()
Olurum senin programına tabiTeşekkürler. Gel sen de konuk ol canım.![]()
biraz ortalık karıştı futboldan @mrt-06Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
Şarkı mı söyletiyim.
İyi fikir, söylesin.Şarkı mı söyletiyim.![]()
Tekrarmı başlıyor hayırlı olsun @mrt-06Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@mrt-06 @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD
İtiraf da gönder bari linkten.
Bu bölüme de bak ablacım, yeniydi.
Gönderirim belki @denizz19'a özel. Tabii benim büyük ihtimalle anonim olmaz. Ben kendimi gizlemem.İtiraf da gönder bari linkten.![]()
Aaa bune @Yiğitt soru cevap etmiş 😱 İlk soruda hemen şey değerlendirmesi yapmıs uzman olarakBu bölüme de bak ablacım, yeniydi.![]()
Şunu da söyliyim dışardan alıngan mı duruyorum bilmiyorum ama alındığım bir nokta yok. Yazılanlara cevap veriyorum sadece.![]()
Üsteki mesajına cevab : evet öylesin çünkü ilk günde etikette olan biriyken sinirlendin diye ilk mesajdaki etiketten beni silip editlemişsin. burda ise ilk etiketlerken ben varım @Araf 'ın alıntısından belli, sonra beni silip yeniden paylaştın etiket.Yeni bölüm konuğumuz forumun efsane isimlerinden @denizz19, Deniz hakkında itiraflarınızı 1 hafta boyunca bu linkten yapabilirsiniz; https://mrt06fav10.survey.fm/soru-sor
@mrt-06 @kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @Angelica @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @anniegrant @Gizmen @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @Çiğdem @emreemreu @ozmoturk @Araf @gözlemci @DarkLegenD