TVen İtiraf Ediyoruz 83.Bölüm

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
72493


Herkese selam. :bhr:
2 yıla yakın benim sunumumla ekrana gelen İtiraf Ediyoruz'u benim yokluğumda sunduğu için ve verdiği emeklerden dolayı @mrt-06 -ya teşekkür ederim. :bhr:
Artık 1 hafta arayla Cuma günleri yeni bölümlerimizle karşınızda olacağım. :Z


Önemli duyuru:
Yeni hafta ile birlikte yine programa sohbet kısmı eklenecektir. Baya yeni ve geri dönen üyelerimiz var, onları tanımak ve keyifli sohbetler etmek programa heyacan katacaktır diye düşünüyorum.
Konuğun ismi gelecek hafta konuda duyrulacaktır.
:Z

Geçelim İtiraflara
*** ile işaretlenmiş kısımlar genelde kışkırtıcı olduğu için buzlanmışdır, itirafları yapan arkadaşlardan özür dilerim ama orjinal halinde yayınlanması uygunsuz bulduğum için böyle yapdım:


İtiraf 1
mrt-06 admin olarak kısa sürede forumu çekip çevirdi ancak bir konuda uyarım olacak kendisine, fazla yumuşak yüzlü 5, 6 senedir bu forumun yönetimde tarzı böyledir belki bilmiyorum ama forumun bu son döneminde daha sert kararlar almalı kesinlikle. özellikle forumu mahvedenlere inat
-Anonim-

İtiraf 2

sokak sanati niye banlandı???? Aserat hiç sevmiyordu zaten fırsatı kollayıp ortamı çevirmiş belliki keşke yönetim kişisel olaylarını yönetime yansıtmasa. adminlerde böyle yapacaksa yönetimin tarafsızlığından bahsetmeyelim bile
-Anonim-

İtiraf 3

emreemreu kim? Ne ayak? Ne alaka? Ne mana? Bizim yedek üyelere ihtiyacımız yoktu ki. Önce forumda siyaset konuları açmamayı öğrensin, Süper Mod. yapmışlar birde. Fav10 her konuda hükümeti örnek alıyor sanırım. Torpil, adalet, hak, hukuk. Ne ararsan aynısı. :F
-Anonim-

İtiraf 4

***- Sherlock - ozgur2113 - denizz19 bir ittifak kurdular forumdaki popüler, sevilen üyeleri bitirme operasyonu... Bunlardan ilki sokak sanati oldu, sırada Yiğitt var diye duyumlar aldım... sokak sanati banlandı diye zafer kazandı sanıyorlar şuan ama bilmiyorlar ki oyunlarının üzerinde bir oyun var. ;)
-Anonim-

İtiraf 5

Yiğit'in yönetimden ayrılması ile yönetim tamamen çökmüş ve hiçbir iş yapamaz duruma gelmiş, konu içerikleri-durumları-kilitlenmesi vb. Yiğit koşardı hemen. Şimdi forum içeriklerine bakarsanız bana hak verirsiniz
-Anonim-

İtiraf 6
'Su Güneş Ateş Toprak' ta çok yanar döner olmuş. Toprak Ç. Ananın arkasına sığınıp Su D. karısına ateşler eden kişi şimdi barışmış sevgi yumağı olmuşlar ama unutuyor ki Toprak Ç ana her zaman güneş gibi doğar. :bhr:
-Anonim-

İtiraf 7

Umut dönüşünü bekliyorum. Buraları okuyorsan seni seviyoruz. :Z
-Anonim-

İtiraf 8

Forumun şu aralar en seksi, olgun üyesi Ahmed :bhr: :bhr: :bhr:
-Anonim-

İtiraf 9

Yönetimde hiçbir faydası olmayan, boş boş sözlük konularını uplatmak ve onları açmak dışında hiçbir etkisi olmayan SGAT... O kadar konu açıp yıllarca emeği olan Ahmed, Billy Kane ise emekli ediliyor... ''Torpil'' nereden diye sormak istiyorum, kendisine sordum fakat beni ceza aldırmakla tehdit edip mesajları sildi. Burada yazılanların dokunulmazlığı var diye yazıyorum, kamuoyunu bilgilendirirsen seviniriz.
-Yiğitt-

İtiraf 10

bazinga admin olmasına rağmen neden forumda taraf tutup birilerinin bi yerlerini ****? Neden bazı üyelerden nefret ediyor ve onlara karşı olanlara destek veriyor? Bu da onun nasıl bir insan olduğunu göstermiyor mu? Zaten bazinga'nın ***** bir farkı yok ki. O da bu forumun ***** ve sevilmeyen bir admin. Adaletsizliğin dibine vurmuş, sıradan bir insan. Zaten admin olması dışında hiç bir özelliği olmayan kimse. :)
-Anonim-

İtiraf 11

Silindi

İtiraf 12
Aseratcık cık cık cık, tatlım sen ne ayaksın? Senin egon mu daha büyük yoksa yaşın mı? :F Bu forumda kaç kere rezil olduğun yetmezmiş gibi hala da hiçbirşey olmamış gibi o ***** bu forumda takılmaya devam ediyorsun. Ben o kadar rezil olsam birdaha bu forumda giriş yapmaya bile utanırdım. Bi düzelme olsa birşey demem ama hala aynı ***. Forumda kendini eşsiz kılıp sürekli kendini ayrı tutma çabaların, tutarsız yorumların, kendini forumun sahibi sanmanı çocukluğuna veriyorum diyelim ama ya senin şu **** konularınla forumun içine etmene ne demeli?
-Anonim-

İtiraf 13

Denizz19 kıskanılıyor falan denmiş ne saçma bir şey. Adamın şöyle bir twitter hesabına baktım tamamı balon ve bilgi içermeyen tweetler. Şey yazmış mesela "Şuan dizi anlıklarda 10 reytingi geçiyor" bu ne. Bu ne allah aşkına bu nasıl bir sallamasyondur. Hiç mi düşünmüyorsun bu insanlardan bazıları sektörü biliyor rezil olmayayım falan diye. Zaten yaptığı reyting tahminleride bir felaket. Hep yanlış çıkıyor. Bu kadar düşük bir durumun nesini kıskanalım. Rezil bir hesap yani.:(
-Anonim-

İtiraf 14

Sherlock ne oldu ya görüntün gitti? Ben yönetimdeyken ''Yiğit beyciğim'' diye peşimde dolanan, her durumda özelden mesaj atan arkadaş ben yönetimden ayrılınca bağını kopardı? Forumda banlanmanın bir sebebi var onu da tüm forum biliyor zaten, intikamını ve kişisel hırslarını benden ya da başkalarından çıkarma. Özelden yönetim olayları için yardım toplayan sen değil misin? Foruma bir daha gelmeyeceğim diye kaç kere sağda solda dolanan sen değil misin? Kişisel hırsların için bir grup oluşturan sen değil misin? Yazıklar olsun diyorum sana sadece... (Bunların hepsini arkadaşa da yazdım lakin cevap vermeye yüzü olmadığı için yazamadı, yönetime şikayet ettim lakin gerekenin yapılmadığını görüyoruz!!)
-Yiğitt-

İtiraf 15

Serhat bu gidişle yönetici olamaz. Ayağını kaydırmak isteyen çok. Galiba doğal insanları sevmiyor yönetimde ki bazı kişiler o yüzden itibarını düşürmek istiyorlar.
-Anonim-

İtiraf 16

Bugün:
X: Benim sizin gibi psikolojim bozuk değil. Sizlerle aynı ortamda bulanamam gidin tedavi olun sonra gelip benimle muhatap olun.
2 gün sonra
X: Ben geldim sanırım adminim:F

Bu nasıl bir tükürdüğünü yalamaktır. Balgamını tekrar yutmuşsun resmen :kiki:
-Anonim-

İtiraf 17
Aserat'ın yönetici olarak resimli mesajlar paylaşması hiç olmuyor foruma. Sen yönetici bir insansın içi boş mesajları paylaşmak ne kadar lüzumsuz. Hoş yazsanda dizime bakın, şuna bakın demek dışında bir yorumun yok. Resimli fotolar en azından görselliği dolduruyor. Böyle devam et.:)
-Anonim-

İtiraf 18

Kulis bilgilerim beni yine yanıltmadı. Sherlock forumdan gidiyorum diye kendini banlatmak da istemiş yöneticilere sonra bam geri geldi? Nasıl mı geldi? Perde arkası olaylı!!!! Sherlock gidince arkadaşları zorla foruma getirmeye çalışmış yapma böyle demişler Sherlock ise o kadar atar yaptım o kadar laf söyledim utanırım deyip gelmemiş sonra yönetime dönünce çok ısrar ettiniz deyip geri gelmiş!!! Söylediği yalanların attığı iftiraların sonunda ne mi yaptı ortalıkta dolanıyor yine YAZIK!!
-Anonim-

İtiraf 19

Ozan şimdi de Yiğit'i yönetimden kaçırdı, bakalım sırada kim var? :A
-Anonim-

İtiraf 20

Aserat, Özgür, Sherlock, **** ve S.G.A.T. tebrikler hep beraber sokak sanati'ni banlattırmayı başardınız. Şimdi el ele tutuşup Hadesi çağırabilirsiniz. Elbet bir gün sizde göreceksiniz. Yaptığınızı başkaları da size de yapacak hırs küpleri. Umut'un **** **** olmadığınızı biliyorsunuz, onu çekemiyorsunuz ama Umut geri dönünce size burayı dar edecek. Kendinizi akıllı sanmaya devam edin ve hazır olun sizi sinsi ******. :)
-Anonim-

İtiraf 21

Sherlock attığı iftiranın ardından Harun'dan özür dilemeyecek mi kendisine yakışanı yapıp özür dilemeli. Başka bir üyenin yaptığı itirafı Harun'un yaptığını sanıp ortalığı yıktı, iftira atıp her kesime yaydı. İtirafı yapan isim Harun değilmiş olayla yakından uzaktan alakası yokmuş. Sherlock özür dilesin #özürdilesherlock
-Anonim-

İtiraf 22

mrt-06 yine bir tuhaflaşmaya başladı. Herkesten iğreniyorum tarzı bakışları rahatsız edici.
-Anonim-

İtiraf 23

Sherlock show yapmaya doyamıyordu ki birilerine yaranmak için altına adalet üniforması, yüzüne de maskesini çekip herkese adalet dersi veriyor. :) Uğraş Sherlock uğraşta koltuk elden gitmesin yine kapılarda ağlama.

Yeni forum düzeninin en güzel vitrini.:)
-Anonim-

İtiraf 24

S.G.A.T. neden forumda ahlak bekçiliği peşinde acaba? Forumda açık açık marifetmiş gibi kadınlarla birlikde olduğunu iddia eden ve bununla övünen bir insanın bu forumda konuşmaya ne hakkı var? İkiyüzlülüğü bırak, öyle bir hal almış ki dengesizlikte çığır açıp yedi başlı ejderhaya dönmüş resmen. Forumda kendisiyle alakalı bir olay olmadığı için, sürekli diğer konulara üçüncü olarak dahil olup kendini öne çıkarma çabalarına ne demeli? Acaba bugün kiminle birlikde olduğunu övüne övüne anlatacak, ahlak bekçisi marifetli S.G.A.T. :)
-Anonim-

İtiraf 25

Yönetici olmayınca konunuz resmi kaynaktan değilse hemen kilitliyor birisi fakat kendi konularının kaynağı olmayınca inadına açık tutup insanlarla kavgaya giriyor adil olsun o kişi
-Anonim-

İtiraf 26

Sherlock kadar ****, kindar, ikiyüzlü, ****, insanları çekemeyen bir üye var mı bu forumda? Önce ben gidiyorum diyor sonra küfür ediyor yönetimden atılıyor. Sonra rezilliğini ört bas etmek için yalvar yakar Ozan'ın ayaklarına kapanıyor, sonra millete iftira atıp tekrar yönetimden atılıyor ve bunu hazmedemediği için yönetimden iki kere atılan Sherlock sözde forumu terkediyor. İki gün sonra da 'ben bıraktım' diyen Sherlock foruma geri dönüyor, hangi yüzle dönüyorsa artık. :F

Arkadaşın kendine ait bir hayatı olmadığı için, kendini bu küçük platforma adamış. Hırsını, çekememezliğini ne kötü huyu varsa hepsini burada belli ediyor. Zaten bu forumda onu seven topu topu kaç kişi var ki? Acınası bir durumda olduğunu en çok kendisi biliyor ama bunu bize belli etmesi o kadar acınası bir durumda olduğunu gösterir ki? Yazık, Allah yardım etsin. O kadar kötü durumda ki ben bile acıyorum. :F
-Anonim-

İtiraf 27

Son günlerde S.G.A.T mesajlarında şımarıp kibirlenmeyi ihmal etmemeye başladı. sokak sanatı banlanıyor ve bu ona yetmemiş olacakki hala profine akıl dışı şeyler yazıyor. Bir küçük çocuğu herkesin gözü önünde azarlar gibi `hareketlerini beğenmiyoruz yönetim olarak ceza verdik, döndüğün de bu tarz hareketlere girme' gibi laflar sarf ediyor. sokak sanati umrumda mı senin acaba? Onun iyiliğini düşünüyorsan neden tüm forum üyelerinin görebileceği yere yazıyorsun? İyilik göstere göstere mi yapılır? Bu kadar pişkinlik olur mu. Acaba kendin empati yapmayı düşündün mü aynısı bana yapılsa ne hissederim diye. O artık gitti ve giderken de banlandı. İstese de cevap yazamaz ama sen bunu çok iyi bildiğin halde profiline yazdın ve yazmaya da devam ettin. Bu kadar hırs ve gözü dönmüşlüğün midemi bulandırıyor.
-Anonim-

İtiraf 28

endüstri mühendisi, 3 çocuk babası bir üye vardı forumda :F Son durum ne :F
-Anonim-

İtiraf 29

Forumda konu kalitesi oldukça düştü.Tek bir isim üzerinden eleştiri yapmak istemiyorum ama bu konuda en çok dikkatimi çeken isim Aserat. Yok jet sosyete oyuncusu şunu dedi, yok bunu dedi, vakit değerli şey :)))
-Anonim-




Yeni bölüm 25 Ekim'de.

1570813121969.png


 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
Öncelikle tekrar hayırlı olsun @Ahmed senin ilk sunmaya başladığın zamanlarda bana toplu itiraflar başlamıştı.Bu gelenek bozulmamış :A

Geçen program Atacan, @mrt-06 ,isteyen kişiler talep edince haklarındaki itirafların silineceğini belirtmişti. Bende bu hakkımdan dolayı ismimin geçtiği itirafların silinmesini istiyorum. Bundan sonra bana gelen olumlu ve olumsuz tüm itirafların silinmesini isteyeceğim. Buyüzden boşuna yollamasın kimse :) Yüreği olan gelip yüzyüze söyler zaten.Şuan ne yapılmak istendiğininde çok farkındayım. Daha yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımızı kaybetmiştik ve hâlâ kalp kırma peşindeler. Benim aylarca olan durgunluğum Doğu'nun vefatından çok etkilenmem oldu ve bu tarz çoçukça hareketlere kafa yormak istemiyorum artık. Silersen sevinirim?

Edit: etikette yokum :A
 
  • Beğendim
Reactions: Turkuazz

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Eline sağlık. :) @Ahmed

Beklediğim gibi saçma sapan ve hırstan gözü kör olmuş itiraflar gelmiş. Arkadaşlarının diğer üyelere nasıl hakaretler ettiğini görmeyip banlanınca kin kusmak da güzelmiş. Bugüne kadar malum şahsı takmadığım için mesajlarını da umursamayıp geçiyordum (cevap vermişliğim de yok ama kendisi korktuğum gibi akıl almaz bir iddiada bulunuyordu her seferinde) ama bir haftada 4 kez hakaret ve kışkırtıcı mesaj yazıyorsa bir zahmet banlanacak. Kurallar bunu derken ve her seferinde yönetimin hatırı sayılır bir kısmı ortak paydada buluşurken suç ondadır kimse kusura bakmasın. Neyse kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün artık kendimi boşa yoracak değilim. Hayatımdaki en büyük gayeyi başardığım için şampanyamı içmeye gidiyorum hadi çüüz. :A

İtiraf 17'deki arkadaş her ne kadar kinini gizleyememiş olsa da önerisini dikkate alacağım. @serhatt yüzünden kullanmaya başladım yoksa böyle değildi eskiden. :A
 

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
Öncelikle tekrar hayırlı olsun @Ahmed senin ilk sunmaya başladığın zamanlarda bana toplu itiraflar başlamıştı.Bu gelenek bozulmamış :A

Geçen program Atacan, @mrt-06 ,isteyen kişiler talep edince haklarındaki itirafların silineceğini belirtmişti. Bende bu hakkımdan dolayı ismimin geçtiği itirafların silinmesini istiyorum. Bundan sonra bana gelen olumlu ve olumsuz tüm itirafların silinmesini isteyeceğim. Buyüzden boşuna yollamasın kimse :) Yüreği olan gelip yüzyüze söyler zaten.Şuan ne yapılmak istendiğininde çok farkındayım. Daha yakın zamanda çok yakın bir arkadaşımızı kaybetmiştik ve hâlâ kalp kırma peşindeler. Benim aylarca olan durgunluğum Doğu'nun vefatından çok etkilenmem oldu ve bu tarz çoçukça hareketlere kafa yormak istemiyorum artık. Silersen sevinirim?

Edit: etikette yokum :A
Teşekkür ederim. :bhr:
Senin ismin geçen itiraflarda diğer isimlerde olduğu için ismini kaldırdım. İtirafı tamamen kaldırmam mümkün değil başka isimlerde var. Zaten bir itirafı tamamen kaldırmak için belirli neden olması lazım hakaret vb. Diöer durumlarda isim kaldırılacaktır şimdilik.Fikrin seviyeli şekilde özgür olarak belirtme özgürlüğü var bu forumda. Hakaret olmadığı sürece kimese itiraf yapma diyemem. :D

Etiketi MS etiketinden kopyaladım canım kusura bakma. :(
 
  • Beğendim
Reactions: Dosi

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İtirafların çoğunu yapanlar gerçekten kötü kalpli insanlar. Hayat bu kadar kötülükle dolmak için çok kısa. Bu kadar kötülük taşıyarak mutlu olamazsınız.

İtiraf 3'e yanıt vereyim. Her kimsen, emreemreu senden yıllar önce forumda yıllarca süper moderatörlük yapmış ve dizi bölümünün ilk yükseldiği yıllarda büyük payı olan birisi. Saçma sapan ithamlarda bulunmadan biraz araştırın. :)

İtiraf 10'u yapan kişi beni süper tanımış bravo. :) Sıradan, sevilmeyen, berbat bir insanım ama bugün burada benim kurmuş olduğum yerde kin kusarak kendini tatmin ediyorsun. :)

sokak sanati ile ilgili iftiralara da yönetim adına cevap vereyim. Aldığı tüm cezalar hiçbir şekilde tartışmaya açık olmayan, çok net cezalardı. Objektif bakabilen herkesin çok kolay görebileceği bir gerçek bu.
 

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
İtiraf 8 için teşekkür ederim, itiraf bana @mrt-06 tarafından anaonim geldi diye bilmiyorum kim yaptı ama tahmin ediyorum. Teşekkürler şapşik. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: alperuz

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Eline sağlık. :) @Ahmed

Beklediğim gibi saçma sapan ve hırstan gözü kör olmuş itiraflar gelmiş. Arkadaşlarının diğer üyelere nasıl hakaretler ettiğini görmeyip banlanınca kin kusmak da güzelmiş. Bugüne kadar malum şahsı takmadığım için mesajlarını da umursamayıp geçiyordum (cevap vermişliğim de yok ama kendisi korktuğum gibi akıl almaz bir iddiada bulunuyordu her seferinde) ama bir haftada 4 kez hakaret ve kışkırtıcı mesaj yazıyorsa bir zahmet banlanacak. Kurallar bunu derken ve her seferinde yönetimin hatırı sayılır bir kısmı ortak paydada buluşurken suç ondadır kimse kusura bakmasın. Neyse kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün artık kendimi boşa yoracak değilim. Hayatımdaki en büyük gayeyi başardığım için şampanyamı içmeye gidiyorum hadi çüüz. :A

İtiraf 17'deki arkadaş her ne kadar kinini gizleyememiş olsa da önerisini dikkate alacağım. @serhatt yüzünden kullanmaya başladım yoksa böyle değildi eskiden. :A
Emeğine sağlık ilk defa yönetimde bir işe yaradın :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Aserat

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,465
Puanı
1,060
Iyyy itiraflar gerçekten çok çirkin, mide bulandırıcı :eek:

En masum itiraf benimle ilgili yapılan ve çokta haklı olan İtiraf 15 :A Kim yaptıysa lütfen özelden bana yazsın lütfen :A
 

kerem

Favori Üye
Katılım
30 Ekim 2017
Mesajlar
29,636
Reaksiyon puanı
28,586
Puanı
1,060
Konum
Berlin
Eline emeğine sağlık kanka. Bu programı sunmak sadece sana yakışıyor onu fark ettim. :D @Ahmed

İtiraflar hakkında yapmayacağım, herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor zaten. Boşuna elimizi yormaya gerek yok, her şey çok net ve açık. :)
 
  • Harika
Reactions: Ahmed

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Emeğine sağlık ilk defa yönetimde bir işe yaradın :A
Derdi olanlar yıldızların arkasındaki ifadeleri gelip bana doğrudan söyleyebilir böyle klavye delikanlılığı taslamak hoş olmuyor. Çünkü bu şahıslara göre hiçbir şey yapmayıp günler geceler boyunca malum kişiyi nasıl banlatırım diye düşünüyormuşum kendilerine ne desem boş. :A Neyse rütbem gereği fazla uzatmayıp susuyorum kimin ne olduğu ortada sonuçta. :A
 
  • Güldürdün
Reactions: denizz19

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,465
Puanı
1,060
Eline sağlık. :) @Ahmed

Beklediğim gibi saçma sapan ve hırstan gözü kör olmuş itiraflar gelmiş. Arkadaşlarının diğer üyelere nasıl hakaretler ettiğini görmeyip banlanınca kin kusmak da güzelmiş. Bugüne kadar malum şahsı takmadığım için mesajlarını da umursamayıp geçiyordum (cevap vermişliğim de yok ama kendisi korktuğum gibi akıl almaz bir iddiada bulunuyordu her seferinde) ama bir haftada 4 kez hakaret ve kışkırtıcı mesaj yazıyorsa bir zahmet banlanacak. Kurallar bunu derken ve her seferinde yönetimin hatırı sayılır bir kısmı ortak paydada buluşurken suç ondadır kimse kusura bakmasın. Neyse kim ne düşünmek istiyorsa düşünsün artık kendimi boşa yoracak değilim. Hayatımdaki en büyük gayeyi başardığım için şampanyamı içmeye gidiyorum hadi çüüz. :A

İtiraf 17'deki arkadaş her ne kadar kinini gizleyememiş olsa da önerisini dikkate alacağım. @serhatt yüzünden kullanmaya başladım yoksa böyle değildi eskiden. :A
sayemde düzgün bi işe başladın bırakma bence :F
 
  • Güldürdün
Reactions: Aserat

denizz19

Emekli
Katılım
7 Ocak 2012
Mesajlar
114,733
Reaksiyon puanı
63,555
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Derdi olanlar yıldızların arkasındaki ifadeleri gelip bana doğrudan söyleyebilir böyle klavye delikanlılığı taslamak hoş olmuyor. Çünkü bu şahıslara göre hiçbir şey yapmayıp günler geceler boyunca malum kişiyi nasıl banlatırım diye düşünüyormuşum kendilerine ne desem boş. :A Neyse rütbem gereği fazla uzatmayıp susuyorum kimin ne olduğu ortada sonuçta. :A
Benim Twitter fenomenliğimi eleştirmiş biri sen misin yoksa :A
 
  • Güldürdün
Reactions: Aserat

serhatt

Moderatör
Katılım
10 Aralık 2014
Mesajlar
96,903
Reaksiyon puanı
62,465
Puanı
1,060
Hayatım eline sağlık :bhr: diğer bölüm sohbette olacaksa daha da güzel olacaktır :bhr: @Ahmed
 
  • Harika
Reactions: Ahmed

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,791
Puanı
1,061
Konum
İstanbul

Yiğitt

Emekli
Katılım
9 Aralık 2013
Mesajlar
79,171
Reaksiyon puanı
45,870
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İki tane itirafım var, ikisinde de ismim yazıyor zaten. Zaten bunları yüzlerine de söylemiştim fakat cevap veremeyecekleri için (vermediler de zaten) suskunluğu seçtiler. İtirafların çoğu haklı, doğru itiraflar. Bayağı da kaoslu bir itiraf olmuş. :)

''Kötü kalpli insan'' tanımı yapmak isterdim lakin olayları gördükçe tanıma gerek kalmıyor, direkt isminizi veriyoruz artık.