TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birde ben her mesaja sizi etiket ederek açıklıyorum ama @Harunnn60 ve @kerem mesajlarımdan haberiniz yok ya bakmıyorsunuz az önce Harun 100 kere açıkladım şeyi soruyor keremde az önce öyle :F Gerçi Harun unutuyordur kerem bakmıyordur :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bence gir, yarın açıklarız Harun'la. Pazar günü ikiniz yoksa benim başıma kalır o zaman. :A
Ben önce oylamaya çalısayımda @Tolstoyevski de de alın -15 hiçbir durumda yemesinler ve iki kere üst üste yollamayanlarada zaten kapıyı gösterme durumu olusur yarışmacıların vermeme şansı yok fark edersek tekmeyi atarız :A :A :A

@mrt-06 yarın açıklama yapacak, özelden konuştuk. İtiraflar Pazar'a ertelendi. :A @Çiğdem @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60
Vlla itiraflara daha uzun süre kalsın diye ben @mrt-06 yarın sunmasından yanaydım çünkü bizim sonuclara 1 gün yetiyor siz artık ayarlayın şuan ölü sayılırım hükmüm yetkim yok malum :A :A :A @Tolstoyevski @Harunnn60 @Bully

Aaa bekle 1 gün daha ver pazartesi @mrt-06 1 gün yüzünden emeğini çöpe atma pazartesi yap bence :A

Ben nereden girdim konusunu @Harunnn60 a kaç gündür anlatmama rağmen bana onu soruyor :F Sanada paket olayını kaç kere anlatmama rağmen soruyorsun :F MS son alıntıma bak sana :F Siz mesajlarımı pas geçiyormussunuz @Harunnn60 ile seni yedek sunuculuktan atıcam sizle işim bitsinde yaırn :A :A :A

• Güldürdün
Vlla itiraflara daha uzun süre kalsın diye ben @mrt-06 yarın sunmasından yanaydım çünkü bizim sonuclara 1 gün yetiyor siz artık ayarlayın şuan ölü sayılırım hükmüm yetkim yok malum :A :A :A @Tolstoyevski @Harunnn60 @Bully

Aaa bekle 1 gün daha ver pazartesi @mrt-06 1 gün yüzünden emeğini çöpe atma pazartesi yap bence :A
Millet kafamıza domatesi şutlar o zaman, zaten herkes nerede kaldınız diye soruyor. Ben ertelerdim ama kıyamet koparırlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Yarın sonuçlar, Pazar günü İtira, Pazartesi de yeni hafta konusu açılsın. Özelden seni bana şikayet ediyor herkes. Hem oy kullan diye ısrar ediyorsun hemde sonuçları geç açıklıyorsn diyor millet. :A
Tamamda normal akıs zaten cumartesi bir gecikme yok ki :A :A :A Atacanda pazartesi versin :A

• Güldürdün
Yarın sonuçlar, Pazar günü İtira, Pazartesi de yeni hafta konusu açılsın. Özelden seni bana şikayet ediyor herkes. Hem oy kullan diye ısrar ediyorsun hemde sonuçları geç açıklıyorsn diyor millet. :A
Birde ben bu durumda bile yarışmayı aksatmadan sundurmaya çalısıyorum hadi bakalım ara veriyoruz diyebilirdim :A Ne şartlarda veriyoruz şu haftayı :A @Harunnn60

• Güldürdün
  • Güldürdün
  • Harika
Tekrar emeğinize sağlık @Harunnn60 işiniz gücünüz arasında ama ara verip soğutmaktansa biraz dişimizi sıkacaz :bhr::bhr::bhr:

Ve yanı bana gerçekten böyle sıkıntılı işler gelmiyor reelde olan bu karmaşadan zaten tadım kaçık bir sıkıntı oldumu dengem şaşıyor
İyiki okulum 2 haftalığına tatile girdi, yoksa zor olurdu. :A Sıkıntı etme, herkeste oluyor problemler, inişli çıkışlı zamanlar sen sorunu halledip gelmeye bak. Ne zaman gelirsen sıkıntı değil bir şekilde devam ettiririz sen gelene kadar. :A

• Harika
İyiki okulum 2 haftalığına tatile girdi, yoksa zor olurdu. :A Sıkıntı etme, herkeste oluyor problemler, inişli çıkışlı zamanlar sen sorunu halledip gelmeye bak. Ne zaman gelirsen sıkıntı değil bir şekilde devam ettiririz sen gelene kadar. :A
Ben istiyorum kı hergün bayram olsun ama işte :A

Yarın oylamaya çalısır haruna iletirim cicili bicili rüyalar çok bile kaldım :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...