Birde ben her mesaja sizi etiket ederek açıklıyorum ama @Harunnn60 ve @kerem mesajlarımdan haberiniz yok ya bakmıyorsunuz az önce Harun 100 kere açıkladım şeyi soruyor keremde az önce öyle
Gerçi Harun unutuyordur kerem bakmıyordur 
Ben önce oylamaya çalısayımda @Tolstoyevski de de alın -15 hiçbir durumda yemesinler ve iki kere üst üste yollamayanlarada zaten kapıyı gösterme durumu olusur yarışmacıların vermeme şansı yok fark edersek tekmeyi atarızBence gir, yarın açıklarız Harun'la. Pazar günü ikiniz yoksa benim başıma kalır o zaman.![]()
Neyi sordum?Birde ben her mesaja sizi etiket ederek açıklıyorum ama @Harunnn60 ve @kerem mesajlarımdan haberiniz yok ya bakmıyorsunuz az önce Harun 100 kere açıkladım şeyi soruyor keremde az önce öyleGerçi Harun unutuyordur kerem bakmıyordur
![]()
Vlla itiraflara daha uzun süre kalsın diye ben @mrt-06 yarın sunmasından yanaydım çünkü bizim sonuclara 1 gün yetiyor siz artık ayarlayın şuan ölü sayılırım hükmüm yetkim yok malum@mrt-06 yarın açıklama yapacak, özelden konuştuk. İtiraflar Pazar'a ertelendi.@Çiğdem @Tolstoyevski @Bully @Harunnn60
Ben nereden girdim konusunu @Harunnn60 a kaç gündür anlatmama rağmen bana onu soruyorNeyi sordum?![]()
Millet kafamıza domatesi şutlar o zaman, zaten herkes nerede kaldınız diye soruyor. Ben ertelerdim ama kıyamet koparırlar.Vlla itiraflara daha uzun süre kalsın diye ben @mrt-06 yarın sunmasından yanaydım çünkü bizim sonuclara 1 gün yetiyor siz artık ayarlayın şuan ölü sayılırım hükmüm yetkim yok malum![]()
![]()
@Tolstoyevski @Harunnn60 @Bully
Aaa bekle 1 gün daha ver pazartesi @mrt-06 1 gün yüzünden emeğini çöpe atma pazartesi yap bence![]()
Ben geçen hafta erteledimde daha başım dertten kurtulmuyor acaba beddualarımı tuttu nedirMillet kafamıza domatesi şutlar o zaman, zaten herkes nerede kaldınız diye soruyor. Ben ertelerdim ama kıyamet koparırlar.![]()
Yarın sonuçlar, Pazar günü İtira, Pazartesi de yeni hafta konusu açılsın. Özelden seni bana şikayet ediyor herkes. Hem oy kullan diye ısrar ediyorsun hemde sonuçları geç açıklıyorsn diyor millet.Ben geçen hafta erteledimde daha başım dertten kurtulmuyor acaba beddualarımı tuttu nedir![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt
Tamamda normal akıs zaten cumartesi bir gecikme yok kiYarın sonuçlar, Pazar günü İtira, Pazartesi de yeni hafta konusu açılsın. Özelden seni bana şikayet ediyor herkes. Hem oy kullan diye ısrar ediyorsun hemde sonuçları geç açıklıyorsn diyor millet.![]()
Birde ben bu durumda bile yarışmayı aksatmadan sundurmaya çalısıyorum hadi bakalım ara veriyoruz diyebilirdimYarın sonuçlar, Pazar günü İtira, Pazartesi de yeni hafta konusu açılsın. Özelden seni bana şikayet ediyor herkes. Hem oy kullan diye ısrar ediyorsun hemde sonuçları geç açıklıyorsn diyor millet.![]()
4. Haftanın sonuçlarını geç açıklamışsın dediler.Birde ben bu durumda bile yarışmayı aksatmadan sundurmaya çalısıyorum hadi bakalım ara veriyoruz diyebilirdimNe şartlarda veriyoruz şu haftayı
@Harunnn60
Yarın açıklaöa yapacak bakalım.Tamamda normal akıs zaten cumartesi bir gecikme yok ki![]()
![]()
Atacanda pazartesi versin
![]()
Geçen hafta evet trabzondaydık biliyorsun zaten pazardan sonra daha toparlanamadım durumlar ortada4. Haftanın sonuçlarını geç açıklamışsın dediler.
Yarın açıklaöa yapacak bakalım.![]()
Birbirinizi kırıp üzmeden anlaşın yüksek ihtimalle zaten yeni haftada @Harunnn60 da olacak bu iş uzayacak gibi görünüyor4. Haftanın sonuçlarını geç açıklamışsın dediler.
Yarın açıklaöa yapacak bakalım.![]()
Hemen gel kurtar bizi bu beladan. Ne zor işmiş.Birbirinizi kırıp üzmeden anlaşın yüksek ihtimalle zaten yeni haftada @Harunnn60 da olacak bu iş uzayacak gibi görünüyor![]()
Bedduaları tuttu desene.Geçen hafta evet trabzondaydık biliyorsun zaten pazardan sonra daha toparlanamadım durumlar ortada![]()
![]()
![]()
Hemen gel kurtar bizi bu beladan. Ne zor işmiş.![]()
Tekrar emeğinize sağlık @Harunnn60 işiniz gücünüz arasında ama ara verip soğutmaktansa biraz dişimizi sıkacazBedduaları tuttu desene.![]()
İyiki okulum 2 haftalığına tatile girdi, yoksa zor olurdu.Tekrar emeğinize sağlık @Harunnn60 işiniz gücünüz arasında ama ara verip soğutmaktansa biraz dişimizi sıkacaz
Ve yanı bana gerçekten böyle sıkıntılı işler gelmiyor reelde olan bu karmaşadan zaten tadım kaçık bir sıkıntı oldumu dengem şaşıyor
Ben istiyorum kı hergün bayram olsun ama işteİyiki okulum 2 haftalığına tatile girdi, yoksa zor olurdu.Sıkıntı etme, herkeste oluyor problemler, inişli çıkışlı zamanlar sen sorunu halledip gelmeye bak. Ne zaman gelirsen sıkıntı değil bir şekilde devam ettiririz sen gelene kadar.
![]()