TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf 13'e teşekkür ederim. Forumdaki bir kaç kişi yüzünden forumu bırakacak değildim zaten :D Burda değer verdiğim kaliteli isimler var, onlar için burda olmaya değee :bhr:

Shrlock ile ilgili itirafada katılıyorum. Bir an önce gelmeli. Kaliteli, olgun ve başarılı bulduğum birisi. Yokluğu çok belli oluyor.

Diğer itiraflara gelince diğer zamanlardaki gibi konuşulmak için kendilerine itiraf yapılma mesajları var yine ve çok komik geliyor bu bana. Siz kendinizi akılli sanmaya devam edin ?

Uzun zamandır ilkkez bana laf atılmamış ama çok kalmaz yine eski tas eski hamam olunur biliyorum :A Geçen hafta gündem yoğundu ama tek bir tane bile bu konularla ilgili birşey gelmemesi ilginç. Haftaya daha kaoslu olacaktır kesin :D
Atacan, konunun içeriğinde 13 itiraf deyip 14 tane paylaşılmış, galiba fazla itiraf gelmiş bu hafta :A @mrt-06
Yorumlardan gördüme göre size yüklenilmiş sanırım @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt ama itirafları okumak istemiyorum oyüzden anlayabildiğim kadarıyla yazayım ben yönetici konusunda birşey yazmıştım siz üçünüzde barınıyorsunuz orada aslında cevap oranın okunması yeterli olur :A Siz forumun farklı olmasında bu ortamın temel taşlarısınız ve malesef olamayanlardan sanırım yiyorsunuz itirafları burayı eğlenmek dısında kullanan kim varsa biraz gruru varsa hemen gitsin , burayı sadece eğlenmek için kullanalım anlaşılan son verdiğimiz kayıpları bile anlayamayan kişiler var ölümlü dünya yarın haberini alırsın sonra ömür boyu kafayı yersin gerek yok böyle şeylere ve sizde takılmayın hatta okumayı sizde bırakın bence @mrt-06 destek amaçlı yorumda iki goygoy edin yeter kafanız ağrımasın :bhr::bhr::bhr:
Yine boş geçtik.
İkiyüzlü olun diyor resmen alttan alttan. :A
Hadsizlikte sınır tanımayan 6. itirafa karşı cevabım şöyle :A

ofoY7x.md.jpg
tam bizim forumluk
Biraz sabret senden sonra @Çiğdem e sararlar. :A

Şu yalnız kaldı öldü bitti olayı çok komik, günde 50 kez konuşuyoruz gruplardan. :F
Baktım sadece 2 sınıf boyunca 60'a yakın olmuş az. :A
Sen de Kanal Savaşları ve 10x10'a baksan da sana da tam not versem. :A
kız kadının içine @serhatt kaçmış 😱

Eline sağlık. :Z @mrt-06 İtiraflara zaten yorum yapmıyorum prensip olarak. :A

• İlginç
Reactions: mrt-06
@Bully canım yorumun nerde. :A
Emeklerine sağlık Atacan'ım. :A Etiket listesine sonradan eklendiğimi fark etmedim sanma, neden çünkü bana sadece bu etiketin geldi. :A Başa eklediğin için bir şey demiyorum hadi...

Ankete 100+ dedim. Kitap okumayı severim. :D

Bir de TED zorunlu olarak kitap okutuyordu bize, sınavlarda soruyorlardı :A Okumayan okumazdı gerçi ama ben okurdum hep :D Okuma saatlerimiz falan olurdu. Yazları karneyle beraber kitap listeleri verirlerdi, onları da okurdum. Gerek Türk, gerek Dünya klasiklerinden mümkün olduğunca okumaya çalışırım. Tarih severim..

• İlginç
Reactions: mrt-06
Emeklerine sağlık Atacan'ım. :A Etiket listesine sonradan eklendiğimi fark etmedim sanma, neden çünkü bana sadece bu etiketin geldi. :A Başa eklediğin için bir şey demiyorum hadi...

Ankete 100+ dedim. Kitap okumayı severim. :D

Bir de TED zorunlu olarak kitap okutuyordu bize, sınavlarda soruyorlardı :A Okumayan okumazdı gerçi ama ben okurdum hep :D Okuma saatlerimiz falan olurdu. Yazları karneyle beraber kitap listeleri verirlerdi, onları da okurdum. Gerek Türk, gerek Dünya klasiklerinden mümkün olduğunca okumaya çalışırım. Tarih severim..
Sağol Kaan'ım ama açıklayabiliyorum, çok hızlı forumdan çıkmam gerekiyordu önceki haftalardan alıp paylaştım listeye bakmadan. Özür dilerim tekrardan. :(

Birde Maskeli'yi çağırabilir misin canım. .ss

• Harika
Reactions: Bully
Sağol Kaan'ım ama açıklayabiliyorum, çok hızlı forumdan çıkmam gerekiyordu önceki haftalardan alıp paylaştım listeye bakmadan. Özür dilerim tekrardan. :(

Birde Maskeli'yi çağırabilir misin canım. .ss
Önemli değil canım benim, takılıyorum aslında sana. :bhr: :A Zaten birkaç güne gideceğim, etiketlemene de gerek kalmaz artık :A

@Maskeli Fedai lütfen gelip bir yorum yapar mısın trollcüm :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...