TVen İtiraf Ediyoruz 82.Bölüm

Bugüne Kadar Okuduğunuz Kitap Sayısı?

• Kullanılan toplam oy
    31
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf 13'e teşekkür ederim. Forumdaki bir kaç kişi yüzünden forumu bırakacak değildim zaten :D Burda değer verdiğim kaliteli isimler var, onlar için burda olmaya değee :bhr:

Shrlock ile ilgili itirafada katılıyorum. Bir an önce gelmeli. Kaliteli, olgun ve başarılı bulduğum birisi. Yokluğu çok belli oluyor.

Diğer itiraflara gelince diğer zamanlardaki gibi konuşulmak için kendilerine itiraf yapılma mesajları var yine ve çok komik geliyor bu bana. Siz kendinizi akılli sanmaya devam edin ?

Uzun zamandır ilkkez bana laf atılmamış ama çok kalmaz yine eski tas eski hamam olunur biliyorum :A Geçen hafta gündem yoğundu ama tek bir tane bile bu konularla ilgili birşey gelmemesi ilginç. Haftaya daha kaoslu olacaktır kesin :D
Atacan, konunun içeriğinde 13 itiraf deyip 14 tane paylaşılmış, galiba fazla itiraf gelmiş bu hafta :A @mrt-06

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and xemrexxx
@Yiğitt itirafını kınıyorum, aksina adaleti güçlü bir isimdi kalmalıydı. :( Şimdi yine iftira atma tarzı girişimler olabilir neyse ki güvenilir kişiler var yönetimde :X

@sokak sanati nın da işi gücü yok plan yapacak, zaten sizin kadar işsiz değil :A
Bizi kıskanan küçük çaplı gruplar var biliyorsun ki. Bir yandan bana, bir yandan sen ve @kerem e, bir yandan da @sokak sanati na iftira ve hakaretler yağdırarak bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Ama yıllardır hiçbir zaman başarılı olamadılar, hiçbir zaman da başarılı olamayacaklar. Çatlayıp dursunlar. :A
Ben dün bir analiz yaptım @kerem e de dedim, bir kesim cidden bizim arkadaşlığımızı kıskanıyor, o sohbetleri muhabbetleri kendileri de yapıyor ama bizim kadar olmuyor:F cünkü bir yapaylık var :F Sonrada zaten başlıyor sırayla bizimle tartışmaya, @sokak sanati na demiştim bu ay senle uğraşırlar öbür ay benle öyle bir tur döner sonra @kerem e filan :A

Son olayları biliyorsun artık son raddeydi, yapmadığım şeyler yapılmış gibi gösterildi sen yönetimdeydin o ara bilirsin :)
İftirada kendilerini aşmaya başladılar artık, olur olmaz şeyleri uydurup birbirlerini de doldurup ortaya sürülüyorlar. Allah hepsine akıl, fikir versin. Sana oynanan oyunda da az çok başarılı oldular neyse ki adalet yeniden yerini buldu. Senin yapmadığın itirafı sen yapmışcasına fırtına koparıp duvara tosladılar. Neyse ki yönetimde adaletten yana, doğrudan yana arkadaşlar var. :X
Yorumlardan gördüme göre size yüklenilmiş sanırım @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt ama itirafları okumak istemiyorum oyüzden anlayabildiğim kadarıyla yazayım ben yönetici konusunda birşey yazmıştım siz üçünüzde barınıyorsunuz orada aslında cevap oranın okunması yeterli olur :A Siz forumun farklı olmasında bu ortamın temel taşlarısınız ve malesef olamayanlardan sanırım yiyorsunuz itirafları burayı eğlenmek dısında kullanan kim varsa biraz gruru varsa hemen gitsin , burayı sadece eğlenmek için kullanalım anlaşılan son verdiğimiz kayıpları bile anlayamayan kişiler var ölümlü dünya yarın haberini alırsın sonra ömür boyu kafayı yersin gerek yok böyle şeylere ve sizde takılmayın hatta okumayı sizde bırakın bence @mrt-06 destek amaçlı yorumda iki goygoy edin yeter kafanız ağrımasın :bhr::bhr::bhr:

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İkiyüzlü olun diyor resmen alttan alttan. :A
Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç ömrümüz geçiyor bak yavas yavas şu dönemi çok iyi anlatıyor sevgi dısında bişiyin önemi yok ölümlü dünya diyor :A

İtirafların fon müziği olmalı :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu dünyada sevgi büyük ihtiyaç ömrümüz geçiyor bak yavas yavas şu dönemi çok iyi anlatıyor sevgi dısında bişiyin önemi yok ölümlü dünya diyor :A

İtirafların fon müziği olmalı :F
Haklısın şaka yaptım o konuda, bu forumda hemen hemen herkesle iyi anlaşıyorum zaten. O konuda bir sıkıntım yok, anlaşamadıklarımın çoğuyla da aramı düzelttim. Diğerleri de bir adım atarsa ben beş adım atarım. :D

Sanal bir ortamdayız kavga ve kaosa gerek yok ama anlayana. Yine iftira atmışlar durduk yere. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Haklısın şaka yaptım o konuda, bu forumda hemen hemen herkesle iyi anlaşıyorum zaten. O konuda bir sıkıntım yok, anlaşamadıklarımın çoğuyla da aramı düzelttim. Diğerleri de bir adım atarsa ben beş adım atarım. :D

Sanal bir ortamdayız kavga ve kaosa gerek yok ama anlayana. Yine iftira atmışlar durduk yere. :A
Zaten millete sataşanlar için fon müziği olsun diyorum :F @xemrexxx @Harunnn60

İroni yani itirafları okurkan o şarkıyı duymaları kadar ironimi olur :F Sayfayı okurkan istediğin şarkıyı çaldırabiliyorsun öyle ayarlaması var :F

• Güldürdün
Programı kapat en iyisi. Kökten haledilmiş olur. :F
Aaa yok hernekadar foruma geldimden beridir uzak duruyor olsamda MS gibi buda forumun temel taşı ve sunucularda emek veriyor bunun yolu basit rahatsız olan okumucak , okumak isteyen hoşuna giden kişi sayısı fazla onların hakkını elinden almamak lazım , hosuna gitmeyen okumasın sonuc zaten basit herkes memnun :A :A :A

• Güldürdün
Hadsizlikte sınır tanımayan 6. itirafa karşı cevabım şöyle :A

ofoY7x.md.jpg

Yorumlardan gördüme göre size yüklenilmiş sanırım @sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt ama itirafları okumak istemiyorum oyüzden anlayabildiğim kadarıyla yazayım ben yönetici konusunda birşey yazmıştım siz üçünüzde barınıyorsunuz orada aslında cevap oranın okunması yeterli olur :A Siz forumun farklı olmasında bu ortamın temel taşlarısınız ve malesef olamayanlardan sanırım yiyorsunuz itirafları burayı eğlenmek dısında kullanan kim varsa biraz gruru varsa hemen gitsin , burayı sadece eğlenmek için kullanalım anlaşılan son verdiğimiz kayıpları bile anlayamayan kişiler var ölümlü dünya yarın haberini alırsın sonra ömür boyu kafayı yersin gerek yok böyle şeylere ve sizde takılmayın hatta okumayı sizde bırakın bence @mrt-06 destek amaçlı yorumda iki goygoy edin yeter kafanız ağrımasın :bhr::bhr::bhr:

Teşekkürler canım. Bazı hadsizler benim forumda yalnız kaldığımdan bahsetmiş ama özel sohbet kutularında, oluşturduğum gruplarda neler kaynatıyoruz bilmiyorlar tabi.:A Harbiden o kadar yalnızım ve boşum ki sizlerden hergün gelen 50 tane etiketin çoğuna güldürdün deyip geçiyorum.:F @Harunnn60

• Harika
Reactions: Harunnn60
Teşekkürler canım. Bazı hadsizler benim forumda yalnız kaldığımdan bahsetmiş ama özel sohbet kutularında, oluşturduğum gruplarda neler kaynatıyoruz bilmiyorlar tabi.:A Harbiden o kadar yalnızım ve boşum ki sizlerden hergün gelen 50 tane etiketin çoğuna güldürdün deyip geçiyorum.:F @Harunnn60
Biraz sabret senden sonra @Çiğdem e sararlar. :A

Şu yalnız kaldı öldü bitti olayı çok komik, günde 50 kez konuşuyoruz gruplardan. :F

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...