Bu ne böyle? Bu nasıl bir boy bu ne irilik diye bakıyorlar bana kesinBazen ben de bana bakıyorlar sanıyorum öyle bir durum da olabilir. :S
Bu ne böyle? Bu nasıl bir boy bu ne irilik diye bakıyorlar bana kesinBazen ben de bana bakıyorlar sanıyorum öyle bir durum da olabilir. :S
Hahaha bence hala soğuk size öyle geliyor sevimsiz şeyBazen ben de bana bakıyorlar sanıyorum öyle bir durum da olabilir. :S
O dönem böyle tatlı değildi soğuk davranıyordu.
Boyu uzun olanın şeyi ayakları da büyük olurmuş
İri erik.
Aslında en sevimsiz halinde bile severdim @XanTier’i ama ne biliyim çekinmişimdir belki de, şimdi görsem giderdim.Hahaha bence hala soğuk size öyle geliyor sevimsiz şey
Boyu uzun olanın şeyi ayakları da büyük olurmuşdoğru mu
Seni sevmediğimi sandığın için sana soğuk geliyorum sanırımHahaha bence hala soğuk size öyle geliyor sevimsiz şey
Bu soruya cevap veremem artık mod oldum saygımı takınmam lazımBoyu uzun olanın şeyi ayakları da büyük olurmuşdoğru mu
Heteroya asılmayacak kadar farkındasın her şeyin, söylemiştin bunu
AA doğru şimdi sana istediğim gibi küfür edebilirim sesin çıkmazSeni sevmediğimi sandığın için sana soğuk geliyorum sanırım
Bu soruya cevap veremem artık mod oldum saygımı takınmam lazım
Arada gülmek için girerim sadeceİri erik.Kızlar genel olarak uzun boylu erkekleri seviyor saçmalama.Hiç mi Kızlar Soruyor’u takip etmiyorsun. .ss
Aslında en sevimsiz halinde bile severdim @XanTier’i ama ne biliyim çekinmişimdir belki de, şimdi görsem giderdim.
Tabii ki. Ama artık benim gücüm varAA doğru şimdi sana istediğim gibi küfür edebilirim sesin çıkmaz
AslaaaSeni sevmediğimi sandığın için sana soğuk geliyorum sanırım
Bu soruya cevap veremem artık mod oldum saygımı takınmam lazım
İtiraf 18
Batuhankaralar popüler olacam diye diye her daim gündeme gelmek istiyor ama abi olmuyor işte.
-Anonim-
İtiraf 27
batuhankaralar itiraflarda dikkat çekmek için herkesten hakkımda itiraf yap diye ricada bulunuyor galiba yaşınız gibi davranın ya
-Anonim-
Forumda başka adam mı kalmadı seni aldılar yönetime nasıl yokluktalarsaArada gülmek için girerim sadece
Ama insanlar önce şaşırmaktan diğer düşünceler içine giremiyorlar muhtemelen 20 dakikalık yolculukta
Tabii ki. Ama artık benim gücüm var
Senin yerini anca ben doldururmuşum, öyle dedilerForumda başka adam mı kalmadı seni aldılar yönetime nasıl yokluktalarsa
Kendine bunu yapman üzücü acil psikolojik tedavi alman lazımArada gülmek için girerim sadece
Ama insanlar önce şaşırmaktan diğer düşünceler içine giremiyorlar muhtemelen 20 dakikalık yolculukta
Tabii ki. Ama artık benim gücüm var
Sadece belli konu başlıklarına bakıyorumKendine bunu yapman üzücü acil psikolojik tedavi alman lazım
Onu demedim hani insanlar bana kilolu, deve gibi bakıyor dedin ya ben bu durumu internette görmüştüm bir psikolojik rahatsızlıktan dolayı oluyormuş insan beyninde kendini beğenmeme ve insanların seni beğenmediğini düşünme hali.Sadece belli konu başlıklarına bakıyorum
Yoo ben kendime aşığımOnu demedim hani insanlar bana kilolu, deve gibi bakıyor dedin ya ben bu durumu internette görmüştüm bir psikolojik rahatsızlıktan dolayı oluyormuş insan beyninde kendini beğenmeme ve insanların seni beğenmediğini düşünme hali.
Neyse yurt dışına gideceksin zaten yabancılar da uzundurYoo ben kendime aşığım
Ama bu insanlara oranla daha büyük olduğum ve yadırganarak bakıldığım gerçeğini değiştirmiyor ve farkındayım bunun
Onların parası daha uzun, o daha ilgi çekiciNeyse yurt dışına gideceksin zaten yabancılar da uzundur
Bu konuda ayrı düştük ben daha çok gönül “uzunluğuna” bakıyorum para benim için 4. planda falan.Onların parası daha uzun, o daha ilgi çekici
1 Sterlin 5 TL diyor ve çekiliyorumBu konuda ayrı düştük ben daha çok gönül “uzunluğuna” bakıyorum para benim için 4. planda falan.
Gece sarılıp uyuyacak biri olmadıktan sonra ne yapayım ki parayı.1 Sterlin 5 TL diyor ve çekiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?