TVen İtiraf Ediyoruz 65. Bölüm

Hiç ayıp yapmadım. Bir ayıp yaptıysa o yaptı ki o yorumuna 6 dan fazla galiba olmamış geldi.

Kalan sahalar bizim. @XanTier

İnsan kalas der.
En azindan yontulmuşu.
Ben olayı bilmiyorum. Ayıp dememin nedeni forumla ilişkisinin kopulması konusundaydı. Tabi hata varsa cezalandırılmalı kim olursa olsun sonuçta ceza verilmeyince hata yapan hatasını tekrarlar. Benim demek istediğim cezanın şekline misal ceza varsa yönetim zaten cezayı vermeli hatta en sert şekilde. Ama üyelere bırakmak olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu benim şahsi düşüncem yanlış anlaşılmasın kimseyi koruduğum yok.

Bu ne lan hahahahahahagagaga zuhahahagagagaga

Bu neyin kafası ya
Ben senin gibi boş muyum olm günümü forumda geçireyim işim var gücüm var forumun kalitesi diplerde zaten forumun geldiği nokta belli ilgi çekici bir olay yok arkadaşlarımla forum dışı irtibat kuruyorum e daha nolsun? Ki ben o dönemden önce forumda aktifligimi kaybetmistim. Eski mesajlarıma bakabilirsin

Fake demiş. Ramazanda kuzenime hesap açmıştık @OzaN ında haberi var izin almıştım ha senin için atarım buraya. Oymuş hadi ordan
Kendi röntgenini çok güzel cekmişsin

İtiraf 4

Polat Şaşmaz bir ara fake hesap açıp milleti işletiyor kendine oy falan topluyordu hey gidi günler heyyy...... Yalanları yakalanınca uyarıldı sonra havası söndü sönüş o sönüş, bu da sönmüş hali

-Anonim-

Evet @Thequeer @Ahmed i daha aktif hale getirdi önceden biraz kabuğuna çekilmişti oyüzden bende memnunum ahmedi eskisi gibi aktif görmekten

thequuer ilk geldiğince biraz sürtüşmeler yaşadı ama bu forumun diğer ortamlardan farklı oldunu görünce tamamen eğlence amaçlı takılmaya başladı kısa sürede sevdik kendisini başarıları devam etsin bu ikilinin başka projelerde bekleriz

Zaten seninle çok iyi anlaşmamızın sebebi de ikimizinde bu amaçla forumda olması bence

Yaptığı her harekete rağmen yerinde kalan kişiler hak ettiği cezayı alınca bi sıkıntımız kalmadı çok Şükür.

İtiraf 23

Polat Şaşmaz gibileri foruma nefretlerini kusmaya giriyorlar. Bu ise zayıf bir karakterin kendini savunma mekanizmi.
-Anonim-

Aşklarım ya teşekkür ederim, iyiki varsınız. 😳
Çok seviniyorum böyle yorumlarınızla.

Aynen @Çiğdem- canım, @Thequeer baya etkili şu anki bu aktif olmamda.