TVen İtiraf Ediyoruz 65. Bölüm

Hiç ayıp yapmadım. Bir ayıp yaptıysa o yaptı ki o yorumuna 6 dan fazla galiba olmamış geldi.

Kalan sahalar bizim. @XanTier :love1:

İnsan kalas der. :A En azindan yontulmuşu. :A
Ben olayı bilmiyorum. Ayıp dememin nedeni forumla ilişkisinin kopulması konusundaydı. Tabi hata varsa cezalandırılmalı kim olursa olsun sonuçta ceza verilmeyince hata yapan hatasını tekrarlar. Benim demek istediğim cezanın şekline misal ceza varsa yönetim zaten cezayı vermeli hatta en sert şekilde. Ama üyelere bırakmak olmaz diye düşünüyorum. Tabi bu benim şahsi düşüncem yanlış anlaşılmasın kimseyi koruduğum yok.

Bu ne lan hahahahahahagagaga zuhahahagagagaga :F:F:F:kiki::kiki:

Bu neyin kafası ya :D Ben senin gibi boş muyum olm günümü forumda geçireyim işim var gücüm var forumun kalitesi diplerde zaten forumun geldiği nokta belli ilgi çekici bir olay yok arkadaşlarımla forum dışı irtibat kuruyorum e daha nolsun? Ki ben o dönemden önce forumda aktifligimi kaybetmistim. Eski mesajlarıma bakabilirsin :D

Fake demiş. Ramazanda kuzenime hesap açmıştık @OzaN ında haberi var izin almıştım ha senin için atarım buraya. Oymuş hadi ordan :F Kendi röntgenini çok güzel cekmişsin :F

İtiraf 4

Polat Şaşmaz bir ara fake hesap açıp milleti işletiyor kendine oy falan topluyordu hey gidi günler heyyy...... Yalanları yakalanınca uyarıldı sonra havası söndü sönüş o sönüş, bu da sönmüş hali :kiki:
-Anonim-

Soyunayım mı? :A Daha ne yapabilirim, bütün icraatlarım ortada. :A

Tamam saldıray abi :D
5617incit5624189.jpeg

İtiraf 2 - @denizz19 senden bahsediyor buradaki kişi bence. :F
İtiraf 3 - Buğra'nın kötü amaçla öyle bir şey yapmayacağından eminim, kanal fanlığıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Yıldırım senin yaptığın net kardeş zaten, adını da yazsaymışsın. :bhr: :A
İtiraf 9 - Forumda gizli dolaplar dönüyor zaten, paralel forum kurmaya çalışanları affetmeyeceğiz. :A @Yakamoz-Asi @mrt-06
İtiraf 10 - İyi ki buradalar dediğin gibi Çiko, Ahmed'in de aktif olmasına çok seviniyorum. Thequeer de iyi ki gelmiş aramıza. :Z
İtiraf 14 - Katılıyorum, Yıldırım sevdiğimiz bir üye. Geçenlerde aynı şeyi ben de yazmıştım. :)
İtiraf 25 - Böyle saygısız insanların forumumuzda olması üzücü, keşke gitseler..

@Çiğdem- ya sen nasıl bir minnoşsun ? Yiyiyim mi seni ? Çok teşekkür ederiz canım benim asıl renk katan sensin :love1:

İtiraf 15
Parlak Takımı’na ve açtıkları erkek konularına karşı beğenmiyormuşum gibi yorumlar yazıyorum ama ben de bir eşcinselim. Bunun forumda duyulmasını istemediğim için bir süre daha böyle homofobik birisiymişim gibi devam edeceğim...

Her zaman söylüyorum gün gelecek eşcinsel olan herkes 1 er 1 er dökülecek :A Bence @MasacRE- tabi @S.G.A.T. da olabilir :A
Evet @Thequeer @Ahmed i daha aktif hale getirdi önceden biraz kabuğuna çekilmişti oyüzden bende memnunum ahmedi eskisi gibi aktif görmekten :Z:Z:Z

thequuer ilk geldiğince biraz sürtüşmeler yaşadı ama bu forumun diğer ortamlardan farklı oldunu görünce tamamen eğlence amaçlı takılmaya başladı kısa sürede sevdik kendisini başarıları devam etsin bu ikilinin başka projelerde bekleriz :Z:Z:Z

Evet @Thequeer @Ahmed i daha aktif hale getirdi önceden biraz kabuğuna çekilmişti oyüzden bende memnunum ahmedi eskisi gibi aktif görmekten :Z:Z:Z

thequuer ilk geldiğince biraz sürtüşmeler yaşadı ama bu forumun diğer ortamlardan farklı oldunu görünce tamamen eğlence amaçlı takılmaya başladı kısa sürede sevdik kendisini başarıları devam etsin bu ikilinin başka projelerde bekleriz :Z:Z:Z
Zaten seninle çok iyi anlaşmamızın sebebi de ikimizinde bu amaçla forumda olması bence :bhr:

Yaptığı her harekete rağmen yerinde kalan kişiler hak ettiği cezayı alınca bi sıkıntımız kalmadı çok Şükür.

İtiraf 23

Polat Şaşmaz gibileri foruma nefretlerini kusmaya giriyorlar. Bu ise zayıf bir karakterin kendini savunma mekanizmi.
-Anonim-

İtiraf 2 - @denizz19 senden bahsediyor buradaki kişi bence. :F
İtiraf 3 - Buğra'nın kötü amaçla öyle bir şey yapmayacağından eminim, kanal fanlığıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Yıldırım senin yaptığın net kardeş zaten, adını da yazsaymışsın. :bhr: :A
İtiraf 9 - Forumda gizli dolaplar dönüyor zaten, paralel forum kurmaya çalışanları affetmeyeceğiz. :A @Yakamoz-Asi @mrt-06
İtiraf 10 - İyi ki buradalar dediğin gibi Çiko, Ahmed'in de aktif olmasına çok seviniyorum. Thequeer de iyi ki gelmiş aramıza. :Z
İtiraf 14 - Katılıyorum, Yıldırım sevdiğimiz bir üye. Geçenlerde aynı şeyi ben de yazmıştım. :)
İtiraf 25 - Böyle saygısız insanların forumumuzda olması üzücü, keşke gitseler..

Aşklarım ya teşekkür ederim, iyiki varsınız. 😳:bhr: Çok seviniyorum böyle yorumlarınızla. :bhr:

Aynen @Çiğdem- canım, @Thequeer baya etkili şu anki bu aktif olmamda. :bhr: