TVen İtiraf Ediyoruz 62.Bölüm

Beni neden sevmiyorsun merak ettim

Senin mi benim hakkında söyleyecek çok şeyin var? Iç yüzün ortaya çıkıyor falan filan. Yok anlamadığım seninde ve benimde yaşım büyük gerek yok üstü kapalı şeylere.

Sen istediğini söyle benim sakınacak durumum yok ama sen bana 'elediler forum kötü oldu' iması yaparsan benim söyleyecek bir şeylerim olur. Hani o hep melek gibi görünme çabanın aslında çaba olduğunu ve iç yüzünde başka şeylerin olduğunu ortaya çıkarırım.
Ama sen alışkınsın buna zaten her hafta bir part benden laf duymadan kapanmıyor itiraf konusu

Ben zaten iyi birisi olmaya çalışan birisiyim bunu hep söylerim. Çünkü kötü birisi olarak anılmak istemiyorum. Sen kendi çapında laf attığını sanıyorsun. Arkandaki tayfayi da al gel.
Acaba birşeyleri anlaman için kaç kez daha rezil etmeliyim bilmiyorum ki? Bak o durumu paylaşmıştım ya hani sonra kaldır dedin kaldırdım sonra baktım forumdan çıktın offline oldun. Işte orda keşke yapmasaydım dedim çünkü herkes forumda olmalı, herkesin hakkı var.

Neyse artık benimle muhatap olmazsan zorunlu durumlar dışında sevinirim. Bana hata yaptın ne kadar konuşsak o kadar öfkeli olacağım sana. Muhabbet etmek istemiyorum seninle. Arkamda ki tayfa olmadığındada ben herkese laf atardım onların olması beni farklı yapmadı onlar ile değil mevzu. Bak sende kabul ettin hata yaptım dedin daha fazla iletişime geçmeyelim.

İtiraf 7
mrt-06 foruma çok bağlı biri. Ve bir anda forumu bıraktığını düşünmüyorum. Bence sıkıldı, başka bir hesaptan foruma giriyor ve yorum yazıyor. Çünkü onu anımsatan 1-2 kişi üye oldu son dönemde.

-Anonim-

İtiraflardan çok bildirim gelince bakayım dedim, bu ne çirkin bir itiraftır, ben bu kadar karaktersiz bir insan mıyım? Burda insanları bu kadar değersiz mi görüyorum?

Ben forum hayatım boyunca foruma bu son ayrılığımla birlikte 3 kez ara verdim, ikisinin sebebi hayatımda yaşadığım üzücü vedalar yüzündendi, kelimenin en hafifi bu “veda”... Son ayrılığım ise ailevi bir durumdu. İnternetim olunca da döndüm. Fake üyelik açıp da aranızda dolanıyormuşum, bir insanın söz hakkı yokken arkasından böyle kolayca iftira atmak bu kadar kolay mı? Erken dönmesem belki de görmezdim bile bunu, iftira atmanla kalırdın.. Yazık.