TVen İtiraf Ediyoruz 62.Bölüm

Hee o açıdan ekürim demişsin demek :A hakkın adamıyız çok şükür :D ben de senle ilgili çok kirli olay yazarım mesela ama yazmaya forum yetmez la hadi bende bir sürü şey bulursun da şu Aserat saf temiz çocuk ne istiyon ondan :F

Nesi temiz saf yaa zamanımda tüm forumu 22 yaşında mühendislik öğrencisiyim diye kandırıp kendini büyük göstermeye çalışan, kendinin bu sayede saygı göreceğini düşünen ve sonradan 15 yaşında olduğu ortaya çıkan kişi o değilmiydi. Hepsi var elimde hepsi. (Seda Sayan repliği ciddiye alınmasın bir çetele tutmuyorum.:A) :)

Nedense aylardır sürekli sanki hep aynı kişiler hep aynı kişilere saldırıyor. Böyle tartışmaların içinde olmaktan hoşlanmam ama adım geçtiğinde söyleyecek iki çift sözü de yutmam. Artık sıkmadı mı aylardır bir lobinin sürekli kendilerini övüp kendileri gibi düşünmeyenleri şeytanlaştırmaları, algı oluşturmaya çalışmaları? Ben barıştırmaya girişince kötü oluyorum ama birileri kraldan çok kralcılık oynayıp sürekli sürekli entrika, ağır ithamlar ve delilsiz yargılarda bulununca kahraman oluveriyor. İşte bu durum benim son dönemde fazlasıyla rahatsız eden ve dikkatimi çeken aynı zamanda hayal kırıklığına uğratan durumdur. Forumun BBG evi gibi olmaya başlaması pek eğlenceli değil bana kalırsa, eski saygılı forumu özledik. :)

@Doğu ile fikir olarak kanlı bıçaklı kılıçlı karşıt olsak bile normal arkadaşlık anlamında benim de kafa dengim sayılacak biridir, bazı konularda fazlasıyla ileriye gitmesi dışında no problem. :)
Aynen öyle :) Bana diyecek bir şey bırakmamışsın zaten :)

Sen ve @Tolstoyevski çok zıt düşüncelere sahipsiniz ama ikiniz de benim için değerlisiniz. Birisiyle iyi arkadaşlık kurmak illa herşeyiyle aynı fikirde olmak anlamına gelmez.
Zaten herkes aynı fikirde olsaydı dünya çekilmez bir yer olurdu :)

Nesi temiz saf yaa zamanımda tüm forumu 22 yaşında mühendislik öğrencisiyim diye kandırıp kendini büyük göstermeye çalışan, kendinin bu sayede saygı göreceğini düşünen ve sonradan 15 yaşında olduğu ortaya çıkan kişi o değilmiydi. Hepsi var elimde hepsi. (Seda Sayan repliği ciddiye alınmasın bir çetele tutmuyorum.:A) :)
Olabilir her insanın hataları olmuştur bu güne dek senin de benim de ve buradaki herkesin de hataları illa ki var kimse yok diyemez :D O da onun hatasıdır yanlış yaptı cezasını da çekti ve şimdi dürüst yani artık ötesi yok :D

xemrexxx

Favori Üye

sana soracak değiliz @YıldırıM :A
hahah 40 yılın başı @xemrexxx doğruyu söylemiş ayoll @YıldırıM :A :A :A
sen bizim mesajlarımızı ciddiye almıcanı bilmiyormusun yeni üyede değilsin :A benim @xemrexxx ve @destere nin üçümüzün sohbetlerinden ciddiliğin c halfini bile düşünmeden %100 şaka oldunu bilin :A
evet 4 yıldır benimle uğraşır demediği laf kalmaz 1 gram ciddiye alıp kendine küsmemişimdir oklavayı kafasına indiririm gider :A forum emresiz olmaz bizim dostluğumuz çok üstündür sohbetlerimizede sadece gülüp geçmek lazım :A

İtirafların çoğu doğru ve gerekli. Bu forumu var eden bizleriz. Yiğit ve Deniz yıllardır bu forum için emek veriyor. @OzaN ın 5 yıldır ilk kez bu kadar net bir hata yaptığını görüyorum. Bize sormadan bu kadar köklü değişiklik yapılması forum üyelerine saygısızlık. Aserat ve Harun'un önce yöneticilikten çıkarılıp aynı gün içinde yeniden yöneticiliğe geri getirilmesi başlı başına fiyasko.
İşin zamanını çok fazla alıyor galiba Ozan admin. Bize sormayı geçtim adamların hakettiği gibi emekli olmasına bile izin vermemişsin kestirip atmışsın.
Artık bizim de bir diktatörümüz var. Hayırlı olsun.

Olayı tam bilmemene rağmen objektif bir yorum yaptığın için teşekkür ederim. Kimse yazmayınca ben yazayım dedim. O gün bir tartışma oldu evet ama biz doğrudan tartışma içerisine girmedik Aserat ile. (Tartışma yaşayan Deniz ve Yiğit tartışmaya girebilirler sonuçta ortada bir konu varsa tartışılacak. ) Ondan sonra 4 kişi de bildiğiniz gibi durumlar oldu. Sonra 2 kişi döndü yani biz.Ben herkesin kendi düşüncesini ifade etmesinden yanayım. Bu insanların emeği oldu çok fazla bir anda hop diye böyle karar verilmesi yanlış.

Ben Aserat'a da buradan şaşırdım. Ozan'a böyle tepkiler gelmesi yanlış diyor. Kendin mağdur oldun bu bir. İkincisi üyeler bir açıklama bekliyor, belirsizlik insanları da meraklandırıyor haliyle iyisi ile kötüsü ile eleştiri gelir/geliyor.

Olabilir her insanın hataları olmuştur bu güne dek senin de benim de ve buradaki herkesin de hataları illa ki var kimse yok diyemez :D O da onun hatasıdır yanlış yaptı cezasını da çekti ve şimdi dürüst yani artık ötesi yok :D

Dürüst ama alttan alttan bana laf sokuyor. Gerçekten ideal insan tipi. Gerçekten süper mod olmayı hakeden biri. Dürüst ama buda kavgadan başka bir şey bilmiyor deyip aslı astarı olmayan bir konuda bana hakaret ediyor. Neden ekürin olduğunu şimdi anladın mı? Sende süper mod iken istediğini yapabileceğini sanıyordun.😉

Neyse zaten gerçek yüzü ortaya çıktı. Her zaman güçlüyüm pohpohlayan bir kişilikti şimdide Ozan'a çevirdi okları kav sayfa savundu onu sana karşı size karşı. Gerçekten inanılmaz dürüst. Hiç güçlüye göre hareket eden biri değil. Bayılıyorum kendisine:love1:

Olayı tam bilmemene rağmen objektif bir yorum yaptığın için teşekkür ederim. Kimse yazmayınca ben yazayım dedim. O gün bir tartışma oldu evet ama biz doğrudan tartışma içerisine girmedik Aserat ile. (Tartışma yaşayan Deniz ve Yiğit tartışmaya girebilirler sonuçta ortada bir konu varsa tartışılacak. ) Ondan sonra 4 kişi de bildiğiniz gibi durumlar oldu. Sonra 2 kişi döndü yani biz.Ben herkesin kendi düşüncesini ifade etmesinden yanayım. Bu insanların emeği oldu çok fazla bir anda hop diye böyle karar verilmesi yanlış.

Ben Aserat'a da buradan şaşırdım. Ozan'a böyle tepkiler gelmesi yanlış diyor. Kendin mağdur oldun bu bir. İkincisi üyeler bir açıklama bekliyor, belirsizlik insanları da meraklandırıyor haliyle iyisi ile kötüsü ile eleştiri gelir/geliyor.
Valla bir keresinde aynı şeyi yine yapmıştı Ozan sorgusuz sualsiz ama sonra yine kendisi sorgusuz sualsiz beni modluğa getirmişti. Yiğit'in göreve gelmesini isterim neticede anlaşmazlıklar çıkar ve hallolur bu yönetim için de geçerli. Ama direk şekilde görevden atmak hiç yakışı bir durum değildi zaten.

Dürüst ama alttan alttan bana laf sokuyor. Gerçekten ideal insan tipi. Gerçekten süper mod olmayı hakeden biri. Dürüst ama buda kavgadan başka bir şey bilmiyor deyip aslı astarı olmayan bir konuda bana hakaret ediyor. Neden ekürin olduğunu şimdi anladın mı? Sende süper mod iken istediğini yapabileceğini sanıyordun.😉

Neyse zaten gerçek yüzü ortaya çıktı. Her zaman güçlüyüm pohpohlayan bir kişilikti şimdide Ozan'a çevirdi okları kav sayfa savundu onu sana karşı size karşı. Gerçekten inanılmaz dürüst. Hiç güçlüye göre hareket eden biri değil. Bayılıyorum kendisine:love1:
Ben süper modken istediğimi yapacağımı sanmıyordum ama istediğim şeyler neyse yine yaparım hiçbir engel yok önümde :D sözüm özüm bir çok şükür modluk hiç değiştirmedi zaten değiştirmesi için de somut bir yararı olması lazım bana :A mesela bak mod iken de sana laf atıyordum şimdi de :D

Valla bir keresinde aynı şeyi yine yapmıştı Ozan sorgusuz sualsiz ama sonra yine kendisi sorgusuz sualsiz beni modluğa getirmişti. Yiğit'in göreve gelmesini isterim neticede anlaşmazlıklar çıkar ve hallolur bu yönetim için de geçerli. Ama direk şekilde görevden atmak hiç yakışı bir durum değildi zaten.

Ben süper modken istediğimi yapacağımı sanmıyordum ama istediğim şeyler neyse yine yaparım hiçbir engel yok önümde :D sözüm özüm bir çok şükür modluk hiç değiştirmedi zaten değiştirmesi için de somut bir yararı olması lazım bana :A mesela bak mod iken de sana laf atıyordum şimdi de :D

Yine laf bir cümleye yazılmış yine laf değişmiş. Neyse yaa..

Aserat kendisi kendini savunsun diye yorum yapmadım :D geri kalanına cevap verdim o yüzden :A

Niye seninle ilgili şeylerde yazıyor orada. Ona güçlü olduğu için onu savundu seni köşeye itti daha önce mrt-06 güçlü konumdaydı beni itti onu savundu. Tezgahı böyle bu arkadaşın. Senin bu konuda fikir söyleme hakkın var bariz olarak:):)

Niye seninle ilgili şeylerde yazıyor orada. Ona güçlü olduğu için onu savundu seni köşeye itti daha önce mrt-06 güçlü konumdaydı beni itti onu savundu. Tezgahı böyle bu arkadaşın. Senin bu konuda fikir söyleme hakkın var bariz olarak:):)
Ben Aserata kefilim problem olmaz bizim aramızda böyle küçük meselelerde. Ben halimden memnunum zaten Ozan atmasaydı da ayrılmayı düşünüyordum kadrodan. :D

Ciddi misin. :F

Eğlence çıktı sanada ama sıkıntı yok istediğin kadar eğlen onunla :A
Sonuçta hata yapmış ve yeniden yapmamaya çalışıyor. Ayrıca yaşı küçük olsa ne farkeder büyük olsa ne farkeder. Yaşını büyük göstermesi de şeye benziyor. Hani herkes kendini farklı biri gibi göstermeye çalışıyor ya ona. Gayet normal birşey.

Sonuçta hata yapmış ve yeniden yapmamaya çalışıyor. Ayrıca yaşı küçük olsa ne farkeder büyük olsa ne farkeder. Yaşını büyük göstermesi de şeye benziyor. Hani herkes kendini farklı biri gibi göstermeye çalışıyor ya ona. Gayet normal birşey.

Sen cidden anı anına tutmayan birisin. Az önce dalga geçer gibi güldün şimdi savunuyorsun. Ozan'ın yönetime yaptığı baskını önce yerdin durum güncellemesinde en azından emekli olmalılar dedin şimdi Ozan'a kimse bir şey demesin diyorsun. O yüzden seni normal.görüp konuşmak bana hakaret olur. Seninle anca dalga geçilir.:kiki:

Sen cidden anı anına tutmayan birisin. Az önce dalga geçer gibi güldün şimdi savunuyorsun. Ozan'ın yönetime yaptığı baskını önce yerdin durum güncellemesinde en azından emekli olmalılar dedin şimdi Ozan'a kimse bir şey demesin diyorsun. O yüzden seni normal.görüp konuşmak bana hakaret olur. Seninle anca dalga geçilir.:kiki:
Güldüm çünkü komik ve bunu yeni öğrendim :)

Ozani eleştirdim çünkü emekli olmayı hakediyorlardi ve emekli oldular sevindim yani :)

Ozan benim için forumda en değer verdiğim isimlerin en başında geliyor her zaman.

Tepkiye tepkiydi benimkisi. Ha birde böyle şeylerden söz etmişken ben @Yiğitt i sevmem @denizz19 uda sevmem fazla. Ama hiç bir zaman emeklerine tek laf etmedim. Seninde emeklerini göz ardı etmedim. Sen burda onların emekli olmalıydı dememi dengesizlik olarak mı karşılıyorsun?

Gören de art niyetli sanacak beni !