Yok önemli değil de azıcık şaşırdım.Büyük bi hafıza sorunum var kusura bakma. Dosinin bile Zeynep olduğunu 15. Seferde öğrendim. Değil mi @Dosi
Yok önemli değil de azıcık şaşırdım.Büyük bi hafıza sorunum var kusura bakma. Dosinin bile Zeynep olduğunu 15. Seferde öğrendim. Değil mi @Dosi
Hepimizin iyi anlaşamadığı kişiler var ve bencede sakin durmak en iyisi 😉Takas serhatt Polat Şaşmaz ve 1 2 kişi daha var açacaktım ağzımı ama ben bir şey dersem onlar da der sonra zincirleme. Gerek duymadım.
Ya seninle en belirgin anılarım şu sen dizileri overdin ya. Poyraz ve Hayat Şarkısını. Kıskandım için laf atardım sana. Bazen çirkefleştiğim de olurdu.Yok önemli değil de azıcık şaşırdım.
Okurken çok belliydi ama cesaretinden ötürü bu harika
Bunu bana mı yazdın merak ettim eğer yazdıysan cevap vereceğim çünküNeymiş kavga çıkartmaktan başka işi olmayan üyeymis. Hiç korkmadan sakinmadan iftira atıyor hemde böyle cümleler ile. Ve kavga çıkartmak için uğraşanın kendi olduğunu görmüyor. Hemde yönetici olan birisi. Hemde tarafsız olması gereken biri ama kendisi yönetime Ozan'a yalvararak girdiği için yöneticiliğin hiç bir vasfını taşımamasına şaşırmadık. Çünkü kimsenin ondan öyle bir beklentisi yok.
Bunu bana mı yazdın merak ettim eğer yazdıysan cevap vereceğim çünkü
@OzaN'a gereksiz yere yüklenilmiş. Evet favori üye yapması yanlıştı ve kimse de bunu hak etmiyordu. Ben de emekli yapmasını isterdim. Ama 10 yıldır bu foruma (son zamanlarda kendini çekmiş olsa da) büyük emek veren birini yerin dibine batırmak yersiz geliyor.
Biz de seni özleyeceğiz hayırlı haberlerini bekliyoruz. @ozgur2113
İtiraf 7 saçma ötesi olmuş. Adam okul yüzünden ara verdi işte niye fake hesaptan girsin?
İtiraf 21'e şaşırdım çünkü seninle az konuşmadık. Belki her gün değil ama çoğu zaman konuşmuştuk diye biliyorum. Neyse adım Eray tanıştığıma memnun oldum. @YıldırıM
@xemrexxx de eteğindeki taşları dökmüş. Geldiğim ilk gün nasılsan hala öylesin tebrik etmek lazım.
@denizz19 ve @Tolstoyevski'ye gereksiz yere yüklenilmiş. Bir de bu yönetim olayı olunca biraz geri plana düşmüşsün. @Dosi
İ
Eline sağlık. @Ahmed
Bu beni sevmene ve diyalog kurmana engel değil
Sen ve @Tolstoyevski çok zıt düşüncelere sahipsiniz ama ikiniz de benim için değerlisiniz. Birisiyle iyi arkadaşlık kurmak illa herşeyiyle aynı fikirde olmak anlamına gelmez.
Bende arada yazıyorum ama sana
Onun kulağını müsait bir zamanda çekeceğim zaten @Çiğdem- ile anlaşmamız var yarışmayı onun yarışması finallere gelince başlatacağımBende arada yazıyorum ama sana
Yarışman nezaman başlayacak? bide bu arada bir ara Deniz söz vermemişmiydi hakkında itiraf yapacağını? işte böyle sözünü tutmayan birisi
Hee tamam Aserat benim ekürim mi ilk kez duydumO itirafı sen mi yazdın hayır o itirafta geçen bir cümle bu. Sana yazmadım. Ekürine yazdım.😉
Ben de onu diyorum ya Ozan arkadan plan yapacak biri değil. Yukarıda '2 günlük plan değil bu' yazmışsın o yüzden dedim.Operasyon felan demek uygun olmaz. O başka üyeler gibi felan diğerinin arkasından plan yapan birisi değil Ozan. Sadece olanları uzaktan sessizlikle izlemiştir. Zaten Ozan böyle birisi. Admin olmak bunu gerektirir.
Hee tamam Aserat benim ekürim mi ilk kez duydum
Hee o açıdan ekürim demişsin demek hakkın adamıyız çok şükür ben de senle ilgili çok kirli olay yazarım mesela ama yazmaya forum yetmez la hadi bende bir sürü şey bulursun da şu Aserat saf temiz çocuk ne istiyon ondanHaksızlığı savunan senin ekürindir işte.
Neyse kendisi ile ilgili buraya 10 sayfa kirlibolay yazarım. galiba ilgi odağı olamıyorum son dönemde o yüzden 2 haftadır bana sardı şimdi düğüm olacak olay dikkat etsin
Yoo niye kızayım gördüm de şimdi konu ateş topu araya girmek istemedim@batuhankaralar heyooo mesajımızz görülmedi tontişim dememe kızdınmı
Yoo niye kızayım gördüm de şimdi konu ateş topu araya girmek istemedim