TVen İtiraf Ediyoruz 62.Bölüm

Madem öyle önce özelden uyarmalıydı bence sonrasında direk atsaydı bunu ilk kez yapmıyor nihayetinde :D
Kaçıncı kez yapıyor bilmiyorum ama ne fark edecekti bildirip bildirmemesi ? O yapmış sende sor incilerin mi dökülür :A
Her neyse belki Atacan olsa 2nizle de yakın bunu konuşarak hallederdi ama herkesin usulü farklı :D Ay ayrıca sen askere gidiyorsun zaten canına minnet Yiğitt dönsün sende askerde düşünür dönünce dönersin :D

Şu son cümlene güldüm bayağı :F gören de kendi herkesle dört dörtlük sanacak senin kavga etmediğin kimse kaldı mı acaba :A

Aman uzak olsun artık :D

Gülme ile sinir bozulmasını karıştırma.:F Veni kavgacı olarak gösterende sensin.:) Kötü art niyetli için fesat deyip duruyorsun insanlara algı yapıyorsun. MS başlayınca yine ne kadar sevildiğimi özlendiğimi hatırladım.:Z

Kaçıncı kez yapıyor bilmiyorum ama ne fark edecekti bildirip bildirmemesi ? O yapmış sende sor incilerin mi dökülür :A
Her neyse belki Atacan olsa 2nizle de yakın bunu konuşarak hallederdi ama herkesin usulü farklı :D Ay ayrıca sen askere gidiyorsun zaten canına minnet Yiğitt dönsün sende askerde düşünür dönünce dönersin :D
Yiğit bence de atılmamalıydı onu üzmüştür ama ben idmanlıyım bir kere daha yaşadığımdan :A ben hiç yöneticiliği önemsemiyorum ki he işimi yaparım ama önemsiz yani ben her anlamda benim :D

Gülme ile sinir bozulmasını karıştırma.:F Veni kavgacı olarak gösterende sensin.:) Kötü art niyetli için fesat deyip duruyorsun insanlara algı yapıyorsun. MS başlayınca yine ne kadar sevildiğimi özlendiğimi hatırladım.:Z
Sinir bozulması mı :A bence senin sinirlerin bozulmuş. Sen zaten kavgacısın benden arta kalır yanın yok bana diyorsun da senin de mazin kirli :A Algıya gerek yok yani zaten MS'yi en çok takan sensin en hırs yapan sensin yine :D Ee bu da ortada :A

@OzaN'a gereksiz yere yüklenilmiş. Evet favori üye yapması yanlıştı ve kimse de bunu hak etmiyordu. Ben de emekli yapmasını isterdim. Ama 10 yıldır bu foruma (son zamanlarda kendini çekmiş olsa da) büyük emek veren birini yerin dibine batırmak yersiz geliyor.

Biz de seni özleyeceğiz hayırlı haberlerini bekliyoruz. :bhr: @ozgur2113

İtiraf 7 saçma ötesi olmuş. Adam okul yüzünden ara verdi işte niye fake hesaptan girsin?

İtiraf 21'e şaşırdım çünkü seninle az konuşmadık. Belki her gün değil ama çoğu zaman konuşmuştuk diye biliyorum. Neyse adım Eray tanıştığıma memnun oldum. :A @YıldırıM

@xemrexxx de eteğindeki taşları dökmüş. Geldiğim ilk gün nasılsan hala öylesin tebrik etmek lazım. :A

@denizz19 ve @Tolstoyevski'ye gereksiz yere yüklenilmiş. Bir de bu yönetim olayı olunca biraz geri plana düşmüşsün. :A @Dosi

Eline sağlık. :D @Ahmed

Bu arada evet İtiraf 2'yi de ben yaptım. Nasıl olsa anlaşılmış daha fazla gizlemeye gerek yok. Söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım. 😉

@OzaN'a gereksiz yere yüklenilmiş. Evet favori üye yapması yanlıştı ve kimse de bunu hak etmiyordu. Ben de emekli yapmasını isterdim. Ama 10 yıldır bu foruma (son zamanlarda kendini çekmiş olsa da) büyük emek veren birini yerin dibine batırmak yersiz geliyor.

İtiraf 7 saçma ötesi olmuş. Adam okul yüzünden ara verdi işte niye fake hesaptan girsin?

İtiraf 21'e şaşırdım çünkü seninle az konuşmadık. Belki her gün değil ama çoğu zaman konuşmuştuk diye biliyorum. Neyse adım Eray tanıştığıma memnun oldum. :A @YıldırıM

@xemrexxx de eteğindeki taşları dökmüş. Geldiğim ilk gün nasılsan hala öylesin tebrik etmek lazım. :A

@denizz19 ve @Tolstoyevski'ye gereksiz yere yüklenilmiş. Bir de bu yönetim olayı olunca biraz geri plana düşmüşsün. :A @Dosi

Aman yüklensinler 6 ay gözüm görmez nasılsa :A düşünsene 6 ay sonra geliyormuşum hala benim adım geçiyprmuş :F

Bu arada evet İtiraf 2'yi de ben yaptım. Nasıl olsa anlaşılmış daha fazla gizlemeye gerek yok. Söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım. 😉

@Billy Kane :A Zaten geçen haftada yaptı aynısını kendini belli ediyor yılanlar.:A

Sana gelince benimle olan problemini böyle aslı olmayan iddialar ile bana iftira atarak çözemezsin. Az yolunu yordamını ve nasıl konuşacağını öğren. Ben seninle ilgili her hangi bir itiraf yada her hangi bir söylemde bulunmuyorken senin bana saldırman çok senlik😉

Büyük bi hafıza sorunum var kusura bakma. Dosinin bile Zeynep olduğunu 15. Seferde öğrendim. Değil mi @Dosi

Ozan'ın 2 gün önceye kadar Deniz'le Yiğit'i emekli yapmak gibi bir düşüncesi olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten? Bu planlı bir operasyon mu yani? :D Yapma.
Operasyon felan demek uygun olmaz. O başka üyeler gibi felan diğerinin arkasından plan yapan birisi değil Ozan. Sadece olanları uzaktan sessizlikle izlemiştir. Zaten Ozan böyle birisi. Admin olmak bunu gerektirir.

Evet @Aserat Ben her defasında Yıldırıma ismimi hatırlatıyorum :A
Bu arada Yıldırım itirafların güzelmiş, öyle kırıcı şeyler yok gibi geldi bana :)
Takas serhatt Polat Şaşmaz ve 1 2 kişi daha var açacaktım ağzımı ama ben bir şey dersem onlar da der sonra zincirleme. Gerek duymadım.