TVen İtiraf Ediyoruz 62.Bölüm

@xemrexxx
itirafında benim değişmediğimi demişsin ciddimisin yoksa şakamı yapıyosun

Neymiş kavga çıkartmaktan başka işi olmayan üyeymis. Hiç korkmadan sakinmadan iftira atıyor hemde böyle cümleler ile. Ve kavga çıkartmak için uğraşanın kendi olduğunu görmüyor. Hemde yönetici olan birisi. Hemde tarafsız olması gereken biri ama kendisi yönetime Ozan'a yalvararak girdiği için yöneticiliğin hiç bir vasfını taşımamasına şaşırmadık. Çünkü kimsenin ondan öyle bir beklentisi yok.

Takas serhatt Polat Şaşmaz ve 1 2 kişi daha var açacaktım ağzımı ama ben bir şey dersem onlar da der sonra zincirleme. Gerek duymadım.
Hepimizin iyi anlaşamadığı kişiler var ve bencede sakin durmak en iyisi 😉

Yok önemli değil de azıcık şaşırdım.
Ya seninle en belirgin anılarım şu sen dizileri overdin ya. Poyraz ve Hayat Şarkısını. Kıskandım için laf atardım sana. Bazen çirkefleştiğim de olurdu.

Ama su hafıza olayım var. Yani bazı kişiler ile bir olay yaşıyorum ama 1 ay geçtiğinde ya da hafta hemen unutuyorum. Anlam veremiyorum valla.
En basiti annem para vermişti bana git oğlum şunları al diye. Ben de cebime atmıştım. Gidip kendi param la aldım sonra eve geldim. Annem ne kadar falan tuttu vs diye sorunca şu kadar dedim kendi param la aldım falan. Oğlum sana verdim ya para dedi. Yok ne vermesi falan parayi o kadar aradım. Sonunda cebimden çıktı.
Aynı şey akbil için de olmuştu. O kadar aramistim ama yine cebimden çıkmıştı.

Forumda kimse doğru düzgün muhabbet etmiyor ki devamlı konuştuğum bir @denizz19 kankam bir de @vadikızı var
Senin starcı olduğunu biliyorum ama

ayy ben tontişimle konuşmazmıyımm batuhan yanımda olsanda yanaklarını sıka sıka sevsem seni yaaa

@Ahmed eziz dostum emeğine sağlık güzel bir program olmuş
@ozgur2113 tekrar gelmeni dört gözle bekliyorum ablam başarılarr

Son düzenleme:
Okurken çok belliydi ama cesaretinden ötürü bu harika

Ne kadar iyi niyetli birisin yaa. Birine hakaret ediliyor ve sen tebrik ediyorsun ne kadar iyisin gerçekten. Hiç kışkırtmıyorsun tam söylediğin gibi birisin. Bak 15 dakikada180 oldun hadi gayret.

Bunu bana mı yazdın merak ettim eğer yazdıysan cevap vereceğim çünkü

Nedense aylardır sürekli sanki hep aynı kişiler hep aynı kişilere saldırıyor. Böyle tartışmaların içinde olmaktan hoşlanmam ama adım geçtiğinde söyleyecek iki çift sözü de yutmam. Artık sıkmadı mı aylardır bir lobinin sürekli kendilerini övüp kendileri gibi düşünmeyenleri şeytanlaştırmaları, algı oluşturmaya çalışmaları? Ben barıştırmaya girişince kötü oluyorum ama birileri kraldan çok kralcılık oynayıp sürekli sürekli entrika, ağır ithamlar ve delilsiz yargılarda bulununca kahraman oluveriyor. İşte bu durum benim son dönemde fazlasıyla rahatsız eden ve dikkatimi çeken aynı zamanda hayal kırıklığına uğratan durumdur. Forumun BBG evi gibi olmaya başlaması pek eğlenceli değil bana kalırsa, eski saygılı forumu özledik.

Bu beni sevmene ve diyalog kurmana engel değil

Sen ve @Tolstoyevski çok zıt düşüncelere sahipsiniz ama ikiniz de benim için değerlisiniz. Birisiyle iyi arkadaşlık kurmak illa herşeyiyle aynı fikirde olmak anlamına gelmez.

@Doğu ile fikir olarak kanlı bıçaklı kılıçlı karşıt olsak bile normal arkadaşlık anlamında benim de kafa dengim sayılacak biridir, bazı konularda fazlasıyla ileriye gitmesi dışında no problem.

Forumda kimse doğru düzgün muhabbet etmiyor ki devamlı konuştuğum bir @denizz19 kankam bir de @vadikızı var
Senin starcı olduğunu biliyorum ama
Bende arada yazıyorum ama sana

Yarışman nezaman başlayacak? bide bu arada bir ara Deniz söz vermemişmiydi hakkında itiraf yapacağını? işte böyle sözünü tutmayan birisi

Bende arada yazıyorum ama sana

Yarışman nezaman başlayacak? bide bu arada bir ara Deniz söz vermemişmiydi hakkında itiraf yapacağını? işte böyle sözünü tutmayan birisi
Onun kulağını müsait bir zamanda çekeceğim zaten
@Çiğdem- ile anlaşmamız var yarışmayı onun yarışması finallere gelince başlatacağım

Operasyon felan demek uygun olmaz. O başka üyeler gibi felan diğerinin arkasından plan yapan birisi değil Ozan. Sadece olanları uzaktan sessizlikle izlemiştir. Zaten Ozan böyle birisi. Admin olmak bunu gerektirir.
Ben de onu diyorum ya Ozan arkadan plan yapacak biri değil. Yukarıda '2 günlük plan değil bu' yazmışsın o yüzden dedim.
Ozan'ın yaptığı nereden bakarsan bak saygısızlık. Yüzlerce üyenin online olduğu bir ortamda olsak dersin ki '2 kişiye göre neden huzuru bozalım?'. Zaten biz bizeyiz. Neyse uzanır gider bu konu. Uzun lafın kısası oldu bitti'ye getirdiler olayı ki bu da hoş olmadı.

Hee tamam
Aserat benim ekürim mi ilk kez duydum

Haksızlığı savunan senin ekürindir işte.

Neyse kendisi ile ilgili buraya 10 sayfa kirlibolay yazarım. galiba ilgi odağı olamıyorum son dönemde o yüzden 2 haftadır bana sardı şimdi düğüm olacak olay dikkat etsin

Hee o açıdan ekürim demişsin demek
hakkın adamıyız çok şükür
ben de senle ilgili çok kirli olay yazarım mesela ama yazmaya forum yetmez la hadi bende bir sürü şey bulursun da şu Aserat saf temiz çocuk ne istiyon ondan

İtiraflar artık itiraf olmaktan çıkmış haddini maksadını aşmış.bu kadar kin nefret kaos dolu itiraflar yaparak keyif duyanlara çokta söyleyecek söz yok.