O itiraf bence hiç hoş olmamış, karşıda bir insan var ve hakaret girmiş direk bence. @Ahmed özelden diyecektim aslında kanka ama kaldırsan iyi olur o itirafı.
O itiraf bence hiç hoş olmamış, karşıda bir insan var ve hakaret girmiş direk bence. @Ahmed özelden diyecektim aslında kanka ama kaldırsan iyi olur o itirafı.
Çekemiyorlr abi.
BEN Mİ BAŞARISIZIM?!!Kesim @XanTier gibi ya çok başarısız biri yada bana bilenen biri asoş vs birileri
a
Tamamdır kaldırdım, bu tarz durumlarda ilk gördüğünüz anda bana bildire bilirsiniz.Aklımdaydı zaten @Ahmed bence de 12.itiraf saygısızca yapılmış bir itiraf. İtiraf bile değil zaten.
BEN Mİ BAŞARISIZIM?!!
Çok kötüsünSeni örnek gösterdim gelinim sen anla amaç sen değilsin
Ben de senin bana kötülük yapmanı seviyorum. Başkası yapamazSana kötülük yapmayı seviyorum.
ben foruma geldim 2014 de bu yarışma revan ile forumun şuankı ms gibiydi yanı milletin en ilgilendiği yarışmaydı sonra 2015 de cengo ms ile forumu ele geçirdi yanı forumun 2 temel taşı programını sunuyoruz bizde şanslıyızAynen forumun reyting rekorları bizden sorulur.
Ben de senin bana kötülük yapmanı seviyorum. Başkası yapamaz
Sen yönetici olursa gerçekten süper olur Çiğdem.
@sokak sanati dönse keşke yönetime, özledik kendisini buralarda görmeyi. Ortalık karıştıran değil gerçekleri söyleyen isim yönetimde olmalı.
@Harunnn60 canım zaten, forum için yaptıkları göz ardı edilemez.
Yönetime yardımcı oluyorum sadece, adminlik gibi bir amacım yok gerek de yok. Atacan dönünce yerine geçer, belki bir gün Kaan'ım da gelir.
ayrı ayrı üçünüzünde foruma katkısı tartışılmazBir ara dönecektim ama şartımı yerine getirmedikleri için dönmedim.
bizi kimlerle aynı kefeye koyuyorsun sana ünal kaplandan bir adet hadsiz lafı gönderiyorum.ssayrı ayrı üçünüzünde foruma katkısı tartışılmaz
@xemrexxx benim hakkımda şuan matbasında 100 çeşit yalan haber yazıyordur ama onsuzda forum olmaz kıymet bilmesin ayoll ve tabikide o harun spoiye bakmayabilir isterse
ayrı ayrı üçünüzünde foruma katkısı tartışılmaz
@xemrexxx benim hakkımda şuan matbasında 100 çeşit yalan haber yazıyordur ama onsuzda forum olmaz kıymet bilmesin ayoll ve tabikide o harun spoiye bakmayabilir isterse
@Harunnn60 spoiye bakma demedimmi ayoll 5 dakıka sonra bakmıs olmalıkı güldürdünü dis e çevirmişbizi kimlerle aynı kefeye koyuyorsun sana ünal kaplandan bir adet hadsiz lafı gönderiyorum.ss
ay kız ne diyon hiç ilgilenmiyorum şu an yıldız ablam coşturdu gece gece milleti bu da sana kapak olsun sus artık@Harunnn60 spoiye bakma demedimmi ayoll 5 dakıka sonra bakmıs olmalıkı güldürdünü dis e çevirmiş
Sen kafandan uyduruyorsun yine başladın
Yok bu cümleyi şu sebeple kurmuştum aslında yarışmaya adını yazdıran isimler bugün işim var yarın yarışırım öbürü şu an yarışamam falan demişlerdi ondan öyle yazmıştım aslında yoksa başka bir sebebi Yok sen yanlış anlamışsın"Fikir Cambazı yarışmasını her an 2.tura geçecek şekilde bitirebilirim. İsmini yazdıran kişilerden biraz özveri bekliyorum."
Ben bu güncellemeden sıkıldığını ve erken bitmesini istediğini çıkarıyorum. Uydurmuyorum yani😉