TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Sen kafandan uyduruyorsun yine başladın

Hazır başlamışken itirafımı tamamlayım bari. Senin küfürlü mesajını şikayet eden bendim
Şikayet etmesem görmeyecekti belki kimse
Ohaa 😱 Asıl yılan buradaymış
Haftaya bende haritamı çiziyorum itirafımı yapıyorum ama ben anonim yapmam merak etme

Hahahahha yok be uğraşamam öyle işlerle
Ama seni kim şikayet ettiyse elleri de dert görmesin
Ben direk mesaj olarak yazmıştım.

Bir zamanlar darksaal vardı
O her gece o gün yazılmış bütün mesajları okurdu. Bu yüzden de hiçbir detay kaçmazdı ondan. Eskiden şansımız yoktu yani, şimdi göze görünmeyince kurtarmak mümkün

12 çok ağır olmuş. Kaldırılmalı ve itirafı yapan ceza almalı.

@RüzgarGülü 'nün neyini sevmiyorsunuz ya? Forumda laklak yapabildiğim ender insanlardan. Adamı sevmiyorsanız her şeyini takip etmeyi bırakın.

Yerine geçmek sana mı kaldı

Yerine geçmek sana mı kaldı
Hep özenirdim onun foruma olan adanmışlığına

Geceleri 5'e kadar uyanık kalınca insan internette gezip videolar izlemenin dışında forumda da mesajları okuyor doğal olarak

Hep özenirdim onun foruma olan adanmışlığına

Geceleri 5'e kadar uyanık kalınca insan internette gezip videolar izlemenin dışında forumda da mesajları okuyor doğal olarak
Doğal olarak şikayette ediyor
Neyse artık geçen geçti. Umarım birgün banada kısmet olur

İtiraf 1
Çiğdem forum için çok fazla uğraşıyor. Hakkı ödenmez. Neden yönetici değil anlayamıyorum. Direkt süper mod bile olabilir. Becerisi de yeterli. Hiç kavga falan ettiği de yok.
-S.G.A.T.-
Gerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10

Bu arada @S.G.A.T. bu alışkanlığı neden edindin anlamadım.
Acaba hangi itiraf senin çıkacak haftaya

Doğal olarak şikayette ediyor
Neyse artık geçen geçti. Umarım birgün banada kısmet olur
okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim orada

Zaten moddu, direk ceza kesiyordu

Modluk mu? Editörlüğe başvurabilirsin yakında açılırsa eğer. Oradan yükselmek için engel yok önünde.

Bende senden bahsettim zaten

Birkaç kişi daha söyledi de, yoğunluk başlayacak benim içinde birkaç haftaya aldığım sorumluluğu tam yapamayacaksam almam. 2. Dönem daha rahat olacağım belli o zaman

@S.G.A.T. bu arada Çiğdem'e yöneticilik vasfını yakıştırmışsın ama şöyle söyleyeyim karşı olduğumdan falan değil yanlış anlaşılmasın olmasını da isterim sıkıntı o değil ama forumda sırf eğlenceye yönelik hareketleri fazla olduğundan falan ya da çok vakit geçirmesi yöneticilikle ilgili değil.
Yani yöneticilik çok resmi ve cezai sistemler üzerine kurulu
Başarır elbette zaten zor değil yöneticilik
söylemek istedim

Bende senden bahsettim zaten

Birkaç kişi daha söyledi de, yoğunluk başlayacak benim içinde birkaç haftaya aldığım sorumluluğu tam yapamayacaksam almam. 2. Dönem daha rahat olacağım belli o zaman
Editörlük yükü ağır olan bir görev değil, haftada 10 konu açmak alt limiti var sadece. Düşününce az gibi, ama yapmaya kalkınca büyük yük gereçkten

Ben de yoğun olmasam mod olmak isteyecektim (@Yiğitt rahatsız olabilir bundan
) ama hiç ilgilenecek durumda olmayacağım önümüzdeki zamanlarda
Foruma girebilirsem iyi yani..

Ben niye rahatsız olayım?