Eğleniyoruz işte, konuşsun.
Böyle konuşma sonra sanada çok kötü biri çok kötü niyetli deyip dururlar
Aynen yaa yazsın ne olacak. Kışkırıp hakaret etsin yine ceza alsın boş ver
Eğleniyoruz işte, konuşsun.
Unutmuşum bileBaşlardaki tavrım içimde kalmıştı söyleyim dedim işte şimdi
Foruma alışmak zordur, ben de ilk geldiğimde küfür edip banlanmıştım
Her şey o kadar net ki aslında
Hazır başlamışken itirafımı tamamlayım bari. Senin küfürlü mesajını şikayet eden bendimUnutmuşum bile
Öyle mi ? Desene kader ortağıyız
Sen kafandan uyduruyorsun yine başladınGözümüz yok zaten tepe tepe kullanın 2. Defa.
Umarim kullanıldığının farkına varır.
Profil mesajlarını okuyabiliyorum dostum. Erken final yapacağım galiba gibi kendini ele veren mesajların var. Kusura bakma ama gol😉
Ohaa 😱 Asıl yılan buradaymışHazır başlamışken itirafımı tamamlayım bari. Senin küfürlü mesajını şikayet eden bendimŞikayet etmesem görmeyecekti belki kimse
Onların demesiyle kötü niyetli olacaksak ooo.Böyle konuşma sonra sanada çok kötü biri çok kötü niyetli deyip dururlar
Aynen yaa yazsın ne olacak. Kışkırıp hakaret etsin yine ceza alsın boş ver
Ne sandın?Ohaa 😱 Asıl yılan buradaymışHaftaya bende haritamı çiziyorum itirafımı yapıyorum ama ben anonim yapmam merak etme
Hahahahha yok be uğraşamam öyle işlerleNe sandın?
Sen de Katalanya-İspanya falan yaparsın ya da Kuzey IRak fln
Ben direk mesaj olarak yazmıştım.Hahahahha yok be uğraşamam öyle işlerleAma seni kim şikayet ettiyse elleri de dert görmesin
Yerine geçmek sana mı kaldıBen direk mesaj olarak yazmıştım.
Bir zamanlar darksaal vardıO her gece o gün yazılmış bütün mesajları okurdu. Bu yüzden de hiçbir detay kaçmazdı ondan. Eskiden şansımız yoktu yani, şimdi göze görünmeyince kurtarmak mümkün
Hep özenirdim onun foruma olan adanmışlığınaYerine geçmek sana mı kaldı
Doğal olarak şikayette ediyorHep özenirdim onun foruma olan adanmışlığına
Geceleri 5'e kadar uyanık kalınca insan internette gezip videolar izlemenin dışında forumda da mesajları okuyor doğal olarak
Gerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10İtiraf 1
Çiğdem forum için çok fazla uğraşıyor. Hakkı ödenmez. Neden yönetici değil anlayamıyorum. Direkt süper mod bile olabilir. Becerisi de yeterli. Hiç kavga falan ettiği de yok.
-S.G.A.T.-
okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim oradaDoğal olarak şikayette ediyorNeyse artık geçen geçti. Umarım birgün banada kısmet olur
Bende senden bahsettim zatenGerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10
Bu arada @S.G.A.T. bu alışkanlığı neden edindin anlamadım.Acaba hangi itiraf senin çıkacak haftaya
okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim orada
Zaten moddu, direk ceza kesiyordu
Modluk mu? Editörlüğe başvurabilirsin yakında açılırsa eğer. Oradan yükselmek için engel yok önünde.
Editörlük yükü ağır olan bir görev değil, haftada 10 konu açmak alt limiti var sadece. Düşününce az gibi, ama yapmaya kalkınca büyük yük gereçktenBende senden bahsettim zaten
Birkaç kişi daha söyledi de, yoğunluk başlayacak benim içinde birkaç haftaya aldığım sorumluluğu tam yapamayacaksam almam. 2. Dönem daha rahat olacağım belli o zaman
Ben niye rahatsız olayım?Editörlük yükü ağır olan bir görev değil, haftada 10 konu açmak alt limiti var sadece. Düşününce az gibi, ama yapmaya kalkınca büyük yük gereçkten
Ben de yoğun olmasam mod olmak isteyecektim (@Yiğitt rahatsız olabilir bundan) ama hiç ilgilenecek durumda olmayacağım önümüzdeki zamanlardaForuma girebilirsem iyi yani..
Bi ara istemiyodun, ses etmedim diye fark etmedim sandın sanırımBen niye rahatsız olayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?