TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Hazır başlamışken itirafımı tamamlayım bari. Senin küfürlü mesajını şikayet eden bendim :F Şikayet etmesem görmeyecekti belki kimse :F
Ohaa 😱 Asıl yılan buradaymış :A Haftaya bende haritamı çiziyorum itirafımı yapıyorum ama ben anonim yapmam merak etme :F

Hahahahha yok be uğraşamam öyle işlerle :F Ama seni kim şikayet ettiyse elleri de dert görmesin :A
Ben direk mesaj olarak yazmıştım. :A
Bir zamanlar darksaal vardı :(:(:( O her gece o gün yazılmış bütün mesajları okurdu. Bu yüzden de hiçbir detay kaçmazdı ondan. Eskiden şansımız yoktu yani, şimdi göze görünmeyince kurtarmak mümkün :A:A

12 çok ağır olmuş. Kaldırılmalı ve itirafı yapan ceza almalı.

@RüzgarGülü 'nün neyini sevmiyorsunuz ya? Forumda laklak yapabildiğim ender insanlardan. Adamı sevmiyorsanız her şeyini takip etmeyi bırakın. :D

Ben direk mesaj olarak yazmıştım. :A
Bir zamanlar darksaal vardı :(:(:( O her gece o gün yazılmış bütün mesajları okurdu. Bu yüzden de hiçbir detay kaçmazdı ondan. Eskiden şansımız yoktu yani, şimdi göze görünmeyince kurtarmak mümkün :A:A
Yerine geçmek sana mı kaldı :A

Hep özenirdim onun foruma olan adanmışlığına :A
Geceleri 5'e kadar uyanık kalınca insan internette gezip videolar izlemenin dışında forumda da mesajları okuyor doğal olarak :A:A
Doğal olarak şikayette ediyor :A Neyse artık geçen geçti. Umarım birgün banada kısmet olur :A

İtiraf 1
Çiğdem forum için çok fazla uğraşıyor. Hakkı ödenmez. Neden yönetici değil anlayamıyorum. Direkt süper mod bile olabilir. Becerisi de yeterli. Hiç kavga falan ettiği de yok.
-S.G.A.T.-
Gerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10 :A:A
Bu arada @S.G.A.T. bu alışkanlığı neden edindin anlamadım. :A Acaba hangi itiraf senin çıkacak haftaya :A:A

Doğal olarak şikayette ediyor :A Neyse artık geçen geçti. Umarım birgün banada kısmet olur :A
okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim orada :F
Zaten moddu, direk ceza kesiyordu :A
Modluk mu? Editörlüğe başvurabilirsin yakında açılırsa eğer. Oradan yükselmek için engel yok önünde. :D

Gerçekten çok renkli bir forum olurdu @Çiğdem- in mod olduğu bir Fav10 :A:A
Bu arada @S.G.A.T. bu alışkanlığı neden edindin anlamadım. :A Acaba hangi itiraf senin çıkacak haftaya :A:A

okuyorum olacaktı, kendimden bahsettim orada :F
Zaten moddu, direk ceza kesiyordu :A
Modluk mu? Editörlüğe başvurabilirsin yakında açılırsa eğer. Oradan yükselmek için engel yok önünde. :D
Bende senden bahsettim zaten :D
Birkaç kişi daha söyledi de, yoğunluk başlayacak benim içinde birkaç haftaya aldığım sorumluluğu tam yapamayacaksam almam. 2. Dönem daha rahat olacağım belli o zaman :D

@S.G.A.T. bu arada Çiğdem'e yöneticilik vasfını yakıştırmışsın ama şöyle söyleyeyim karşı olduğumdan falan değil yanlış anlaşılmasın olmasını da isterim sıkıntı o değil ama forumda sırf eğlenceye yönelik hareketleri fazla olduğundan falan ya da çok vakit geçirmesi yöneticilikle ilgili değil. :D Yani yöneticilik çok resmi ve cezai sistemler üzerine kurulu :A Başarır elbette zaten zor değil yöneticilik :F söylemek istedim :A

Bende senden bahsettim zaten :D
Birkaç kişi daha söyledi de, yoğunluk başlayacak benim içinde birkaç haftaya aldığım sorumluluğu tam yapamayacaksam almam. 2. Dönem daha rahat olacağım belli o zaman :D
Editörlük yükü ağır olan bir görev değil, haftada 10 konu açmak alt limiti var sadece. Düşününce az gibi, ama yapmaya kalkınca büyük yük gereçkten :F
Ben de yoğun olmasam mod olmak isteyecektim (@Yiğitt rahatsız olabilir bundan :A) ama hiç ilgilenecek durumda olmayacağım önümüzdeki zamanlarda :( Foruma girebilirsem iyi yani..

Editörlük yükü ağır olan bir görev değil, haftada 10 konu açmak alt limiti var sadece. Düşününce az gibi, ama yapmaya kalkınca büyük yük gereçkten :F
Ben de yoğun olmasam mod olmak isteyecektim (@Yiğitt rahatsız olabilir bundan :A) ama hiç ilgilenecek durumda olmayacağım önümüzdeki zamanlarda :( Foruma girebilirsem iyi yani..
Ben niye rahatsız olayım? :A