TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olur

Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almam
Giydirsinler ne güzel popülerliğime popülerlik katıyorlar
En büyük nefretler aşka dönüşür
Ben bilmem artık askere gidiyorsun bi helallik al

Birşey yazmaya gerek yok

Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olur

Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almam
Giydirsinler ne güzel popülerliğime popülerlik katıyorlar
En büyük nefretler aşka dönüşür

Gitmeden önce bu aşktan yasak meyve doğar umarım böyle nefret edilen isimlere ihtiyacı var forumun.

Forumda kalmana (bi ara bırakmayı düşünmüştün) çok seviniyorum gerçekten @Thequeer İyi ki geldin, iyi ki buradasın. Bambaşka bir renk kattın foruma

Başlarda senle dalga geçer gibi konuşuyordum, o yüzden bana biraz gıcık olduğunu da sezmem garip olmaz sanırım, en azından ilk başlarda. Ondan dolayı da affına sığınıyorum

Senle ilgili de itiraf yapacağım kendi dizisine doğru düzgün sahip çıkmayan kişi diye.

Arkadaşlar beni lütfen savunmayın susalım deyip sonra bak buda kanıtı diye mesajlar atılması ahh çok dengeli değiller yine üzgünüm.

Bu olay Anka olayı değil. Tekrar dirilip Çiğdem'i yedireceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun.😉

Dosi ile Çiğdem'i bir tutmacalar, haykıralım.

Seni yerim ben. Çok çok teşekkür ederim, yok başlarda belki benimde biraz ağzımın ayarı yoktu Twitter gibi sanıp durumlarımı öyle paylaşıyordum ama burada biraz daha terbiyeli olmak gerekiyormuş
Sende benim bu forumdaki iyiliklerimden oldun

Haklısın inanılmaz kalitelisin galiba erken finale gidiyor projelerin. Yarı final olayı erkene alınmış.

Sen putinsin göster şeyini amcalara.
Erken final mi
La ne alaka askere gidiyorum diye erkene çektim her hafta 17-18 reyting alan benim yine mi gol değil be Imut

Gözümüz yok zaten tepe tepe kullanın 2. Defa.

Umarim kullanıldığının farkına varır.

Erken final mi
La ne alaka askere gidiyorum diye erkene çektim her hafta 17-18 reyting alan benim yine mi gol değil be Imut

Profil mesajlarını okuyabiliyorum dostum. Erken final yapacağım galiba gibi kendini ele veren mesajların var. Kusura bakma ama gol😉

Başlardaki tavrım içimde kalmıştı söyleyim dedim işte şimdi

Foruma alışmak zordur, ben de ilk geldiğimde küfür edip banlanmıştım