TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

Ben Rusyaya kafa tutacak güçteyim gerekirse savaşır hakkımı alırım:A

Sen kendine itiraf edemezsende ne zaman beni karşına aldın o zaman düştün. Yakamozu ben yönetimdeyken desteğim ile bitirdin:A
@pompy reyis sokak şeysiyle dizi yazsanıza çok fantastik fikirleri var:A

Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olur :A

Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almam :A Giydirsinler ne güzel popülerliğime popülerlik katıyorlar :D En büyük nefretler aşka dönüşür :A
Ben bilmem artık askere gidiyorsun bi helallik al :A

Birşey yazmaya gerek yok

Dört dörtlük insan mı var ya illa ki hatalar olur :A

Onlar beni kaale alacaklar zaten ben onları almam :A Giydirsinler ne güzel popülerliğime popülerlik katıyorlar :D En büyük nefretler aşka dönüşür :A

Gitmeden önce bu aşktan yasak meyve doğar umarım böyle nefret edilen isimlere ihtiyacı var forumun.:A

İtiraf 19
Uzun zamandır itiraf yapmıyordum birkaç birşey de ben yazayım. İlk günden bu güne bu platform bende çok fazla anlam kazanmaya başladı. Başlarda hiç ısınamadığım bu ortamdan şimdileri koparmıyorum ne kadar yoğun olsamda en az birkaç kez bakıyorum. Bunda emeği olan başta Ahmed, Atacan, Çiğdem ve diğerine çok teşekkür ederim. Umarım hep böyle devam eder :)
-Thequeer-
Forumda kalmana (bi ara bırakmayı düşünmüştün) çok seviniyorum gerçekten @Thequeer İyi ki geldin, iyi ki buradasın. Bambaşka bir renk kattın foruma :bhr:
Başlarda senle dalga geçer gibi konuşuyordum, o yüzden bana biraz gıcık olduğunu da sezmem garip olmaz sanırım, en azından ilk başlarda. Ondan dolayı da affına sığınıyorum :)

Forumda kalmana (bi ara bırakmayı düşünmüştün) çok seviniyorum gerçekten @Thequeer İyi ki geldin, iyi ki buradasın. Bambaşka bir renk kattın foruma :bhr:
Başlarda senle dalga geçer gibi konuşuyordum, o yüzden bana biraz gıcık olduğunu da sezmem garip olmaz sanırım, en azından ilk başlarda. Ondan dolayı da affına sığınıyorum :)

Senle ilgili de itiraf yapacağım kendi dizisine doğru düzgün sahip çıkmayan kişi diye. :A

Arkadaşlar beni lütfen savunmayın susalım deyip sonra bak buda kanıtı diye mesajlar atılması ahh çok dengeli değiller yine üzgünüm.:(

Bu olay Anka olayı değil. Tekrar dirilip Çiğdem'i yedireceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun.😉

Arkadaşlar beni lütfen savunmayın susalım deyip sonra bak buda kanıtı diye mesajlar atılması ahh çok dengeli değiller yine üzgünüm.:(

Bu olay Anka olayı değil. Tekrar dirilip Çiğdem'i yedireceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun.😉
Dosi ile Çiğdem'i bir tutmacalar, haykıralım. :A

Seni yerim ben. Çok çok teşekkür ederim, yok başlarda belki benimde biraz ağzımın ayarı yoktu Twitter gibi sanıp durumlarımı öyle paylaşıyordum ama burada biraz daha terbiyeli olmak gerekiyormuş :A Sende benim bu forumdaki iyiliklerimden oldun :)

Gözümüz yok zaten tepe tepe kullanın 2. Defa.:kiki:

Umarim kullanıldığının farkına varır.:)

Erken final mi :F La ne alaka askere gidiyorum diye erkene çektim her hafta 17-18 reyting alan benim yine mi gol değil be Imut :F

Profil mesajlarını okuyabiliyorum dostum. Erken final yapacağım galiba gibi kendini ele veren mesajların var. Kusura bakma ama gol😉

Seni yerim ben. Çok çok teşekkür ederim, yok başlarda belki benimde biraz ağzımın ayarı yoktu Twitter gibi sanıp durumlarımı öyle paylaşıyordum ama burada biraz daha terbiyeli olmak gerekiyormuş :A Sende benim bu forumdaki iyiliklerimden oldun :)
Başlardaki tavrım içimde kalmıştı söyleyim dedim işte şimdi :D
Foruma alışmak zordur, ben de ilk geldiğimde küfür edip banlanmıştım :F:F