TVen İtiraf Ediyoruz 61.Bölüm

aaa tamam tamam senin finalinde benmi vardım kız dedem ölmüştüya forumda yoktum
@sokak sanati @Harunnn60 @Yiğitt @Tolstoyevski yıldızların kaan ile senin finalde yorum yapmıstım aklım oraya gitmiş o ara yoktumkı ben şampiyonluk konunda vardıum yorumum yaptım bizim konuya oy atmayan şampiyonluk konusuna bir yorum yapmayan başvuruya bir kolay gelsin demeyen sensin

bu final konunda son sayfada 464.yorumda emrenin mesajı forumda yoktum dedem öldüğünden
https://fav10.net/forum/threads/en-İyi-ben-seçerim-final.266924/page-24

buda şampiyonluk konun son mesaj benim zaten https://fav10.net/forum/threads/en-İyi-ben-seçerim-Şampiyonu-bully.266981/page-6

Daraltmışlar bence birileri seni benim de son mesajım olur
Sen anlamak istediğin şekilde anlayabilirsin ben sözümün arkasındayım.

Sizin bu iyi niyetiniz beni öldürecek zaten. Yapmayın abi bu kadar iyi niyet kime? Bully de, mrt-06 da, Çiğdem de, sen de öylesiniz. Yapmayın ya. İkinci gün sizden kötüsü olmaz ki görüyoruz işte. Ben söylediğimde söylemiş olmayayım.

Mesafe koyman en iyisi olmuş. İki gün yüzüne gülecek, üçüncü gün arkandan sallayacak. İyi niyetinden iyi sustun.
ben dedğimi dedim zaten @Ahmed i ms yi geçsin diye elimden geleni yaptım
@sokak sanati

Bana kalırsa hani biraz klişeye gireceğim ama şu bir gerçek ki bu dünya ölümlü dünya. Her iki tarafın da kendince haklı sebepleri olabilir ama sıfırdan başlamak da kişilerin elinde. Böyle şeyleri fazla uzatmak ve kırgınlığa devam etmek de bir seçenek, zor ve güzel olanı ise geçmişte yaşananları unutup öne bakmaktır. O yüzden dün dediğimi tekrarlamaktan başka diyecek bir şeyim yok. Zaten karnım ağrıyor, o tavuk pirzolayı çiğ çiğ yemeyecektim kızartmaya başlarken tuzlarken dayanamadık birkaç parça kopardım çiğ çiğ lezzetle yedim
Belki psikolojik ama karın ağrısı kötü bir şey

diyorumya şöyleydi böyleydi desek uzar diye. Diğer bahsettin konuda jüriydim sadece.
ee bak bakalım sampiyonluk konumda bana birsey yazdınmı? Sadece yarışmamdan yaklaşık 50 gün sonrasında başkasına cevap yazmışsın,ondan başka yok. Ben finalimde niye yoktun demedim. Sen öyle yazdın diye açıkladım ve senin şampiyonluk konunada gelmeme sebebim gayet doğal.
Söylediğim gibi ikimizinde haklı sebepleri var.
Biz o konudan sonra gayette güzel sohbet etmeye devam ettik. Ben döndükten sonra ikimizde birbirimizle muhabbet etmedik ve senin yarışman. Istediğini jüri yapmakta özgürsün

bence artık uzatmayada gerek yok
Insanlar nelerle uğraşıyor bizim derdimiz ne

bak ben sana şununla konuş bununla konuşma demem ama benden kötülük bulmadın sürecte senle benim aram bozulmaz ben senin samimiyetine inanırım sende benim inanırsın tüm açıklığıyla söyledim olan biteni senin samimyietime inandıına zaten eminim o bana yeter

Konuşarak yol vermen iyi oldu. Yolları açık olsun demen bile iyi niyet, sana mı kaldı yollarının açık olması?
açık olsun niye kapalı olsun
@Harunnn60 benden bukadar daha yazmıcam en azından bu haftaya yazmıcam gelecek haftaya yazarım @Ahmed e bukadar yeter ölen haftayı canlandırdık

1700 hite gelmişim.

Aynen ilk 3 bizim o yeterli.

Daha Dedikodu Gecesi geliyor asıl o baya olaylı olacak.
Bu hafta İTİRAFLAR birinci olmalı. Yalanlar ve iki taraflı oynayanlar ifşa oldu, hak ediyor bu başarıyı.
@S.G.A.T. ın çürük yarışmasını 1.yapacaz o yarışma sonucları ayrıdan açmıyor sinek avlıcaklarını bildikleri için
oylamanın konusundan veriyorlar

@Çiğdem- sonunda seninde tavrını ortaya koyman çok hoşuma gitti. Biz burada @Yiğitt ve @Harunnn60 ile olayları insanlara anlatmaya çalışırken sana yapılan haksızlıklara karşı gelirken susman olmuyordu zaten itiraflardada belirtmiş arkadaşlar susma diye.

Güzel oldu bu herkes tarafını yaptıklarını net bir şekilde gösterdi. Artık uzatıp onlara prim vermeye gerek yok.
Aslında @Dosi bana bir şey yapmadı ama Çiğdem'e yaptıklarından dolayı cephe almıştım @Yiğitt gibi. Hatta yarışmasında diğer yarışmalarda normal muhabbet edebiliyorduk ama Deniz için konu aynı değil. Onun yüzünden inanılmaz hakaretler işittim hiç bir şekilde kendisine iyi bir laf iyi bir sohbet edemem artık. Bende ona karşı Harun gibi net çizgimi belli edeyim çok yüz göz olmayalım.😉

tek bu itiraflar değil genel anlamda 4 yıldır her konuda destek oluyorsunuz bana @Yiğitt @Harunnn60 sen kaan atacan vsyle bende forumda reel hayatınızla ilgili bişi oldumu elimden geldince her sıkıntınızda destek olmaya çalısıyorum

Bu konuda şunu söyleyebilirim ikinizde kendi açımdan çok değerli kisilersiniz..yarışmalarda birçok durumda tartışmalar yada anlaşmazlıklar olabiliyor.forumda yarışmalarda çoğu kişi birbiriyle tartıştı yada anlaşmazlıklar oldu.@Dosi nin yarışmada puanı doğru hesapladinmi diye sorması art niyetli değil sadece yarışma açısından sorduğu bir soru olduğu kanısındayım.ayrıca dediğim sekilde yarışmalarda çok bu tarz tartışmalar oldu başka kişilerde de.yarışmalarda bunların olması aslında oldukça doğaldır

Teşekkürler cnm onun devamında ben açıklama yaptıktan sonra kavga etme çabalarına değinmek istedim sonrası abartıya kaçıyordu benim sana nekadar destek oldumu sen blişyorsun benim albümümden beridir