TVen İtiraf Ediyoruz 60.Bölüm

isveç gündeminden bir şey.
Dur diyeyim
bir bayan kendi düğününü yapmış damatsız. Belkide evde kalmış yani senin deyiminle ve öyle bir yöntem buldu demekki

haklı anam, ne çekecek erkeklerin kahrını

Bu örgüt filan ne oluyor dedim sokak'a özelden oda tam bende bilmiyorum dedi. Hatta gülüşmüştük.
Çünkü bu ekip örgüt konusunda şaka yaptığını düşünüyorduk.
Şimdi de darbeci olduk bro
İçeri atmasalar bari bu suçlamalar yüzünden.

vışşhh iyiymiş

aaa bu arada @mrt-06 güldürdü attığı mesaja @sokak sanati kalp atınca olmamışa çevirmiş varoş kavganıza beni alet etmeyin vallahi saçınız başınızı yolarım sizin çarpık @Çiğdem- ablaları kılıklılar.ss

Tamamdır müdür olay anlaşıldı.

Destere'nin şeyi daha ağır kullandığı onlarca mesajını bulurum çıkartırım ve ceza almadığını ispatlarım al sana kanıt buna itiraz edemezsin çünkü onun o tarz mesajları var sende biliyorsun. Şey kelimesi özellikle sansür amaçlı kullanıldı orada ve buna rağmen ceza aldı. Al sana taraf tutan yönetim. Konuşmaya gerek yok çünkü sultan Süleymanın sözü olan bir söz içinde ceza vermiştiniz ona girersem hiç çıkamazsınız.

Tamamdır müdür olay anlaşıldı.

Yem mi attın la yoksa

Her konuda beni hedef göstermen ve her olandan beni sorumlu tutman içindeki nefreti açığa çıkarıyor aslında, gerçekten konuşmaya gerek yok. Çok boş çünkü.

Aaa valla bilmiyorum ben birisi seni mimlemiş gibi gözüküyor.
Tahmin yürütmeye çalışıyorum ama aklıma da gelmiyor kim olabilir diye.
kız siz htgawm izlediniz mi 4.sezon başladı boş boş tartışmayın burada .ss @Dosi gelmişken bir michaela ile laurela bak da çatla öyle uyu

Her konuda beni hedef göstermen ve her olandan beni sorumlu tutman içindeki nefreti açığa çıkarıyor aslında, gerçekten konuşmaya gerek yok. Çok boş çünkü.

Evet art niyetliyim yapılan haksızlığa zamanı gelince ses çıkarttığım için çok kötü biriyim. Zaten boştu art arda cezaları yerken anlamıştım ben bunu

Evet art niyetliyim yapılan haksızlığa zamanı gelince ses çıkarttığım için çok kötü biriyim. Zaten boştu art arda cezaları yerken anlamıştım ben bunu
Yaptığın o pis hakaretlere rağmen banlanmadın hala bana ceza verdin diyorsun, o zaman evet gerekeni yapıp adil olan banlamaktı ama büyüklük bende kalsın dedim.

kız siz htgawm izlediniz mi 4.sezon başladı boş boş tartışmayın burada .ss @Dosi gelmişken bir michaela ile laurela bak da çatla öyle uyu

bende çatlama ve kıskanma duygusu yoktur daha anlayamadınmı

Seninle müzik zevkimiz pek yakın ve aynı oyuncuları beğeniyoruz genelde. Benim kadar zevklisin yani

O değilde faji kim lan forumdan baya uzak kaldım galiba editörleri tanımıyorum
bundan sonra herkes özelden kendini tanitsin

Yaptığın o pis hakaretlere rağmen banlanmadın hala bana ceza verdin diyorsun, o zaman evet gerekeni yapıp adil olan banlamaktı ama büyüklük bende kalsın dedim.

Az önce her şeyde beni hedef gösterdin diyorsun şimdi seni banlamadım şükür et diyorsun. 3 dakika önceyi unutup unutup yazma bana.

Eee nasıl minnet duymalıyız sana banlamadiğın için. Sana 2-3 çıkarcı kelimesi dışında ne hakaret ettim ki banlanacakmısım bak konuda denize denmiş. Deniz kadar büyüksün sende. İkimizde kalsın büyüklük.

O değilde faji kim lan forumdan baya uzak kaldım galiba editörleri tanımıyorum
bundan sonra herkes özelden kendini tanitsin
Emredersiniz

Sonra sana Polat gibi diyorlar, böyle laflar yazarsan tabii derler

Demek istediğimi anlamıyorsun ki sen aldığın tüm cezaları benden biliyorsun, bunla alakalı bunla alakasız her şeyi. O olayda senin banlanman lazımdı ben de banlamadım diyorum, yazdıkların öyle belirttiğin kadar hafif değildi emin ol. Dilerim anlayabilirsin.

o nasıl biter la 13 -14 sezon 😱 hem yerlisi vardı izlemedin @mrt-06 bak bu umut denen arkadaş doktorları beğenmemiş yabancı versiyonunu izliyor resmen şova ağır hakaret bu

Yabancı versiyonda ki oyuncuları çok benimsedim hele Adison
Miranda

En fazla dediğim çıkarcı tarzı cümleydi sanki küfür ettik. Banlanacak hiç bir şey yoktu. Söylediklerimi abartıp kendini haklı çıkartma peşindesin. Eğer öyle bir şey olsa buraya yazardın çünkü şuan beni burada linç etmek istiyorsun. Neyse ben anlamim sen yoluna herkes yoluna