- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
isveç gündeminden bir şey.ne haberi gız
Dur diyeyim
haklı anam, ne çekecek erkeklerin kahrını
isveç gündeminden bir şey.ne haberi gız
Şimdi de darbeci olduk broBu örgüt filan ne oluyor dedim sokak'a özelden oda tam bende bilmiyorum dedi. Hatta gülüşmüştük.Çünkü bu ekip örgüt konusunda şaka yaptığını düşünüyorduk.
vışşhh iyiymişisveç gündeminden bir şey.
Dur diyeyimbir bayan kendi düğününü yapmış damatsız. Belkide evde kalmış yani senin deyiminle ve öyle bir yöntem buldu demekki
haklı anam, ne çekecek erkeklerin kahrını
Aaa valla bilmiyorum ben birisi seni mimlemiş gibi gözüküyor.Şimdi de darbeci olduk broİçeri atmasalar bari bu suçlamalar yüzünden.
Tamamdır müdür olay anlaşıldı.Evet sırf benim isteğim olmasın diye karşı tarafa oy attınız ki kimsenin içtenlikle desteklediği bir isim bir grup bile yoktu birde hadi uzlaşalım diye alttan alacaktım. Siz arkadaşınızı sırf inat olsun diye yalnız bıraktınız ben ne anlayacağımı anlamıştım orada. Neyse haksız cezaların umarım vicdanını rahatsız eder yönetimde yapılan algıya sessiz kalman umarım seni rahatsız eder. Desterenin problem etmeyeceği bir şeyden bana çamur atmaya çalışman umarım seni rahatsız eder.
Ben bile unuttum konuşmayı kanka sadece konuştuk dedim yani köstebek falan yok
Mesajın baştan sona iftira kanıt desem yok, gördüğün bir mesaj var mı desem yok sadece İFTİRA, ben diyorum ki ŞEREFİMİ ortaya koyuyorum benim kişisel meselelerle yönetim işini birbirine karıştırmam, hala boş yapıyorsun.
Tamamdır müdür olay anlaşıldı.
Her konuda beni hedef göstermen ve her olandan beni sorumlu tutman içindeki nefreti açığa çıkarıyor aslında, gerçekten konuşmaya gerek yok. Çok boş çünkü.Destere'nin şeyi daha ağır kullandığı onlarca mesajını bulurum çıkartırım ve ceza almadığını ispatlarım al sana kanıt buna itiraz edemezsin çünkü onun o tarz mesajları var sende biliyorsun. Şey kelimesi özellikle sansür amaçlı kullanıldı orada ve buna rağmen ceza aldı. Al sana taraf tutan yönetim. Konuşmaya gerek yok çünkü sultan Süleymanın sözü olan bir söz içinde ceza vermiştiniz ona girersem hiç çıkamazsınız.
Aaa valla bilmiyorum ben birisi seni mimlemiş gibi gözüküyor.Tahmin yürütmeye çalışıyorum ama aklıma da gelmiyor kim olabilir diye.
kız siz htgawm izlediniz mi 4.sezon başladı boş boş tartışmayın burada .ss @Dosi gelmişken bir michaela ile laurela bak da çatla öyle uyuDestere'nin şeyi daha ağır kullandığı onlarca mesajını bulurum çıkartırım ve ceza almadığını ispatlarım al sana kanıt buna itiraz edemezsin çünkü onun o tarz mesajları var sende biliyorsun. Şey kelimesi özellikle sansür amaçlı kullanıldı orada ve buna rağmen ceza aldı. Al sana taraf tutan yönetim. Konuşmaya gerek yok çünkü sultan Süleymanın sözü olan bir söz içinde ceza vermiştiniz ona girersem hiç çıkamazsınız.
Yem mi attın la yoksa
Yapılan algı operasyona destekler bir mesaj yazmışsın tabii ki diss atacağım.vışşhh iyiymiş
aaa bu arada @mrt-06 güldürdü attığı mesaja @sokak sanati kalp atınca olmamışa çevirmiş varoş kavganıza beni alet etmeyin vallahi saçınız başınızı yolarım sizin çarpık @Çiğdem- ablaları kılıklılar.ss
Her konuda beni hedef göstermen ve her olandan beni sorumlu tutman içindeki nefreti açığa çıkarıyor aslında, gerçekten konuşmaya gerek yok. Çok boş çünkü.
Yapılan algı operasyona destekler bir mesaj yazmışsın tabii ki diss atacağım.
kız siz htgawm izlediniz mi 4.sezon başladı boş boş tartışmayın burada .ss @Dosi gelmişken bir michaela ile laurela bak da çatla öyle uyu
Yaptığın o pis hakaretlere rağmen banlanmadın hala bana ceza verdin diyorsun, o zaman evet gerekeni yapıp adil olan banlamaktı ama büyüklük bende kalsın dedim.Evet art niyetliyim yapılan haksızlığa zamanı gelince ses çıkarttığım için çok kötü biriyim. Zaten boştu art arda cezaları yerken anlamıştım ben bunu
o nasıl biter la 13 -14 sezon 😱 hem yerlisi vardı izlemedin @mrt-06 bak bu umut denen arkadaş doktorları beğenmemiş yabancı versiyonunu izliyor resmen şova ağır hakaret buGrey's Anatomy bitsin izlerim belki
bende çatlama ve kıskanma duygusu yoktur daha anlayamadınmıkız siz htgawm izlediniz mi 4.sezon başladı boş boş tartışmayın burada .ss @Dosi gelmişken bir michaela ile laurela bak da çatla öyle uyu
Yaptığın o pis hakaretlere rağmen banlanmadın hala bana ceza verdin diyorsun, o zaman evet gerekeni yapıp adil olan banlamaktı ama büyüklük bende kalsın dedim.
EmredersinizO değilde faji kim lan forumdan baya uzak kaldım galiba editörleri tanımıyorumbundan sonra herkes özelden kendini tanitsin
Demek istediğimi anlamıyorsun ki sen aldığın tüm cezaları benden biliyorsun, bunla alakalı bunla alakasız her şeyi. O olayda senin banlanman lazımdı ben de banlamadım diyorum, yazdıkların öyle belirttiğin kadar hafif değildi emin ol. Dilerim anlayabilirsin.Az önce her şeyde beni hedef gösterdin diyorsun şimdi seni banlamadım şükür et diyorsun. 3 dakika önceyi unutup unutup yazma bana.
Eee nasıl minnet duymalıyız sana banlamadiğın için. Sana 2-3 çıkarcı kelimesi dışında ne hakaret ettim ki banlanacakmısım bak konuda denize denmiş. Deniz kadar büyüksün sende. İkimizde kalsın büyüklük.
o nasıl biter la 13 -14 sezon 😱 hem yerlisi vardı izlemedin @mrt-06 bak bu umut denen arkadaş doktorları beğenmemiş yabancı versiyonunu izliyor resmen şova ağır hakaret bu
Demek istediğimi anlamıyorsun ki sen aldığın tüm cezaları benden biliyorsun, bunla alakalı bunla alakasız her şeyi. O olayda senin banlanman lazımdı ben de banlamadım diyorum, yazdıkların öyle belirttiğin kadar hafif değildi emin ol. Dilerim anlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?