İsviçre 3-1 Türkiye | Türkiye Euro 2020'ye Veda Etti!

Maç sonucu ne olur?

• İsviçre kazanır

Oy: 6 85.7%
  • Berabere biter

Oy: 0 0.0%
  • Türkiye kazanır.

Oy: 1 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Gollerin Uğurcan'ın hatası olduğunu düşünmüyorum. Iki golde de adamları çok boş bıraktılar. Karşı karşıya pozisyonda golü de engelledi zaten.

Ozan çok formsuz gelmiş. Keşke en azından son maçta diğerlerine şans verseydi.

Cengiz'in şampiyonadan önce belli olan form durumu sonrası milli takıma girmesi bile şüpheli iken bu kadar süre alması doğru değil.

Kanatların hiç biri iyi değil. 3 kaliteli defans oyuncun, yeterli seviyede de beklerin var. Biraz risk alınıp üçlü defans denenebilirdi.

Reactions: Gerekli24
İrfan, Şampiyonlar Ligi'nde yaptıklarını burada da yaptı. İyi bari en azından 1 golümüz oldu.

Reactions: 12.Adam
Hakan Çalhanoğlu adlı balonun üç maçta yapamadığını tek maçta yaptı. Oynatmayan düşünsün.
Ona varya öyle böyle kurulmuyorum. Ciddi anlamda soruyorum milli takımda maç almışlığı var mı? Herif kaç yıldır oynuyor bir tane olumlu hareketi yok. Turnuva sonrası acaba hangi takıma gidecek merakla takip edeceğim.

Kötü performans göstermesi belki maliyetini düşürür. Eğer İtalya’da kalmaz ve kalburüstü takıma gitmezse Galatasaray’a yolu bi ihtimal düşebilir... Ben de beğenmiyorum abartılı bir isim ama Süper Lig şartlarında iş yapar bence Galatasaray’da.

Şu anda Türkiye'ye karşı oynamak ne kadar zevklidir be. Paso hücum ediyorsun.

Bu çiftçi liginde iş yapmayacak oyuncu mu var?
Menajeri yine bir yere pazarlar bunu. Buraya düşecek kadar ondan vazgeçmemişlerdir.

Reactions: Tolstoyevski
Bu kadar rezil bir turnuva çıkaracağımızı hiç sanmıyordum. Tam milli takıma dair ümitlerimiz yeşermişti yine başladığımız noktaya döndük. Takımın başına geçirilebilecek nitelikte çok fazla teknik adam da yok...

Reactions: Gerekli24
Mustafa Denizli ?

Çok büyük umutlarla geldiğimiz turnuvaya takım hiç hazır gelmemiş. Taktik işini falan geçtim oyuncularda ruh bile yoktu. Şu sonuçların hiç bir bahanesi olamaz.

Bizim için tek iyi yanı her ne kadar içeride saçma sapan yorumlar yapılsa da avrupa takımlarının Uğurcan'ı görmesi oldu. Bu saatten sonra transferi artık garantidir. Belki uçuk bir rakama gitmeyecek ama en azından bizi mutlu edecek kadar para getirecek. Yolu açık olsun. Ben ondan razıyım.