459 tane Faruk ismi var burada 15 tanesi kadın ama ikinci isim olarak geçmekte,yani hitap ismi olarak değil veeeeeee
Bizim de İsveç'te yaşayan akrabalarımız var ama inan hangi şehirdeler bilmiyorum.Hatta yine aynı taraftan Hamburg'da yaşayan akrabalar var, evet karnım aç ve nerden bilmiyorum ama konuyu dönere getirdim. @kerem le ikiniz benim için bol bol yiyin, çünkü Türkiye'de yoğurt soslu döner bulamıyorum. Belki İstanbul'da vardır araştıracağım.
Bence de Türkiye'nin yarım ekmek döneri gibisi yok. Tadı hala damağımda. Da orada da zaziki var beni bildiğim?Benide acıktırdın şimdialacağın olsun.
Ben Türkiye'nin tavuk döner ekmek arasını daha çok seviyorum
Bence de Türkiye'nin yarım ekmek döneri gibisi yok. Tadı hala damağımda. Da orada da zaziki var beni bildiğim?
Biz burada döner almaya çekinir hale geldik, malum.
Benim dediğim bu tarzBence de Türkiye'nin yarım ekmek döneri gibisi yok. Tadı hala damağımda. Da orada da zaziki var beni bildiğim?
Biz burada döner almaya çekinir hale geldik, malum.
Ahahha okudum okudum bi daha okudum bunu yazarken bile okuyorum ama hiç bişey anlamadım459 tane Faruk ismi var burada 15 tanesi kadın ama ikinci isim olarak geçmekte,yani hitap ismi olarak değil veeeeeee
ortalama yaş 41,1yani burada bile yaşlısın@xemrexxx
Yahu başlıkta neresini yazmışım?İsveç'te tabikiAhahha okudum okudum bi daha okudum bunu yazarken bile okuyorum ama hiç bişey anlamadımForumda mı 459 tane var?
Virüs malum. Zaten kapalı diye biliyorum oralar.Neden çekinir hale geldiniz.
Ben bu döneri Türkiye'de hiç görmedim. Benim bildiğim yarım somun ekmeğin arası yapılıyor hep.Benim dediğim bu tarzAlacağın olsun @MayısKralı çok fena acıktımsuyla geçiştirip uyuyayım açlıktan bayılmadan:
Ne istiyorsun benden.
Evet senin ismi aratınca ufak çaplı bir şok geçirdimAhmed ve ya Ahmad olarak geçiyor ismim.Bizim ülkede ise Əhməd.
Zaten arap ve müslüman tüm topluluklarda var, İsveç de büyük müslüman nüfusu ile seçiliyor. En maksimum benim ismim çıkar gibi.@Dosi
Ne istiyorsun benden.
Ben konunun içeriğini değiştireyim. 'İsveç'te sizin isminizde kaç erkek ve kadın ismi mevcut ve ortalama yaş kaç' diye yazayım. Şaşırmayın, kadın isimlerde ilginç şekilde çıkıyorDirekt “Enes” yazmak yerine seni etiketledim adaşım, bir taşla iki kuş.
Emre ve Yunus Emre isimleri mevcut ama ben Emre ismine baktım ve toplam 680 tane Emre ismi var İsveç'te ve ortalama yaşı 16.8 yani, yeni nesildekilere bu isim daha çok verilmeye başlamış😊 @xemrexxx seni de etiketliyekim
Queen heryerde kendini belli ediyor.Evet senin ismi aratınca ufak çaplı bir şok geçirdim
Ahmed olarak 16.113 erkek ismi var (yarısı hitap edilen isim) ve
5850 kadın ismi ama bunların sadece 13 tanesi hitap olarak kullandıkları isim, yani iki isimli kişiler olunuyor.
Ahmet olarakta 1045 isim mevcut.
Ortalama yaş ise Ahmed 27, Ahmet ise 41
Eee yani, buradan nereye varmak istiyorsun.Direkt “Enes” yazmak yerine seni etiketledim adaşım, bir taşla iki kuş.
Zaten konuyu ilkte çözemedim, ne anlattığını falan.Ben konunun içeriğini değiştireyim. 'İsveç'te sizin isminizde kaç erkek ve kadın ismi mevcut ve ortalama yaş kaç' diye yazayım. Şaşırmayın, kadın isimlerde ilginç şekilde çıkıyorMisal İsa isveçlilerde olan bir isim ama kadın ismi. İsmail ise özellikle Somalilerde kadın ismi olarakta geçebiliyor@MEnes @MasacRE @Tolstoyevski @Araf
Ne istiyorsun benden.
Denes ve İrenes isimleride size yakın isimeler burda mevcut olan.Direkt “Enes” yazmak yerine seni etiketledim adaşım, bir taşla iki kuş.
Konunun amacı farklıydı ama bir anda başka yere kaydı olayEee yani, buradan nereye varmak istiyorsun.Ha tamam yine benim kopyam olduğunu söylüyorsun, anladım...
Zaten konuyu ilkte çözemedim, ne anlattığını falan.Ama şimdi okuyunca çözdüm diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?