- Reaksiyon puanı
- 116,113
- Puanı
- 1,060
Yok artık daha nelerKesin Helen Cumhuriyeti için yarıştı diye küsmüşsünüzdür
Birinci olmadan önce bununla yarışmıştı. Bunu da seviyordum
Yok artık daha nelerKesin Helen Cumhuriyeti için yarıştı diye küsmüşsünüzdür
Aferin size biz olsak tavır alırdık kesinYok artık daha neler12 puanı kaptı bizden artı senelerrrrrrrr önceydi ve aşırı destek olduk
Birinci olmadan önce bununla yarışmıştı. Bunu da seviyordum
İşte iftira atmadan önce iyi düşünAferin size biz olsak tavır alırdık kesin
Konuyu geç buldun, şaşırttınYine sadece @Dosi 'yi ilgilendiren bir konu...
caktirma Eric'i yeni dinledimBunun şu "nana na-na-na" şeyi ve anlamsız sesleri akılda kalıyor ve puana etki etmiş olmalı
Bu arada ben şu çok sevdiğim şarkının da İsveç'in adayı olduğunu sanıyordum 😱 Belki de senin Helena için İsveçli vb. dediğin için aklımda öyle kalmış olmalı ama meğer Yunan adayıymış.Ve kesinlikle benim için gelmiş geçmiş en iyi Eurovision şarkısıdır, Eurovision'un çok ötesinde bir başyapıt...
caktirma Eric'i yeni dinledimyalniz bu da iyiymis.
Eric populer bir yorumcu. Tusse'yi ilkez dinledim. Eric daha önce 2011 senesinde katilmis. hatirliyorum cunku sarkiya eslik ettimozamanlar kacirmazdim. 3. olmustu ESC'de ve ozaman 20 yasindaydi.
rock mu?Tarzı pek benlik değilmiş, ileri sararak dinledim ama bu tür rock tarzı şeyler nadiren kulağa hitap ediyor bende.
2011'de ben şu bizim parçayı da hiç beğenmemiştim, ona yakın bulduğumdan belki de.rock mu?pop bence busana hitap etmemis ama Avrupalilar 3. yapmis yani begenmis
Rimi Rimi Ley sarkisindan daha iyi sayilir2011'de ben şu bizim parçayı da hiç beğenmemiştim, ona yakın bulduğumdan belki de.
Neyi kaçırmazdın ve bıraktın bu türü mü, grubu mu yoksa Eurovision'u muRimi Rimi Ley sarkisindan daha iyi sayilirEskiden hic kacirmazdim. Son senelerde biraktim resmen
Eurovision.Neyi kaçırmazdın ve bıraktın bu türü mü, grubu mu yoksa Eurovision'u mu
Millet genelde üni zamanlarında daha çok ilgi gösterir sende tam tersi olmuş, kafanı full derslere odaklamışsınEurovision.
öncelikle Isvec'in Melodifestivalen programini haftalarca izlerdim, Sonra tüm ülkeleri degerlendirip yorumlamalarini ve ardindan ESC.
Uni zamani koptum
okul zamani sosyal hayati bile 0'a indirdimMillet genelde üni zamanlarında daha çok ilgi gösterir sende tam tersi olmuş, kafanı full derslere odaklamışsın
Melodifestival'e hiç gittiğin oldu mu?
Koskoca İsveç'den bula bula bunu mu buldunuzKazanan kişiyi kadın sandım başta ama sonra yorumlarda 'he' diye okudum
Kendisi küçük yaşta İsveç'e ailesiz gelmiş ve Yetenek Sizsiniz yarışmasında çocukluk performanslarını izledim. Ordan kadın yorumcu olmadığınına emin oldum.
@-potterhead- eklersin artık bunuda konuya. Söz konusu yaşadığım ülke olunca ayrı açtım konusunu.
@BesaleT senle bu senede Melodifestivalen'i yorumlayamadık ama sen zaten oldukça yoğunsun. Fırsatın olmazdı
@MasacRE geçen sene 3 kadın yarışmacı kızı beğenmemişti. Bu sene memnun kalır umarım
Sana hoşgeldin hediyesiKoskoca İsveç'den bula bula bunu mu buldunuz
Yazık yazık, İsveç bitmiş resmen...Sana hoşgeldin hediyesi
Kazanan bu olmasaydı yine bir erkek kazanacaktışansına küs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?