çiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ssİnanmıyorum
çiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ssİnanmıyorum
Keşke gelse de yaksa seniçiğdem döndüğünde yanında çok dolaşmayalım onun da yaşı baya var unutur falan böyle bir yerde .ss
Faruk böyleyse Murat kundaktaki bebek heralde
Ayy Esma sultana ne oldu yaa
Geç kaldın konusunu senden önce açtım bile.
O3 mü muhafızın yapımcısı
Güneş bile onun üstüne doğarKeşke gelse de yaksa seni
Ne zaman geberecek buGüneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Güneşim solduGüneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Güneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Aferin izliyon demek2 haftadır hizmetçiler başrol oldu.
Bacakların da yüzün gibi çirkin
Aferin izliyon demek
Dilin de çirkinmiş
Mezarının üstüne doğduğu zaman haber ver.Güneş bile onun üstüne doğar@Dosi @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE Ekli dosyayı görüntüle 67689
Neyse hayırlısıyla son 4 bölüm artık kurtuluş yakın.
Memeleri daha güzelDilin de çirkinmiş
Gülperi bitsin hemen izliyorumMemeleri daha güzelEkli dosyayı görüntüle 67700
Sen özellikle bu filmini seversin@Forumdash bayılır ; @xBUGRAx de @Maskeli Fedai yi ayıltır@vadikızı iki dua okur doğru yolu bulsunlar diye
Ekli dosyayı görüntüle 67699
2.si çıkacak filmin yoğun talep var 'Gülperi bitsin hemen izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?