Diriliş nalaka?Diriliş in 15 aldığı sistemi savunuyorsan o senin RTE fanligin tatlım![]()
İstanbullu Gelin'in 3 reyting aldığı gerçeğini kabullenemiyorsan o senin sorunun hayatım.
Diriliş nalaka?Diriliş in 15 aldığı sistemi savunuyorsan o senin RTE fanligin tatlım![]()
Tatlım sistemde lider açık ara ATV ; yükselen yıldız RTE nin yakini öldü diye eğlence programı yayınlanmayan macun un TV 8 i yani Esma sultanima laf ederken RTE nin safına geçtin hayırlı olsun zaten @Harunnn60 dedesi de bahçeli ydu iyi anlaşirsinizDiriliş nalaka?
İstanbullu Gelin'in 3 reyting aldığı gerçeğini kabullenemiyorsan o senin sorunun hayatım.![]()
Konuyu İG'den RTE'ci olduğumu iddiasına getiren seni kınıyorum. Bana RTE'cisin dediğin için diri diri yakılmalısın.Tatlım sistemde lider açık ara ATV ; yükselen yıldız RTE nin yakini öldü diye eğlence programı yayınlanmayan macun un TV 8 i yani Esma sultanima laf ederken RTE nin safına geçtin hayırlı olsun zaten @Harunnn60 dedesi de bahçeli ydu iyi anlaşirsiniz![]()
Kız sen 62 yi geçtin artık kim napsın sni, pörsümüş
O yaşta nasıl olursun acaba
biz hep 18 de kalacağımız için her asırda alıcımız çıkar mutlaka ama teklifleri herzamanki gibi reddederiz hogatha biz birbirimize yeteriz
senin kramp teyzenin ahı gitmiş vahı kalmış bunca yıllık merkelde bile mihrap hala sağlam krampta ne minare ne mihrap varHayatim merkel teyzemin veliahtı kramp teyzem şimdiden anketlerde 1. Ayol sana en büyük gölü atmışım 2000 km öteden RTE ci olsan nolacakEkli dosyayı görüntüle 63021
Kız sen 62 yi geçtin artık kim napsın sni, pörsümüş![]()
O yaşta nasıl olursun acaba![]()
@destere Söylemiş biz hep 18 kalmaya devam vampirler gibi gerçi onlar bile 30 a kadar yaşlanıyordu biz onlardanda ayrıcalıklıyızbiz hep 18 de kalacağımız için her asırda alıcımız çıkar mutlaka ama teklifleri herzamanki gibi reddederiz hogatha biz birbirimize yeteriz![]()
Kiz Aralık'ta ben 26 olucam nesi 27 ve onun 😱
İnsan hissediği yaştadır ayoll 30 da olsak biz hep 18 @destere ile siz kendi derdinize yanın yakında size amca diyebilirizKiz Aralık'ta ben 26 olucam nesi 27 ve onun 😱
@serhattİnsan hissediği yaştadır ayoll 30 da olsak biz hep 18 @destere ile siz kendi derdinize yanın yakında size amca diyebiliriz![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60
@serhatt a Teyze deriz![]()
![]()
@cookies
Ben daha çıtırım çok şükürİnsan hissediği yaştadır ayoll 30 da olsak biz hep 18 @destere ile siz kendi derdinize yanın yakında size amca diyebiliriz![]()
![]()
@xemrexxx @Harunnn60
@serhatt a Teyze deriz![]()
![]()
@cookies
Konuyu İG'den RTE'ci olduğumu iddiasına getiren seni kınıyorum. Bana RTE'cisin dediğin için diri diri yakılmalısın.![]()
senin kramp teyzenin ahı gitmiş vahı kalmış bunca yıllık merkelde bile mihrap hala sağlam krampta ne minare ne mihrap var
![]()
kraliçe kalesine dönüyor çigdemle kerem az ötede ağlayınBen daha çıtırım çok şükür![]()