Ayhh darısı başımanişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 62826
Ayhh darısı başımanişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
Sen anca başkalarının nişanına düğününe gitmeye devam etnişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
İyi kapak
Bu genç yaşta niye evlenelim senin gibi kart Serhat gibi adı cikmis değilimİyi kapak
benim adım sadece burda çıktı o da senin yüzünden,reelde gayet namuslu biliniyorumBu genç yaşta niye evlenelim senin gibi kart Serhat gibi adı cikmis değilim
Yüzünden sahtekarlık akıyordu bee gördükbenim adım sadece burda çıktı o da senin yüzünden,reelde gayet namuslu biliniyorum
Nerde akıyor pardon
Totalde batınca total olmaya çalışmışlar ama nafile. Halk senin çakma Esma Sultan'ına yüz vermiyor artık. Çatla.nişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
3. Sezonda bitecek ayol daha nolsun 140 dk X 80-85 bölüm yeterince izlemiş olucazTotalde batınca total olmaya çalışmışlar ama nafile. Halk senin çakma Esma Sultan'ına yüz vermiyor artık. Çatla.
3. Sezon diplerde bitecek ama. Çakmalık da bir yere kadar. Gerçek Esma Sultan budur;3. Sezonda bitecek ayol daha nolsun 140 dk X 80-85 bölüm yeterince izlemiş olucaz
Kiz daha otobüsteyim22.40 sonrasını izliyebilicem inşallah istemezler o zamana Esma kızımizı
Otobüsün lastiği patlar inş.Kiz daha otobüsteyim22.40 sonrasını izliyebilicem inşallah istemezler o zamana Esma kızımizı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?