Güya büyüdüklerinde Cedrick tecavüz ediyormuş hamile kalıyormuş falan filancedric ve chenle alakalı aklıma fantazik fikirler düşürdün bir kere ben o dediğin sahneyi bulurum mutlaka![]()
Güya büyüdüklerinde Cedrick tecavüz ediyormuş hamile kalıyormuş falan filancedric ve chenle alakalı aklıma fantazik fikirler düşürdün bir kere ben o dediğin sahneyi bulurum mutlaka![]()
Körler sağırlar birbirini ağırlar züğürt tesellisi sizinkibiz hogathamla daha 18 inde hayatımızın baharında taze çiçekler gibiyiz misler gibi kokuyoruz kokutuyoruz çevremizi
bize çaldığınız karalar bir taraflarınızı karalar umarım![]()
Güya büyüdüklerinde Cedrick tecavüz ediyormuş hamile kalıyormuş falan filanAma ben bunları uydurma görüyorum sahne falan yok her çizgi filme tuhaf tuhaf sonlar icaat etmişler tom jerry intihar ediyormuş güya senin Sarı sapık adam escinsel oluyormuş bir sürü saçmalık
![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa allah belanı vermesin onumu aradın tövbe tövbebu sanırım dediğin sahne
Yolcu yolunda gerek, hadi yallah diğer tarafa
Zaten palamut ve fındık dışında birşey yemiyorsun, ne alışverişi
Son alışverişin olur inş
cedric kendisini emin ellere bırakmış bişey olmazHhahah Aaa allah belanı vermesin onumu aradın tövbe tövbe![]()
![]()
Bilmiyorum ama burada sankı kız cedrice bir şey yapıyormuş gibi cedric hamile olmasın
![]()
![]()
![]()
Evde kalma diye birşey yokmuş bakk
Düşürseydi keşke.![]()
Güya büyüdüklerinde Cedrick tecavüz ediyormuş hamile kalıyormuş falan filanAma ben bunları uydurma görüyorum sahne falan yok her çizgi filme tuhaf tuhaf sonlar icaat etmişler tom jerry intihar ediyormuş güya senin Sarı sapık adam escinsel oluyormuş bir sürü saçmalık
![]()
![]()
![]()
Onların felsefesi bu
Körler sağırlar birbirini ağırlar züğürt tesellisi sizinki![]()
nişanimiz var yarinbu sanırım dediğin sahne
nişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 62826
nişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
aradan diloşu alayım diğerlerine atları salayımnişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur