Ayhh darısı başımanişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
@Dosi @Aserat @Billy Kane @Maskeli Fedai @Yiğitt @turkuazz @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 62826
Ayhh darısı başımanişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
Sen anca başkalarının nişanına düğününe gitmeye devam etnişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
İyi kapak
Bu genç yaşta niye evlenelim senin gibi kart Serhat gibi adı cikmis değilimİyi kapak![]()
benim adım sadece burda çıktı o da senin yüzünden,reelde gayet namuslu biliniyorumBu genç yaşta niye evlenelim senin gibi kart Serhat gibi adı cikmis değilim![]()
Yüzünden sahtekarlık akıyordu bee gördükbenim adım sadece burda çıktı o da senin yüzünden,reelde gayet namuslu biliniyorum![]()
Nerde akıyor pardon
Totalde batınca total olmaya çalışmışlar ama nafile. Halk senin çakma Esma Sultan'ına yüz vermiyor artık. Çatla.nişanimiz var yarinherkesi bekleriz @kerem kudur
3. Sezonda bitecek ayol daha nolsun 140 dk X 80-85 bölüm yeterince izlemiş olucazTotalde batınca total olmaya çalışmışlar ama nafile. Halk senin çakma Esma Sultan'ına yüz vermiyor artık. Çatla.![]()
3. Sezon diplerde bitecek ama. Çakmalık da bir yere kadar. Gerçek Esma Sultan budur;3. Sezonda bitecek ayol daha nolsun 140 dk X 80-85 bölüm yeterince izlemiş olucaz![]()
Kiz daha otobüsteyim22.40 sonrasını izliyebilicem inşallah istemezler o zamana Esma kızımizı
Otobüsün lastiği patlar inş.Kiz daha otobüsteyim22.40 sonrasını izliyebilicem inşallah istemezler o zamana Esma kızımizı