@Çiğdem- e nine diyoruz artık yay bunu herkesekız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al
@Çiğdem- e nine diyoruz artık yay bunu herkesekız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al
biz sadece gerçekleri söyleriz hogatha küfürlü gif varidi şimdi koymayayım şuraya yönetimde sahte biz atacan varken bişi olmuyordu neyse sen küfür yemiş gibi hisset cadoloz
kız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al
İkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruzSen onun tarafına geçtin asıl bana amca diyerek algı yapmaya çalışıyorsun
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yani
İkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruz@xemrexxx İkimizi çoktan büyülemiş inmidir cinmidir
Sen bana karşı algı yapmasan bunlar olmayacaktıİkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruz@xemrexxx İkimizi çoktan büyülemiş inmidir cinmidir
Sana da bişey diyecez de diyemiyoruzkız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al
Sen bana karşı algı yapmasan bunlar olmayacaktı
Bu yer cücesi zaten 4 yıldır bunu iddia ediyor ona kalsa Annemden ben yaş olarak büyüğümla bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem@destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
biz torunumuzun torununu gömmüş safiye sultanız bize bişi desen nolur faruıkcuğumSana da bişey diyecez de diyemiyoruz
Oha o dönemde DNA'dan klon mu yapıyordunuz naptınızbiz torunumuzun torununu gömmüş safiye sultanız bize bişi desen nolur faruıkcuğum
biz 1619 da ölmüşüz torunumuz sultan ahmedin torunu adını unuttuğumuz 8-10 aylık bebekten sonraOha o dönemde DNA'dan klon mu yapıyordunuz naptınızTorununun torunu ne bee
Şekerim bunlarla beni baştan çıkartmaya çalışma boşuna ben zaten izliyorum diziyisorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeaslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyirahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara
neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem@destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
Hahaha niye erken geldiniz avlamış siziHhaha bu gece erken geldik yakalandık@Forumdash @eskici @gözlemci
@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba
sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeaslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyirahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara
neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem@destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
Bu sefer geç geldim ben kurtuldum ama @destere yakalanmıs @xemrexxx eHahaha niye erken geldiniz avlamış sizi
Ben gelmedim yakalanmadım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?