Merak etme izleyecemla tespit böceğitespit veya tespih yapacağına arada bir bir diziyide sona kadar izlesende bir değişiklik olsa
![]()
resimlere bakarak şu kadarını çözdüm bu kızlar açıkta bişey görmüşay şimdi destere totosunu kaldırığ da 7:14 ü açamaz ben o yüzden güzelim sahneden birkaç kare paylaşıp @Çiğdem- @Dosi @vadikızı cadoloz üçgenini çatlatıp how to get away with murderer izlemeye kaçıyorum
@MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @XanTier şunlara bir yorum alalım
Ekli dosyayı görüntüle 58422 Ekli dosyayı görüntüle 58423 Ekli dosyayı görüntüle 58424 Ekli dosyayı görüntüle 58425 Ekli dosyayı görüntüle 58426
Aslı Enver'in güzelliği @Çiğdem- in onu çekememesinden belli zaten, daha bir şey demeye gerek var mıay şimdi destere totosunu kaldırığ da 7:14 ü açamaz ben o yüzden güzelim sahneden birkaç kare paylaşıp @Çiğdem- @Dosi @vadikızı cadoloz üçgenini çatlatıp how to get away with murderer izlemeye kaçıyorum
@MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @XanTier şunlara bir yorum alalım
Ekli dosyayı görüntüle 58422 Ekli dosyayı görüntüle 58423 Ekli dosyayı görüntüle 58424 Ekli dosyayı görüntüle 58425 Ekli dosyayı görüntüle 58426
hogatham 13 yaşındaymış ben 12dur bir soralım @Halef çiğdem ablan / teyzen kaç yaşında oluyor panpa?![]()
Hmm 1. Dünya savaşında doğduğuna göre herhalde 149 falandır. Ajda Pekkan'ın ablası kadardur bir soralım @Halef çiğdem ablan / teyzen kaç yaşında oluyor panpa?![]()
sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeAslı Enver'in güzelliği @Çiğdem- in onu çekememesinden belli zaten, daha bir şey demeye gerek var mıHtgawm da devam ediyor mu hala ya bitirsinler onu artık çok uzadı
![]()
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayıHmm 1. Dünya savaşında doğduğuna göre herhalde 149 falandır. Ajda Pekkan'ın ablası kadarAma neymiş efendim 21. Yüzyılda doğmuşmuş
![]()
orda sabitleyelim bence öyle kalsın
sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeaslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyi
rahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara
neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım
![]()
![]()
![]()
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı![]()
Ne zamandır nineler torunlarına amca der oldu
bu durumda seni sıbyancılıktan tutuklatabilirizorda sabitleyelim bence öyle kalsın![]()
Emre hipnotize ediyor napayım
Onun matbası var oradan uyduruyor açtığı haberlere bile inanmaEmre hipnotize ediyor napayım![]()
Emrenin tarafına geçiyorsun demek 😕😕😕
Onun matbası var oradan uyduruyor açtığı haberlere bile inanma@xemrexxx
biz sadece gerçekleri söyleriz hogatha küfürlü gif varidi şimdi koymayayım şuraya yönetimde sahte biz atacan varken bişi olmuyordu neyse sen küfür yemiş gibi hisset cadolozEmre hipnotize ediyor napayım![]()
Sen onun tarafına geçtin asıl bana amca diyerek algı yapmaya çalışıyorsunOnun matbası var oradan uyduruyor açtığı haberlere bile inanma@xemrexxx
kız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not alSen onun tarafına geçtin asıl bana amca diyerek algı yapmaya çalışıyorsun![]()
![]()