İstanbullu Gelin - Şok Eden Konuk (36.Bölüm)

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,823
Puanı
1,060
Garip'in eski eşi Siren ve tavırları geceye damgasını vurdu.

@Çiğdem- hürafesi tutar inş:A
aha geldi tosbağa:) siperlere doğru kaçın @Çiğdem- @Forumdash :) gökten karpuz yağacak :)
Az sonra gidiecem zaten:A

aha geldi tosbağa:) siperlere doğru kaçın @Çiğdem- @Forumdash :) gökten karpuz yağacak :)
Hhaha bu gece erken geldik yakalandık :F :F :F @Forumdash @eskici @gözlemci

@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba :A :A :A

bildirimlere yarın Queen Fazileti izlerken bakacağım korkma :A neyse bu arada 7:14 e bak negzel gülüyorlar artık @Çiğdem- e bakınca miden bulanır onları görünce:A
hah işte böyle dakika veya saniye söyle bakalım hepsine bakmam imkansız kol gibi video koyuyorsun onu bitirmek bir bölümü tüketmek demek hiç işim olmaz :)

Hhaha bu gece erken geldik yakalandık :F :F :F @Forumdash @eskici @gözlemci

@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba :A :A :A
allah bilir istanbullku gelinin sırf bu bölümüne bakmıştır :)

bugün fazla durmayacakmış alarm seviyesini düşürelim hemen :))

hah işte böyle dakika veya saniye söyle bakalım hepsine bakmam imkansız kol gibi video koyuyorsun onu bitirmek bir bölümü tüketmek demek hiç işim olmaz :)

Hemen senle benden bir örnek buluyor onu diziyi izliyorum diye paylaşıyor :A :A :A @Forumdash

Terfi etmesine gerek yok zaten koca karı oldu da hurafesi doğru olabilir :A KVP bunun yuzunden bitmiş:A @Çiğdem-

Ama oklava olacaktı o terlik değil :A

o açıdan düşünmemiştim :A

Benim tespitlerim her zaman doğru çıkar :A :A

Bakıyor bana @destere e uygun bir sahne bulup geliyor burada diziyi izliyormuş gibi ama o sahneden başka bölüm yorumu yok @xemrexxx :A :A :A
ay şimdi destere totosunu kaldırığ da 7:14 ü açamaz ben o yüzden güzelim sahneden birkaç kare paylaşıp @Çiğdem- @Dosi @vadikızı cadoloz üçgenini çatlatıp how to get away with murderer izlemeye kaçıyorum :X
@MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @XanTier şunlara bir yorum alalım :bhr:
DVnuFVcV4AIzHdV.jpg DVnuGO4UQAME3Ap.jpg DVnuFvuUMAI0R8c.jpg DVns4qqUMAAkDSy.jpg DVns4blVQAAc418.jpg