Ay bunun neresi şok eden konuk. Biliyorduk zaten
bildirimlere yarın Queen Fazileti izlerken bakacağım korkma
Hhaha bu gece erken geldik yakalandık
dizi 36. bölüme gelmiş tek bir bölümünü izlememişim hala reklam yapıyor izlemem hiç boşuna uğraşmaGarip'in eski eşi Siren ve tavırları geceye damgasını vurdu.
ne hurafesi la çiğdem koca karılığa mı terfi etti😱
konaKTAkiler şok olduAy bunun neresi şok eden konuk. Biliyorduk zaten![]()
hah işte böyle dakika veya saniye söyle bakalım hepsine bakmam imkansız kol gibi video koyuyorsun onu bitirmek bir bölümü tüketmek demek hiç işim olmazbildirimlere yarın Queen Fazileti izlerken bakacağım korkmaneyse bu arada 7:14 e bak negzel gülüyorlar artık @Çiğdem- e bakınca miden bulanır onları görünce
![]()
allah bilir istanbullku gelinin sırf bu bölümüne bakmıştırHhaha bu gece erken geldik yakalandık![]()
![]()
@Forumdash @eskici @gözlemci
@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba![]()
![]()
![]()
bugün fazla durmayacakmış alarm seviyesini düşürelim hemen
Terfi etmesine gerek yok zaten koca karı oldu da hurafesi doğru olabilirne hurafesi la çiğdem koca karılığa mı terfi etti😱
konaKTAkiler şok oldu![]()
Hemen senle benden bir örnek buluyor onu diziyi izliyorum diye paylaşıyorhah işte böyle dakika veya saniye söyle bakalım hepsine bakmam imkansız kol gibi video koyuyorsun onu bitirmek bir bölümü tüketmek demek hiç işim olmaz
allah bilir istanbullku gelinin sırf bu bölümüne bakmıştır
bugün fazla durmayacakmış alarm seviyesini düşürelim hemen)
o açıdan düşünmemiştimne hurafesi la çiğdem koca karılığa mı terfi etti😱
konaKTAkiler şok oldu![]()
Benim tespitlerim her zaman doğru çıkarHhaha bu gece erken geldik yakalandık![]()
![]()
@Forumdash @eskici @gözlemci
@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba![]()
![]()
![]()
la tespit böceğiBenim tespitlerim her zaman doğru çıkar![]()
![]()
hah işte böyle dakika veya saniye söyle bakalım hepsine bakmam imkansız kol gibi video koyuyorsun onu bitirmek bir bölümü tüketmek demek hiç işim olmaz
allah bilir istanbullku gelinin sırf bu bölümüne bakmıştır
bugün fazla durmayacakmış alarm seviyesini düşürelim hemen)
Terfi etmesine gerek yok zaten koca karı oldu da hurafesi doğru olabilirKVP bunun yuzunden bitmiş
@Çiğdem-
Ama oklava olacaktı o terlik değil![]()
o açıdan düşünmemiştim![]()
Benim tespitlerim her zaman doğru çıkar![]()
![]()
ay şimdi destere totosunu kaldırığ da 7:14 ü açamaz ben o yüzden güzelim sahneden birkaç kare paylaşıp @Çiğdem- @Dosi @vadikızı cadoloz üçgenini çatlatıp how to get away with murderer izlemeye kaçıyorum