@Çiğdem- e nine diyoruz artık yay bunu herkesekız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al![]()
@Çiğdem- e nine diyoruz artık yay bunu herkesekız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al![]()
biz sadece gerçekleri söyleriz hogatha küfürlü gif varidi şimdi koymayayım şuraya yönetimde sahte biz atacan varken bişi olmuyordu neyse sen küfür yemiş gibi hisset cadoloz
![]()
kız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al![]()
İkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruzSen onun tarafına geçtin asıl bana amca diyerek algı yapmaya çalışıyorsun![]()
![]()
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yani
İkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruz@xemrexxx İkimizi çoktan büyülemiş inmidir cinmidir
![]()
![]()
![]()
Sen bana karşı algı yapmasan bunlar olmayacaktıİkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruz@xemrexxx İkimizi çoktan büyülemiş inmidir cinmidir
![]()
![]()
![]()
Sana da bişey diyecez de diyemiyoruzkız algı mı var ben hemen devreye gireyim kime ne dicez @faruk @Forumdash not al![]()
Sen bana karşı algı yapmasan bunlar olmayacaktı![]()
![]()
Bu yer cücesi zaten 4 yıldır bunu iddia ediyor ona kalsa Annemden ben yaş olarak büyüğümla bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem
@destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
![]()
![]()
biz torunumuzun torununu gömmüş safiye sultanız bize bişi desen nolur faruıkcuğumSana da bişey diyecez de diyemiyoruz![]()
Oha o dönemde DNA'dan klon mu yapıyordunuz naptınızbiz torunumuzun torununu gömmüş safiye sultanız bize bişi desen nolur faruıkcuğum
![]()
biz 1619 da ölmüşüz torunumuz sultan ahmedin torunu adını unuttuğumuz 8-10 aylık bebekten sonraOha o dönemde DNA'dan klon mu yapıyordunuz naptınızTorununun torunu ne bee
![]()
Şekerim bunlarla beni baştan çıkartmaya çalışma boşuna ben zaten izliyorum diziyisorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeaslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyi
rahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara
neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım
![]()
![]()
![]()
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı![]()
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem
@destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer
![]()
![]()
Hahaha niye erken geldiniz avlamış siziHhaha bu gece erken geldik yakalandık![]()
![]()
@Forumdash @eskici @gözlemci
@eskici Diyorduki bana destere ile senden örnek vermek için trollemek için dizi izliyor bu diyordu doğru galiba![]()
![]()
![]()
sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziyeaslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyi
rahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara
neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım
![]()
![]()
![]()
ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı![]()
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yanianlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem
![]()
![]()
Bu sefer geç geldim ben kurtuldum ama @destere yakalanmıs @xemrexxx eHahaha niye erken geldiniz avlamış sizi![]()
Ben gelmedim yakalanmadım mesela![]()