İstanbullu Gelin - Şok Eden Konuk (36.Bölüm)

biz sadece gerçekleri söyleriz hogatha küfürlü gif varidi şimdi koymayayım şuraya yönetimde sahte biz atacan varken bişi olmuyordu neyse sen küfür yemiş gibi hisset cadoloz:A
tumblr_ohscnyLc6S1vir3sgo3_500.gif

Dur çekirdeğimi alıp geliyorum.
s-a445f8fcbe4d3dee9cbf76abae5aa8ab1235c6cd.gif

@Çiğdem- e nine diyoruz artık yay bunu herkese :A :F
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yani :X anlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem:A @destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer

GOT-521397.jpg

İkimizde güya emreye karşıyız ama eskici bilmeden emreyi bana ben bilmeden emreyi ona savunuyoruz :F @xemrexxx İkimizi çoktan büyülemiş inmidir cinmidir :A :A :A
tumblr_nvn3ocqVnQ1sh40azo1_500.gif

Ekli dosyalar

• upload_2018-2-10_2-22-49.jpeg
    upload_2018-2-10_2-22-49.jpeg
    2.7 KB · Hit: 1
Sen bana karşı algı yapmasan bunlar olmayacaktı :A :F
la bu zaten bilinen bişi cadolozlar 10 yılda 1 yaş aldığından @Çiğdem- in yaşı bizim yaşımızın 3-4 katı falan yani :X anlamayanlar için game of thronestan örnek vereyim soldaki çiğdem diyelim sağdaki de büyü yapmadığı zaman çiğdem:A @destere @MasacRE- @Sherlock @S.G.A.T. @cookies @vadikızı @xBUGRAx @Aserat @Dosi @ozmoturk @Halef @Forumdash @Harunnn60 @Halef @gözlemci @Ahmed @yatutarsa @Thequeer

GOT-521397.jpg

Bu yer cücesi zaten 4 yıldır bunu iddia ediyor ona kalsa Annemden ben yaş olarak büyüğüm :A :A :A

Sahneyi izledim. Defne yerine daha tecrübeli bir oyuncu olsa daha eğlenceli olabilirdi. :D
Konuyu gece açacaktım sonra aklıma geldin sana bıraktım. :A @xemrexxx

sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziye :A aslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyi :bhr: rahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara:(

neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım:bhr:
tumblr_static_tumblr_static__640.gif
coliver-make-out.gif
tumblr_ndl0b5CpuH1u01e50o1_250.gif

ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı:A
Şekerim bunlarla beni baştan çıkartmaya çalışma boşuna ben zaten izliyorum diziyi :D

GOT-521397.jpg

Yine efsane olacak bir tespit yapmışsın, bu durumda @Çiğdem- aynı zamanda büyücü de oluyor. Kendimizi nasıl koruyacağız? :A

sorma izleyen kalmadı @sürgünüm gitti @sokak sanati ile zaten izlenmez bu dizide de elem keder yapar.ss neyse connor ile oliverdan birkaç resim paylşayaım belki LGBTQ ekibimizi çekeriz diziye :A aslında ırkçı oldukları için zencileri izlemeyen @destere ile @Çiğdem- izlese severdi diziyi :bhr: rahmetli @mrt-06 da izlemeye karar vermişti bir ara:(

neyse bacılarım toplanın @Thequeer @YıldırıM @Ahmed @serhatt @Yiğitt dziye davetlisiniz canlarım:bhr:
tumblr_static_tumblr_static__640.gif
coliver-make-out.gif
tumblr_ndl0b5CpuH1u01e50o1_250.gif

ay neyse ki doğru tanıtmışım hogathayı:A

Son sezonu izlemeye daha başlayamadım.:(

GOT-521397.jpg

:F:FHayy allah işin gücün yok bunlarlarmı uğraşıyon sen yahu sen işte yorulmuyormusun birde bunlarla yoruyon kendini