@xBUGRAx bu kadını transfer edelim. Fox'ta iş yapar.@Çiğdem @mrt-06 sende kudur
https://twitter.com/x/status/1177628085950267395
Gülbin'in yerine gelsin.
21 saat sürdü hatların düzelmesi. Saniyeler süren 5.7'lik depremde oldu bu. BİD'de 7.1 + 40 saniye gibi bir olay olursa ne olur düşünemiyorum. Yüzbinlerce ölü, dağılmış bir büsbüyük şehir, tüm ülkeyi etkileyecek psikolojik ve ekonomik bir sürecin başlangıcı. Yahu boş ver bunları, dik geç binayı. Biz paramıza bakalım, ölen ölsün bize ne?Olayın tek olumlu tarafı büyük bir deprem tatbikatı olmuş olması oldu, zarar gelmedi ancak ortalık ayağa kalktı. Bu da devleti ve belediyeyi bu saatten sonra istese de istemese de var gücüyle deprem önlemleri almaya yönlendirecek, deprem çantaları her evde yaygınlaşacak ve binalara gerekli önlem ve araştırmalar yapılacak. - Bunları derken o korkunç 1999 depreminden sonra 20 senede hiçbir önlem alınmamış olması, telefon şebekelerin bile çöp olduğu aklıma geldi. Ama sosyal medya çağına güveniyorum, kamuoyu baskısı 1999 dönemimdeki gibi değil... @DarkLegenD
21 saat sürdü hatların düzelmesi. Saniyeler süren 5.7'lik depremde oldu bu. BİD'de 7.1 + 40 saniye gibi bir olay olursa ne olur düşünemiyorum. Yüzbinlerce ölü, dağılmış bir büsbüyük şehir, tüm ülkeyi etkileyecek psikolojik ve ekonomik bir sürecin başlangıcı. Yahu boş ver bunları, dik geç binayı. Biz paramıza bakalım, ölen ölsün bize ne?
Bu kadını takdir etmiştim her düzgün insanı ecünnü kanalınıza bulaştırmayın ayollGülbin'in yerine gelsin.
Fatih Harbiye'yi aldığımız gibi dizilerinizi alırız beni dellendirmeyin.Gülbin'in yerine gelsin.
Bilmiyorum bende mi bir problem var ama nedense depremi sağlam hissettim ve bir korku yaşamadım. 99 depreminde de ranza vardı sanırım evde, uyuyordum. Tabi sarsıntıyla doğal olarak uyandım ama evdekilere bırakın biraz daha uyuyayım falan demiştim. Heralde o günden belliymiş nasıl bir manyak olacağım.
Dün de işteydim, klasik tek katlı şantiye konteynırındaydım. Öyle sanki biri ayağını sallama hareketi yapıp titretir ya öyle bir şey mi var ne bu sallantı derken olayın deprem olduğunu anladık. Öyle korku veya başka bir şey hissedemedim, sadece sarsıntıyı hissettim yani. Sonrasında evdekilerin hadi taşınalım, 30 yıllık evde oturuyoruz burada durulmaz dediğini falan görüp iyice ayar oldum. Büyük bir deprem olmasını bekleyerek korkuyla yaşamaya, bu sebeple hemen bulunduğumuz yerden hatta İstanbul'dan taşınalım, hadi hayatımızın tüm düzenini bozalım kafasına ise kesinlikle karşıyım. Herkesi bir korku sarmış ama ben normal hayatıma aynı şekilde devam ediyorum. Sanırım ben normal değlim, bunun tek açıklaması bu olsa gerek...
Tüm düzenimi bozup aşık olduğum şehir İstanbul'u terk etmek... Hem de ne zaman geleceği kesin olmayan bir deprem yüzünden... Bence kesinlikle kabul edilemez bir şey. Ki zaten kabul de etmiyorum, siz nereye giderseniz gidin ben burada kalacağım diyorum evdekilere.Sen daha normal yaklamışsın insanlar korktukları için doğal olarak hemen ordan ayrılmak istiyor birde sizin ev bayağı eskiymiş sonuçta 30 yıllık ev ne kadar sağlam olduğunu kimse bilemez ama ne olursa olsun bence daha sağlam evde oturmak daha iyi bence
Yenibosna çok salllandı, ben korktum,Tüm düzenimi bozup aşık olduğum şehir İstanbul'u terk etmek... Hem de ne zaman geleceği kesin olmayan bir deprem yüzünden... Bence kesinlikle kabul edilemez bir şey. Ki zaten kabul de etmiyorum, siz nereye giderseniz gidin ben burada kalacağım diyorum evdekilere.
Ataköy dolgu olması normal denizin dibinde zaten. Ama Yenibosna bildiğin dağ, yokuş çıkıyoruz. Buranın temeli sağlamdır.Yenibosna çok salllandı, ben korktum,ataköyün oralar dolguymuş zaten sonra sular basmasın@sokak sanati @kerem
Ekşi'de "terk edin kardeşim şehri." "salak mısınız hala orada duruyorsunuz." "yemişim düzenini." diyenleri seri şekilde engellemiştim. Gayet normâlsin.Bilmiyorum bende mi bir problem var ama nedense depremi sağlam hissettim ve bir korku yaşamadım. 99 depreminde de ranza vardı sanırım evde, uyuyordum. Tabi sarsıntıyla doğal olarak uyandım ama evdekilere bırakın biraz daha uyuyayım falan demiştim. Heralde o günden belliymiş nasıl bir manyak olacağım.
Dün de işteydim, klasik tek katlı şantiye konteynırındaydım. Öyle sanki biri ayağını sallama hareketi yapıp titretir ya öyle bir şey mi var ne bu sallantı derken olayın deprem olduğunu anladık. Öyle korku veya başka bir şey hissedemedim, sadece sarsıntıyı hissettim yani. Sonrasında evdekilerin hadi taşınalım, 30 yıllık evde oturuyoruz burada durulmaz dediğini falan görüp iyice ayar oldum. Büyük bir deprem olmasını bekleyerek korkuyla yaşamaya, bu sebeple hemen bulunduğumuz yerden hatta İstanbul'dan taşınalım, hadi hayatımızın tüm düzenini bozalım kafasına ise kesinlikle karşıyım. Herkesi bir korku sarmış ama ben normal hayatıma aynı şekilde devam ediyorum. Sanırım ben normal değlim, bunun tek açıklaması bu olsa gerek...
Deniz kumu filan çıkmasınAtaköy dolgu olması normal denizin dibinde zaten. Ama Yenibosna bildiğin dağ, yokuş çıkıyoruz. Buranın temeli sağlamdır.Bizim bina da güvenli bir bina 30 yıllık olsa da yapılırken baya sağlam yapılmış.
Tüm düzenimi bozup aşık olduğum şehir İstanbul'u terk etmek... Hem de ne zaman geleceği kesin olmayan bir deprem yüzünden... Bence kesinlikle kabul edilemez bir şey. Ki zaten kabul de etmiyorum, siz nereye giderseniz gidin ben burada kalacağım diyorum evdekilere.
Fatih Harbiye'yi aldığımız gibi dizilerinizi alırız beni dellendirmeyin.
Harika kadın, şuan ki en iyi spiker Fatih falan artık hikaye.
Benim mezun olduğum üniversite sağlamDeniz kumu filan çıkmasınbaya emin konuşuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?