İrfan Değirmenci Kanal D'den "Kovuldu"!

12yil zorunlu egitimi bitirmemis %67 si :)) ayrica anlamiyorsun galiba eğitim seviyesi arttikça akp düşüyor deniyor bu tablokarin da kaniti işte:))
AKP'nin oyu düşüyor diye bir şey yok. Seçim sonuçlarını paylaştım her seçim döneminde oyunu arttıran bir AKP'den bahsediyoruz nasıl olurda eğitim arttığı halde AKP düşmüyor?

AKP'nin oyu düşüyor diye bir şey yok. Seçim sonuçlarını paylaştım her seçim döneminde oyunu arttıran bir AKP'den bahsediyoruz nasıl olurda eğitim arttığı halde AKP düşmüyor?
Nesini anlamiyon ilkokul- ortaokul- lise- üni. Bir sonrakine geçtikçe düsüyor akp grafikte de vardi:))

Nesini anlamiyon ilkokul- ortaokul- lise- üni. Bir sonrakine geçtikçe düsüyor akp grafikte de vardi:))
Seçim sonuçlarına bakmıyor musun?

2002 AKP oy yüzdesi %34
2007 AKP oy yüzdesi %46
2011 AKP oy yüzdesi %49
2015 AKP oy yüzdesi %49

Düşüş bunun neresinde. Tutturmuşsunuz eğitim artıkça AKP düşecek diye. Nerede düşüyor hayali alemde mi?

Seçim sonuçlarına bakmıyor musun?

2002 AKP oy yüzdesi %34
2007 AKP oy yüzdesi %46
2011 AKP oy yüzdesi %49
2015 AKP oy yüzdesi %49

Düşüş bunun neresinde. Tutturmuşsunuz eğitim artıkça AKP düşecek diye. Nerede düşüyor hayali alemde mi?
İlk koyduğum tabloyu anla ondan sonra devam edelim:X

İlk koyduğum tabloyu anla ondan sonra devam edelim:X
Halen mi kendini haklı çıkarma derdindesin. Bir kerede amenna çek be kardeşim.

İlk tablonun sonuçları zaten ofsayt, bahsettiğin eğitim sistemi rafa kalktı. Türkiye'de artık 4+4+4 zorunlu eğitim var artık eskisi gibi ilkokul, ortaokul ve lise mezunu yok ama işine gelmediği için sende haklısın [emoji4]

Halen mi kendini haklı çıkarma derdindesin. Bir kerede amenna çek be kardeşim.

İlk tablonun sonuçları zaten ofsayt, bahsettiğin eğitim sistemi rafa kalktı. Türkiye'de artık 4+4+4 zorunlu eğitim var artık eskisi gibi ilkokul, ortaokul ve lise mezunu yok ama işine gelmediği için sende haklısın [emoji4]
İsine gelmeyen sensin tablo ortada akp-hdp de lise-üni. Mezunu desteği aldiği oya göre az diğer ikisinde daha yüksek iyi geceler ola hadi yabanci dizi zamani geldi:)))

Forum İstatistikleri

Konular
173,429
Üyeler
8,488
Son Üye
Dedublüman