Aynen katılıyorum ama Fatih Çekirge var "Evet" dediğini Hürriyet'te açıkladı köşe yazısında şimdi İrfan Değirmenci "Hayır" dedi diye tarafsızlık ilkesinden kovulup bu adam kalıyorsa başka bi açıklamaya gerek yoktur sanırım.İrfan Değirmenci'nin sabah haberlerine denk geldiğimde zevkle izliyorum hatta geçen hayır diyenlere laf atan hocaya sitemi on numara beş yıldızdı onun dışında referandum için görüşünü bilmiyorum hatta nasıl tepkisi olduğunu da bilmiyorum. Hatta yukarıda yazdım bunu yanlış buluyorum diye.
Bir ülkenin ana muhalefet veya diğer partilerin bile medyaya müdahale edebiliyorsan iktidar partisinin bunu yapmamasını düşünmek yanlıştır. Bazılarına gücün yeter bazılarına yetmez. Gezi olaylarında Aydın Doğan ve ona bağlı kuruluşların politikalarının biliyoruz. Peki neden AKP'ye karşı olan kişiler Kanal D'de iş yapabiliyordu? Veya FOX'taki Fatih Portakal, İsmail gibi insanlar halen AKP'ye sayabiliyor?
Keşke herkes kendi görüşünü belirtirken (Evet-Hayır) başkalarıda tepki göstermese. Geçen Rıdvan Dilmen'e yapılanlar bugün İrfan Değirmenci'ye yapılanlar benim için aynı mantığın ürünüdür.
Ahmet Hakan'ın ne yaptığını çözebilen kimse yok ki çok yanar döner bi tip rüzgar nereye o oraya.Çok saçma bi sebep bence Hayır demesiyse eğer , ozaman niye Ahmet Hakan hala Kanal D'de ?
Evet kesinlikle yok 90 küsur yillik cumhuriyet tarihinde son 10 en çok izlenen 10 kanaldan trt ve kanal d haric hepsi el değiştirdi abudik gubidik suçlamalarla ne tesadüf medyanin yeni sahipleri hep senin reyisin elini öpenlerYahu zaten herkes ekranda istedigini dile getirmekte ozgur. Hukumetin eli yok bu iste
Evet kesinlikle yok 90 küsur yillik cumhuriyet tarihinde son 10 en çok izlenen 10 kanaldan trt ve kanal d haric hepsi el değiştirdi abudik gubidik suçlamalarla ne tesadüf medyanin yeni sahipleri hep senin reyisin elini öpenler)))
Nasilsa sonunda kandirilmis cikicaniz yine iyi gecelerSen boyle diyorsan yokmuş
Evet evet kesin öyleNasilsa sonunda kandirilmis cikicaniz yine iyi geceler))
Eğer dediğin doğruysa işin içinde başka işler var. Benim şahsi fikrim bakın Hayır diyenlerin işten atıyorlar diyerek mağdur edebiyatı yapacaklar. Madem bu insanlar AKP ve Erdoğan'a karşıydı neden işten atılmaları için referandum süreci beklendi? İrfan Değirmenci, Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya neden daha önce işlerinden atılmadı?Posta gazetesinde politika yazıları kaleme alan ve aynı zamanda gazetenin yazı işlerinde görev yapan Hakan Çelenk'in işine son verildiği iddia edildi.
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evetci kitlenin coğu milyar dolarlik yolsuzkuklara rağmen evet diyor ; 80 bini aktif 200 bin kisilik teskilati olan partinin kandirildik yalanina ragmen de diyor mağdur edebiyati yapsalar nolacak sanki evetciler saf degiştirecekEğer dediğin doğruysa işin içinde başka işler var. Benim şahsi fikrim bakın Hayır diyenlerin işten atıyorlar diyerek mağdur edebiyatı yapacaklar. Madem bu insanlar AKP ve Erdoğan'a karşıydı neden işten atılmaları için referandum süreci beklendi? İrfan Değirmenci, Fatih Portakal, İsmail Küçükkaya neden daha önce işlerinden atılmadı?
Ben burada artık art niyet ararım. Kimse kalkıp da bahane bulmasın bunun Türkçesi bakın Hayır derseniz böyle olur diyerek Evetçileri düşünmeye sevk ediyorlar.
Evetci kitlenin coğu milyar dolarlik yolsuzkuklara rağmen evet diyor ; 80 bini aktif 200 bin kisilik teskilati olan partinin kandirildik yalanina ragmen de diyor mağdur edebiyati yapsalar nolacak sanki evetciler saf degiştirecek))
Ak parti sosyal medya hesaplarina bakabilirsinAksine Evet diyenlerin çoğu asgari ücretle çalışan insanlar hayırcıların çoğu ise entel dantel insanlar üstelik senin bu istatistiksel verilerine hastayım nereden buluyorsun bir türlü kaynağını söylemiyorsun gerçi kafadan attığını biliyorum ama yinede sormadan geçemiyorum [emoji4]
Bir iki istisnai örneği bulup papağan gibi onu sayıklıyorsun. Ne Zera'ymış arkadaş.Ak parti sosyal medya hesaplarina bakabilirsin
Yolsuzluk kismini bilmiyorsan zaten konuşmaya gerek yok daha yeni reza zareabin osman gökçeke 350 milyon dolarlik hibesinin belgesi gecti))
O konu asgari ücretle alakali degil eğitimle alakali üni. Mezunlarinda %50 degil malesef snn reyisin destegi yani egitimle alakali olay) ayrica yolsuzluga göz yummaktan nasil asgari ücrete geldin
![]()
Ya ikili biri diyelim bugün AKP bişey yaptı onu tutar başka gün HDPAynen katılıyorum ama Fatih Çekirge var "Evet" dediğini Hürriyet'te açıkladı köşe yazısında şimdi İrfan Değirmenci "Hayır" dedi diye tarafsızlık ilkesinden kovulup bu adam kalıyorsa başka bi açıklamaya gerek yoktur sanırım.
Ahmet Hakan'ın ne yaptığını çözebilen kimse yok ki çok yanar döner bi tip rüzgar nereye o oraya.![]()
Yandas candaslara satilan devlet kurumlari falan yolsuzluk listesi uzun girsek cikamayizBir iki istisnai örneği bulup papağan gibi onu sayıklıyorsun. Ne Zera'ymış arkadaş.
Bak bu yanlış anlamayı iyiki dile getirdin. Hep bahane ederler AKP'nin oyları eğitim artıkça düşüyor diye. Aksine AKP Erdoğan döneminde her seçimde oylarını artırmıştır sadece Haziran seçimlerinde düştü onda da Erdoğan yoktu öyle boş beleş sallamakla bu işler olmaz.
Asgari Ücretle çalışanların çoğu Evet diyor dedim yani senin dediğin gibi bütün zenginler evet demiyor dedim. Nasıl okuyorsun mesajımı [emoji3]
Yandas candaslara satilan devlet kurumlari falan yolsuzluk listesi uzun girsek cikamayiz
Aha bu erdoğanli akp nin durumu %67 ortaokul- ilkokul mezunu ta da okumamişEkli dosyayı görüntüle 53913
Asgari ücretle çalişan da yukaridaki tabloyla bağlantili)
12yil zorunlu egitimi bitirmemis %67 siAKP her seçim döneminde oylarını arttırmıştır. Türkiye'de 2002'den günümüze kadar eğitin sürekli artmıştır ve buna bağlı olarak AKP oylarıda artmıştır.
2002 Genel seçiminde AKP : %34
2007 Genel seçiminde AKP : %46
2011 Genel seçiminde AKP : %49
Ve en son seçim yani 2015 AKP : % 49
Üstelik AKP'ye oy verenler asgari geçimle çalışan insanlar.
Ekli dosyayı görüntüle 53917
Ekli dosyayı görüntüle 53918
Ekli dosyayı görüntüle 53919
Ekli dosyayı görüntüle 53920
Bu tablolarda da AKP oylarının çoğunluğunun ortaokul ve lisede eğitin görevlerinden geldiği görülüyor ancak okuryazar oranı artmasına rağmen AKP'nin oyu nasıl olurda azalmaz? Sence burada çelişki yok mu? Artık kabul edin AKP başarılı bir parti.