İrfan Değirmenci Kanal D'den "Kovuldu"!

Aydin doğan nereden bnm oluyor karsinizdaki herkesu ayni kümeye yazmaya bayiliyorsunuz
))

Fatih portakalin kanalinn sahibini trump etki edemiyor fetüşün kandirdigi teyyip amca ne ki
))

Aydin doğan nereden bnm oluyor karsinizdaki herkesu ayni kümeye yazmaya bayiliyorsunuz
))

Fatih portakalin kanalinn sahibini trump etki edemiyor fetüşün kandirdigi teyyip amca ne ki
))

Seni Aydın Doğan kümesine ben katmıyorum kendin katıyorsun. Erdoğan'a muhalefet eden herkesi halkın adamı olarak gören ben olmadığım için.

Fatih Portakal'a etki yok ama Erdoğan ile papaz olan Aydın Doğan'a lafımız geçiyor öyle mi? Yemişim senin neden-sonuç ilişkini.

Ne alakasi var hdp yi de mi halkin adami diyorum cok saçma olmuş o yorumun
))

Eee işte fatih portajalib patronu gerçek dünya lideri olunca sözde lider özde kasimpaşalilarun sözü gecmiyor
)

Ne alakasi var hdp yi de mi halkin adami diyorum cok saçma olmuş o yorumun
))

Eee işte fatih portajalib patronu gerçek dünya lideri olunca sözde lider özde kasimpaşalilarun sözü gecmiyor
)
Halkın adamı Aydın Doğan'a sözümüz geçiyorsa nasıl olurda Cüneyt Özdemir Kanalına pkklıyı çıkarabiliyor?

Bir zahmet Hdpyi eleştir onuda yapmasan artık sana ne denir ben bilemem...

Halkın adamı Aydın Doğan'a sözümüz geçiyorsa nasıl olurda Cüneyt Özdemir Kanalına pkklıyı çıkarabiliyor?

Bir zahmet Hdpyi eleştir onuda yapmasan artık sana ne denir ben bilemem...
Aydin dogani halkun adami yapan sensin
))

Ayrica devlete göre fetö de terör öegütü pkk da sen ve panpalarin fetö yü 15 kat büyüteb adamlari öillümüne savunuyorsunuz aylardir o yüzden sifatlari kendinize saklayin

Adam yayında söylese hadi neyse bir nebze kabul edilebilir de kişisel hesabından görüşlerini açıklamasından daha doğal ne olabilir?

Geçen senin bir abinde boş beleş atıyordu benim Fetöyü övdüğüm söyleyerek ama ispat edemeyerek avucunu yalamıştı sen o pozisyona düşme.

Neyse konuya gelirsek hiçbir zaman PKK, Fetö ve benzeri örgütleri savunmadım çünkü yanlışı övmem ama sen Erdoğan'a karşı kim olursa onu destekliyorsun. Erdoğan'ın Aydın Doğan'a nazı geçiyorsa neden gezi olaylarında davulla meydanlara gelen Şevket Çoruh'u kovdurmadı?

Fetönün getirdiklerine oy veriyorsun o yeterki
))

Ayrica senin reyis geçen gün dedi eğitim ve kültürde istedigimiz seviyrde değiluz diye
)) az demiş herkes biliyor ki teyyip amca da önceki fetüşcü iktidarlar gibi eğitim- bilim- sanatta bir halt yapamiyor aydin dogan kovup napacak trt gibi 20 dizi deneyip birini tutturna şansi yok halkin parasini yiyemiyor ))) sevmediği kesime muhtac dindar nesil de
))

Bu güne kadar hiç oy kullanmadım yalnız [emoji6] [emoji3]

Eğitim ve bilimde yetersiz olduğumuzu görmek için Erdoğan'ın söylemesine gerek yok zaten her şey ortada.

Böyle de bir mail gerçeği var ama.

Diktatorluk derken neyin diktatorlulugunden bahsediyosun git once baskanlik sistemini oku oyle gel Erdoğan kendisinin yani Başkanın haklarindan kisip meclise veriyor ben bile evet derken uzuluyorum
Faşizm, diktatörlük bu değilse nedir? Evet diyene bir şey olmazken, Hayır diyen neden işinden oluyor? Ya da kitabevleri ve derneklere neden saldırı düzenleniyor? Oku derken, asıl senin okumaya aydınlanmaya ihtiyacın var, hayatında hiç kitap alıp okumamış adamlardan akıl almaya ihtiyacım yok.

Diktatorluk ise Rıdvan Dilmen,Arda Turan ve niceleri evet dedi diye niye linc edildi bisey atiyosan saglam at

Ne demek kitap okumamissin sen cok okumussun belli oluyor

Diktatorluk ise Rıdvan Dilmen,Arda Turan ve niceleri evet dedi diye niye linc edildi bisey atiyosan saglam at

O zaman o linç değildir. Linç olsa duramazsın.

Rıdvan işinden olmadı, NTV'de çalışmaya devam ediyor. Bir dahaki seçime de muhtemelen TFF başkanı olacak.

Neyse sana zaman ayırıp zaman israfı yapacak değilim. Bu ilk ve son olsun.

Hükümetin yayın kuruluşlarında vs. nasıl sözünün geçtiğinin bir örneği sadece.
İrfan Değirmenci'nin sabah haberlerine denk geldiğimde zevkle izliyorum hatta geçen hayır diyenlere laf atan hocaya sitemi on numara beş yıldızdı onun dışında referandum için görüşünü bilmiyorum hatta nasıl tepkisi olduğunu da bilmiyorum. Hatta yukarıda yazdım bunu yanlış buluyorum diye.

Bir ülkenin ana muhalefet veya diğer partilerin bile medyaya müdahale edebiliyorsan iktidar partisinin bunu yapmamasını düşünmek yanlıştır. Bazılarına gücün yeter bazılarına yetmez. Gezi olaylarında Aydın Doğan ve ona bağlı kuruluşların politikalarının biliyoruz. Peki neden AKP'ye karşı olan kişiler Kanal D'de iş yapabiliyordu? Veya FOX'taki Fatih Portakal, İsmail gibi insanlar halen AKP'ye sayabiliyor?

Keşke herkes kendi görüşünü belirtirken (Evet-Hayır) başkalarıda tepki göstermese. Geçen Rıdvan Dilmen'e yapılanlar bugün İrfan Değirmenci'ye yapılanlar benim için aynı mantığın ürünüdür.