Biz ne ALEYNA BABA’nın yolundan yürümeyi bırakırız, ne İrem Sak gibi türlü türlü güzellikleri bırakırız, ne de parlaklarla birlik oluruz.
Acaba normalde de giyiyor muDün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
O kadın için asıl tehlike sizsiniz ayol ben değilim
Ne gelirse haset ve kıskançlıktan gelir insanın başinaO kadın için asıl tehlike sizsiniz ayol ben değilim
Aman be zayıflıktan kemikleri sayılıyor nesi varmış kıskanılacakNe gelirse haset ve kıskançlıktan gelir insanın başina
Ama ama ama sen de zayıfsınAman be zayıflıktan kemikleri sayılıyor nesi varmış kıskanılacak
ben Uzun boylu olduğum için öyle görünüyorum dolgun balık etindeyimAma ama ama sen de zayıfsın@Çiğdem
Balina etidir oben Uzun boylu olduğum için öyle görünüyorum dolgun balık etindeyim
Sen kendine bak muşamba suratlı
Naylon konuştu geneSen kendine bak muşamba suratlı
Auuuuuuuuuuuvvvv ulu bir kurt gibi uluyorum şu an.Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
Düşüncelerinizi alalım@Sherlock @Maskeli Fedai @MEnes @DarkLegenD @Çiğdem @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @xBUGRAx @xemrexxx @Aserat @Yiğitt @ozmoturk @mrt-06 @dreamy @turkuazz @kerem @ozgur2113
Dün o kadar gündem oldu foto, burada da bulunsun bari
İhtiyaç halinde devreye sokulan nükleer silah buAcaba normalde de giyiyor mu
Sizin dizide bu şekilde oynatsanız reyting rekorlarını parçalardınızKimin oyuncusu.
Özellikle malum füzeler çok anlamlı olmuş Şerlok beyciğim, muhteşem bir açıklamaya imza atmışsınız...Biz ne ALEYNA BABA’nın yolundan yürümeyi bırakırız, ne İrem Sak gibi türlü türlü güzellikleri bırakırız, ne de parlaklarla birlik oluruz.Dünyada parlak kalmayıncaya kadar malum füzeleri kullanarak yolumuza çıkan tüm parlakları gebertmeye devam edeceğiz.@MasacRE
Bu @MasacRE gerçekten herifi gibi sahipleniyordu Çğatayı @Forumdash abicime uyarı yapayımmasacreden emin olamıyorum gebertmek yerine sevebilirdi parlakları @Çiğdem le çağatay mı aktif aras mı tartışması yapıyorlardı@Forumdash
serhat sana çiğdemin babası amca bile çok
İnanmıcam böyle bi sohbet geçtiğinemasacreden emin olamıyorum gebertmek yerine sevebilirdi parlakları @Çiğdem le çağatay mı aktif aras mı tartışması yapıyorlardı@Forumdash
serhat sana çiğdemin babası amca bile çok
Ortaliği da boş bırakıyoruz
ayol bana inanmıyorsan çiğdem bacına sor
Bacım aktif ne demek bilmez bile sussssayol bana inanmıyorsan çiğdem bacına sor
ayol aras aktif olsa çiğdemin belli bir çıkarı olabilir de çağatay aktif olunca masacrenin çıkarı nolacak da tartışıyor orasını anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?